• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ilk defa doktora gittik bebetomuzu gördük :)

Allaha sükür sıkıntı yok canlanmış dedi doktorumuz 3 tane de resim verdi ama kalp atışı dinletmeyeceğim dedi sonra dedi biz de tamam dedik

sağlık ocağında yaptırmıştım bir çok tahlili ama eksik olanlar varmış onlar için kan ve idrar verdim tekrardan

Bu da bebetomuzun ilk fotosu :)

Eki Görüntüle 2004043
Ayy maşallah

ya kızlar sizlerde de mide bulantısı başladı mı?
doktoruma sordum emedur verdi ama tam anlamıyla geçmiyor :(

Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...

çok geçmiş olsun Allah sabır versin üzülmeyin ne olur erken oldu en azından bebek oluşsa daha kötü olurdu kürtaj gerekse. Tekrar olur inşallah üzülmeyin

Kızlar ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum sata göre 6+5 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktor 6+2 dedi kese var ama bebeği göremedim dedi karından muayene etti haftaya gel göremezsek vajinal bakarız dedi çok korkuyorum gene aynı şeyi yaşamaktan dua edin bebeğimi göreyim

Kızlar ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum sata göre 6+5 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktor 6+2 dedi kese var ama bebeği göremedim dedi karından muayene etti haftaya gel göremezsek vajinal bakarız dedi çok korkuyorum gene aynı şeyi yaşamaktan dua edin bebeğimi göreyim
hemen vajinal baksaydi, niye bir hafta bekliyor acaba,
Canım, dualarım seninle, iyi düşün lütfen geç döllenme olabilir

Başka bir doktora daha mı gitseniz acaba inşş geç döllenmedir Allah bebeklerimizi bağışlasın inş

Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...

Allahım hayırlısıni versin canım hayurlisiyla yine doldursun karnını kucağıni

Herkesin bahsettiği o şişkinlik bende de var. Hiç bilmeyen biri dört aylık hamile olduğumu düşünebilir. Ya da iç karnım küçük olduğu için mi böyle anlamadım. :@

Kızlar benim de sabah kanamam başladı çok yoğun şekilde. Kesin düşük oldu dedim. Doktoruma gittiğimde hiç ümidim yoktu. Bir baktık kalbi atıyor. Kesenin yan tarafında çok büyük bir kanama alanı varmış. İğne ve hap verdi. 1 hafta da yerinden hiç kalkma dedi.

Kızlar benim de sabah kanamam başladı çok yoğun şekilde. Kesin düşük oldu dedim. Doktoruma gittiğimde hiç ümidim yoktu. Bir baktık kalbi atıyor. Kesenin yan tarafında çok büyük bir kanama alanı varmış. İğne ve hap verdi. 1 hafta da yerinden hiç kalkma dedi.

Çok geçmiş olsun bol bol dinlen geçer hiç bir şey olmaz korkma Allahın izniyle...

geçmiş olsun Allah şifa versin sımsıkı tutunur inşallah bebeğin sana

Uzun zamandir yoktun canım
Çok geçmiş olsun Rabbim inş tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder

Back