2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bide bebişleriniz tv ye bakıyo mu? Nasıl engelliyorsunuz ya da?
Macro'nun organik pazardan da pahalı olduğunu düşünüyorum, şöyle örnek vereyim organik armutun kilosu geçen hafta 30 tlydi. Feriköy ideal olacak gibi, biz de sadece bebişe alıyoruz 2şer 3er tane.

TV'yi neredeyse hiç açmıyorum ama başka bir yerde açık görürse kesinlikle kaçırmıyor, inanılmaz ilgisi oluyor tvye malesef.

Bide bebişleriniz tv ye bakıyo mu? Nasıl engelliyorsunuz ya da?
malesef ben aciyorum.gun boyu evde ikimiz oluyoruz ve ben odadan cikar cikmaz aglamaya basliyor.benimde bir sekilde ihtiyaclarimi karsilamam gerekiyor ozellikle bu aralar gunduz uykusuda yok denecek kadar az malesef zaten uyusada hala fon sesinde uyumasina ragmen cok hafif mutfakta ki catal sesine bile gozunu aciyor malesef

kizlar doğum kilomdan fazla birsey kalmadi ama eski kiloma donmek istiyorum 51 kilo ile hamile kaldim 50 ye düştüm
67 ile doguma gittim
suanda 54.7 yim

dün kizim 6. ay asisini oldu cok ağlamış kuzum seside degisti inşallah iyi olur bebeğim..

O aşı oğlumu mahfetti allerjisi epey düzelmişti yeniden başa döndük. .......

masallah kuzuya toka bile takiyor,benim kizda yarin tam 7 aylik olacak ama hala kel :)
ay canım benim ilkdefa taktik bizimkininde hala saci yok az ve kısa..
maşallah sübhanallah seninkinede 7 . ayini doldurmuş sağlıkla büyüsünler inşallah

Kizllar meraba bisi sorcam size ben calisiyorum 6 aylikken falan bir aylik rapor alsam sonra 32de analik raporunu alsam odeme yaparlarmi bilginiz varmi 32ye kadar kesin calismammi gerekiyo oncesinde raporlu yada ucretsiz izinli olsam bisi degisirmi bilginiz varsa lutfen yardimci olurmusunuz

Uzerinden baya zaman gecti ama hatirladigim kadariyla yesa @Dns90 siz nuk suluk almistiniz.bende alicam hangi modeli yani magic cup degil dimi.bende avent egitici damlatmaza bakarken aklima geldi memnunsaniz deneyimden faydalanayim dedim :)

Cnm ben özelde çalışıyorum 2 günü geçen rapor alımlarında bizde calismadigin gün kadar ücret kesiliyor. Se ücretsiz izin dediğine gore devlettesin anladigim kadariyla.

O aşı oğlumu mahfetti allerjisi epey düzelmişti yeniden başa döndük. .......
Ya bizde salı günü olmuştuk şimdiye kadar aşılar ateş yapmamıştı dün ve bugün düşmeyen ateşi var acile gidip gitmeme konusunda kararsizim sizde oldu mu boule bişey 4 sat arayla donsuumlu calpol dolven verdim yine bile 38 dereceye düşüyor anca

Tatlım ateş için bende gittim doktora ateş ertesi gün düştü. Ama alerji yaptı .Alerji düzeldi ertesi gün dış cikardi.yani ben var ölmek......geçmiş olsun

Salı günü yapılan aşının ateşi bu kadar gecikmezdi muhtemelen hasta oldu bebiş. Bayramda kızımın ateşini calpolle 38 civarlarında zorla tuttuk dr önerisiyle fitil verdik üç gün sürdü ateş, ardından döküntü başladı. Meğer 6. Hastalık geçirmiş kuzum. Ki en çok havale geçirilen hastalıkların başında geliyormuş. İhmal etmemek gerek bir doktor görse iyi olur canım. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…