Biberon benim oğlumda kesinlikle tutmuyor neler denedim.sülük ile içiyoruz çok zorda kalirsakavent in yenidoğan biberonunu deneyin bizimki de sadece onu tutuyor daha önce aldıklarımı tutturamamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biberon benim oğlumda kesinlikle tutmuyor neler denedim.sülük ile içiyoruz çok zorda kalirsakavent in yenidoğan biberonunu deneyin bizimki de sadece onu tutuyor daha önce aldıklarımı tutturamamıştım
Evde labne yada lor yapabilirsinBebeğime kahvaltıda labne veriyordum ancak içindekiler kısmında tuz oldugunu gördüm. Tuzsuz labne var mı arkadaşlar ? Saf beyaz keçi peyniri de bulamadım marketlerde yüzde 5 inek karışımlı buldum. Şu peynir işi bana dert oldu resmen.
Cnm keçi sütünden lor yapamadım kesilmiyor. Inek sutude bize yasak. Tarif verebilir misin memnun olurumEvde labne yada lor yapabilirsin
Bebeğime kahvaltıda labne veriyordum ancak içindekiler kısmında tuz oldugunu gördüm. Tuzsuz labne var mı arkadaşlar ? Saf beyaz keçi peyniri de bulamadım marketlerde yüzde 5 inek karışımlı buldum. Şu peynir işi bana dert oldu resmen.
Teşekkür ederim canim inek sütünden bunu yapabiliyorum ama keçi sütünü kestiremiyorum anlamadım gitti. Biryerde içinde bir maddenin inek sütüne göre az olmasından kaynaklı boyle birşey olabileceği yazılmış ama belki de ben yapamıyorumdurhttps://www.instagram.com/p/BZsmOv9Akpk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1r8qnp1wm61uf
Merhaba canım linkteki tarif pratik gibi, umarım işine yarar
Cnm dün markette yüzde yüz keçi peyniri buldum tuzluydu ama suya yatirdim akşamdan tuzunu cikardim kızımda yedi severek şükür. Ama tutmayan yoğurdum tarihi geçmiş sütüm olursa yeniden deneyecegim kestirmeyi keçi sütünü birde senin dediğin gibi limon deniyim Oktivus Teşekkür ederim :)Keci sutu de kesilir aslinda tam kaynamadan once yarim limonu sıktın mi kesilir neden olmadi anlamadim. Tarifler ayni inek sutunde de keci sutunde de
Taze sutle niye yapmionCnm dün markette yüzde yüz keçi peyniri buldum tuzluydu ama suya yatirdim akşamdan tuzunu cikardim kızımda yedi severek şükür. Ama tutmayan yoğurdum tarihi geçmiş sütüm olursa yeniden deneyecegim kestirmeyi keçi sütünü birde senin dediğin gibi limon deniyim Oktivus Teşekkür ederim :)
Ay kaçıncı yapışım Oktivus kestiremiyorum bu ugurda kaç keçi sütü feda ettim. Keçi sütünün kilosu olmuş 12 tl hazır kiza yiyebilecegi peynir bulmuşken , denememi tutmayan yoğurtlar 1 haftayı gecmis dolapta bekleyen sütlerle yaparım nasılsa kestirince bir sıkıntı olmuyor sağlık açısından diye biliyorumTaze sutle niye yapmion
Ahahh allah yardm etsinAy kaçıncı yapışım Oktivus kestiremiyorum bu ugurda kaç keçi sütü feda ettim. Keçi sütünün kilosu olmuş 12 tl hazır kiza yiyebilecegi peynir bulmuşken , denememi tutmayan yoğurtlar 1 haftayı gecmis dolapta bekleyen sütlerle yaparım nasılsa kestirince bir sıkıntı olmuyor sağlık açısından diye biliyorum
Cümlemize cümlemizeAhahh allah yardm etsin
Keske hepsini organik alabilsek ama mumkun olmuyo. Ben anneannemin bahcesinden kabak yer elmasi ispanak gibi sebzeler kayisi falan aldim ama geri kalani market urunu malesefKızlarrr selam bizde ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?
Kızlarrr selam bizde ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?
O feriköydeki pazar olabilir ya sonuçta sadece minik için alıcam pahalı da olsa az alıcam zatenBiz meyveyi Makro marketten organik almaya başladık ama devam edilecek gibi değil, çok pahalı, sebze biraz kayınvalidem bahçesinden gönderdi. İstanbuldaysan Cumartesi Feriköyde organik pazar var, ben oraya gidip fiyatlara göre haftalık alışveriş yapmayı düşünüyorum ya da ilaçsız tarım yapan bir yer bulup kargo usulü anlaşmak olabilir.
Ben de yeni başlayacağım macro center ve organik pazarlardan alacağım mümkün olduğunca. TV açmıyorum kızım uyanıkken çünkü gördüğü anda hemen dikkatini çekiyor ah zamane çocukları :)Kızlarrr selam bizde ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?
Acikken bakmak icin elinden geleni yapio. Ya dikkatini dagitiorum. Yada tvyi kapatiorumBide bebişleriniz tv ye bakıyo mu? Nasıl engelliyorsunuz ya da?
Evimde tv yoktu çünkü sadece çocukların degil büyüklerinde beynini uyusturdugunu düşünüyorum. Ancak özellikle ek gıda isine başladığından beri zorlanmaya başladım tv kurduk eve yemek hazirlamaya giderken açıyorum malesef malesef.. sadece müzik açmayı denedim durmadi ama görüntü olunca duruyor tabi ekranlar ışıl ışıl. Yani açmamak lazım çok gerekmedikçe..Kızlarrr selam bizde ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?