• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkesin bahsettiği o şişkinlik bende de var. Hiç bilmeyen biri dört aylık hamile olduğumu düşünebilir. Ya da iç karnım küçük olduğu için mi böyle anlamadım. :mad:

Aynen ya yemek yiyince özellikle dört aylık gibi görünüyorum
İç karnı küçük olanlarda hemen çıkıyor göbüş

:nazar::nazar::nazar: 2018 OCAK ANNE ADAYLARI :nazar::nazar::nazar:

ANNE ADAYIYAŞŞEHİRSATTAH. DOĞUM TARİHİKAÇINCI ÇOCUKKALP ATIŞITAH. CİNSİYETCİNSİYETBEBİŞİN İSMİ
@MeIodi
29
Adana10.04.2017
15.01.2018
2:emir_bebek::emir_bebek:
--:nazar:
@Veson
35
Tarsus07.04.2017
12.01.20178
@Acinar
...
Isparta31.03.2017
05.01.2018
1:emir_bebek:
@Whiteandblue
32
İstanbul11.04.2017
16.01.2018
3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
@burcuUv
32
...27.03.2017
02.01.2018
@hulagul
...
Ankara30.03.2017
05.01.2018
@Hsngln0815
24
...29.03.2017
04.01.2018
@Bebegimgelsin
37
İstanbul27.03.2017
01.01.2018
3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
@betulardaaaaaa
22
İstanbul12.04.2017
17.01.2018
@sarikediPasa
34
...07.04.2017
11.01.2018
@oz__
31
İstanbul06.04.2017
12.01.2018
@nur222
34
...02.04.2017
08.01.2018
@_WhitePearl_
34
...01.04.2017
06.01.2018
@Kuebak
24
İstanbul
09.04.2017
14.01.2018
@kivircikkuzu
29,5
İstanbul
25.03.2017
...
3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:--:nazar:
@speedy-gonzales
27
İstanbul
05,04,2017
11,01.2018
- -:nazar:

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[td] @Nhnbtn
[/td]
[td]27
[/td]
[td]Bursa
[/td]
[td]28.03.2017
[/td]
[td]06.01.2018
[/td]
[td]1:emir_bebek:
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]:nazar: [/td]
[/tr]

[td] @gogo7_
[/td]
[td]29
[/td]
[td]İzmir
[/td]
[td]30.03.2017
[/td]
[td]05.01.2018
[/td]
[td]1:emir_bebek:
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]:nazar: [/td]
[/tr]

[/td][/tr][td][/td][/tr]
[tr][td]
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/td][/tr]
[/QUOTE]
canım benim bende araniza katılmak istiyorum
Öcelikle allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah vee tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah
ben 38 yasindayim ve 3. çocuğuma hamileyim büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında iki kızım var ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atışları alimadi çok şükür yine hamileyim inşallah kalp atislarini da alirim korkudan sevinemiyorum esimde ayni sekilde inşallah kalp atislarini aliriz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur

_WhitePearl_ _WhitePearl_ yesa yesa Artemiss_ Artemiss_ Biricik_rose Biricik_rose Zorbuisler Zorbuisler Hepinize çok teşekkür ederim. İçimde nedense pek olumlu his yoktu öğrendiğimden beri. Buraya da yazmıştım birkaç kez endişelerimi. Bu bana ders oldu, bir dahaki sefere en azından birkaç gidişimde kalp atışlarını duyup bebeği görmeden etrafımdaki kimseye söylemek istemiyorum. Allah'ım inşallah tekrarını yaşatmaz. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.

canım benim bende araniza katılmak istiyorum
Öcelikle allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah vee tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah
ben 38 yasindayim ve 3. çocuğuma hamileyim büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında iki kızım var ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atışları alimadi çok şükür yine hamileyim inşallah kalp atislarini da alirim korkudan sevinemiyorum esimde ayni sekilde inşallah kalp atislarini aliriz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur[/QUOTE]
Hoşgeldin canım. Benim de üçüncü bebeğim. 12 ve 8 yaşında 2 kızım var. Uzun bi aradan sonra bebek düşündük. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

_WhitePearl_ _WhitePearl_ yesa yesa Artemiss_ Artemiss_ Biricik_rose Biricik_rose Zorbuisler Zorbuisler Hepinize çok teşekkür ederim. İçimde nedense pek olumlu his yoktu öğrendiğimden beri. Buraya da yazmıştım birkaç kez endişelerimi. Bu bana ders oldu, bir dahaki sefere en azından birkaç gidişimde kalp atışlarını duyup bebeği görmeden etrafımdaki kimseye söylemek istemiyorum. Allah'ım inşallah tekrarını yaşatmaz. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.
Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. Her işte bir hayır vardır. İnşallah sizin için hayırlısı böyledir

Ben 7 hafta 5 günlükken duymuştum içine sinmiyorsa bir doktora daha git canım sırf kalp atışını duymak için devlete falan herhangi bir doktora girip duyup çıkarsın :) 2 hafta sonra da normal kontrolüne gidersin :)
Bende öyle düşündüm canım cumaya kadar sabredip başka dr a gitcem inşallah

Kızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..

Kızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..

Ben de aynı devam canım

Herkesin yaptığına saygı duyarım ama dış macunu değiştiririm belki onu n dışında pek düşünmüyorum Allah sağlıkla sıhhatle kucağıma versin De

Bu arada ben zaten hscisakir kullanıyorum duş jeli kullanmıyorum :) ama hacı şakır çok mu masum. Günümüzde organık adı altında bile neler neler var

İstanbul anadolu yakasında oturanlar hangi hastahane dr a muayene oluyorsunuz ?

Fatih Esen kesinlikle tavsiye ederim. Bağdat caddesinde intermed tıp merkezinde gidebilirsin. Doğumu da özel Göztepe hastahanesinde gerçekleştiriyor. www.drfatihesen.com. Ben İstanbul'da oturmuyorum şuan ama gittikçe mutlaka randevu alıyorum.

Ben de aynı devam canım

Herkesin yaptığına saygı duyarım ama dış macunu değiştiririm belki onu n dışında pek düşünmüyorum Allah sağlıkla sıhhatle kucağıma versin De

Bu arada ben zaten hscisakir kullanıyorum duş jeli kullanmıyorum :) ama hacı şakır çok mu masum. Günümüzde organık adı altında bile neler neler var

Diş macunu ne öneriliyor acaba

Treclosan diye bir madde varmış o zararliymis onu içermeyen seçin demişler bi bunu biliyorum valla

Kızlar telefonlarinizda hangi uygulamalari kullanmaya basladiniz hamilelikle ilgili benimki android sadece Banu Çiftçi'nin ki var memnunum

Ben o kadar halsiz ve midemle ugrasıyorum ki yerimden zor kalkıyorum resmen o yüzden makyaj falan yapmıyorum ama arada kapatıcı kullanıyorum. Duş jelini değiştirmedim ama şampuan dalın kullanıyorum. Bi de parfüm sıkabildiğim zamanlarda da tenime sıkmıyorum.

Kızlar telefonlarinizda hangi uygulamalari kullanmaya basladiniz hamilelikle ilgili benimki android sadece Banu Çiftçi'nin ki var memnunum
Bnde banu çiftçi var mustelanın uygulaması happy mom, gebeliğim, hamilelik baya yükledim. Ama hangisine bakıyorsun dersen banu çiftçi mustela genelde bakıyorum

Direkt vucuta temas ettiği için koltuk altı sürmeyi bıraktım nadir kullanıyorum
Onun dışında cok dikkat etmiyorum

Benimde dün kontrolüm vardı kalp atışı görünmedi 15 gün sonra gel dedi bir açıklama yapmadı moralim çok bozuldu
sakin moralini bozma canim, benim doktorum kalp atışı icin 8.haftañin sonuna randevu vermişti. sabredemem dedim doktora, duyamadigimiz oluyor, demoralize olmaya gerek yok dedi. inşallah duyacaksın canim. iyi düşün.

Fatih Esen kesinlikle tavsiye ederim. Bağdat caddesinde intermed tıp merkezinde gidebilirsin. Doğumu da özel Göztepe hastahanesinde gerçekleştiriyor. www.drfatihesen.com. Ben İstanbul'da oturmuyorum şuan ama gittikçe mutlaka randevu alıyorum.
Benim dr um da Fatih Esen. Kesinlikle cok iyi bir dr ve cok memnunum, herseyden once hasta odakli.
Benim hatirladigim kadariyla Goztepe Echomar disinda dogum icin anlasmali oldugu baska hastaneler de var.

Su anda dr umla ilgili soru isareti duymayip dr arayisinda olmadigim icin de sansli hissediyorum kendimi.
Herkes bu surecte mutlaka icine sinen dr la devam etmeli

Gebelik takibi
Hamilelik rehberi
Sprout (Görseli çok iyi)
Hamilelik tabiki (bebeğin ağzından konuşuyor çok tatli)

Bunlar haricinde de var :) ama 2 3 yeter bence ;)

Back