2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mukus, kakada kan,huzursuzluk, kusma, deride dokuntu en cok rastlanan sikayetler bunlar sanirim. Yedigin uzerinden 12 saat gecince etkileri gostermeye baslar dedi doktor.

Korkunc bir diş agrisi cekiyorum bugun gittim 20 yas disimmis cerrahi mudahale dediler be uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum ...sali gunu operasyonla alacaklar cok korkuyorum agrida dayanilir gibi degil cok mutsuzum cok

Korkunc bir diş agrisi cekiyorum bugun gittim 20 yas disimmis cerrahi mudahale dediler be uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum ...sali gunu operasyonla alacaklar cok korkuyorum agrida dayanilir gibi degil cok mutsuzum cok
Geçmiş olsun canım çektir kurtul hiç erteleme.. benim de 20lik dişi ameliyatla aldılar doktor çok önemli çene cerrahı olsun mutlaka.. çok korkuyordum ama çok rahat geçti.. senin de acısız çabucak olur inşallah

Tesekkurler canim umarim benimde senin ki gibi kolay gecer benim gomulu dis bademciklerim disin etrafi komple yara evet cerrah alicak .....kac gunde iyilestin

Merhaba kızlar. Cuma günü aşı olduk. Ateş falan herhangi bir sorun ılmadı. Emmesi de normaldi. Ama bıgün emmiyor. Tam 5 saattir emmiyor. Aşının etkisi olabilir mi????

Kızlar oğlumun gözün de hemanjion çıktı ve hızla büyüyor doktor belli bir yaştan önce birşey yapamayacağını söyledi ama o kadar hızlı büyümesi benim Çan’ımı sıkıyor daha önce böyle birşey Yaşayan oldu mu

Canım abimin kızında oldu doçente götürdüler o da ilaç bile vermemiş. Sanırım 6 yalına kadar takip edilecek demiş

Bizde mukus pek yok ama huzursuz bir bebekti. Kan testi negatif cikti ama ben diyete devam ediyorum. Yumurta yedim birkac gun simdi yine yok. Dana etinden supheleniyor doktor.
Bizim de negatif çıktı ben de devam ediyorum. Mukuslu kaka devam ediyor hala. Dana eti de tüketmiyorum yumurta da süt ürünleri de. Bakalım inşallah geçer

Canım çok geçmiş olsun. Üç tane yirmilik çektirmiş biri olarak korkacak hiçbir şey yok diyorum. Operasyon sonrası hemen buz tatbiki yap o gün sık sık tekrarla bunu. Ne morluk ne şişlik oluyor böyle yapınca.

Tesekkurler canim umarim benimde senin ki gibi kolay gecer benim gomulu dis bademciklerim disin etrafi komple yara evet cerrah alicak .....kac gunde iyilestin
Kusura bakma şimdi gördum canım.. o akşamına yemek yedim ben.. 1 haftada tamamen normalr döndü.. az bi şişme oldu o kadar.. benim de yarısı cıkmış yarısı gömülü idi.. önceleri apse oldu yemek yiyemedim günlerce corba içtim ağzımı acamıyordum. Şükür kurtuldum operasyon da çok uzun sürmüyo, senın de guzell gecer inşallah gecmiş olsun

Bende iki tane çektirdim ameliyat oldu korkutmak istemem ama ilk 5 gün sadece çorba içtim çok zorlandım sonra enfeksiyon kaptı tekrar doktora gittim temizledi aletlerle morfin yaptı dayanamadım ağrısına Parol etki etmiyordu çünkü 1 haftadan sonra yavaş yavaş iyileşiyor çek kurtul apse olması ameliyattan daha zor sürekli ağrımasındansa

Çok fazla buz tutarsa bademcikler siser canım 5 dakika tutup 10 dakika ara vermesi gerek
ne güzel hemen iyileşmişsin ben çok çektim ya

Kızlar bebegimin boynunda nokta nokta beyaz lekeler var
Fikri olan var mı bu konuda?

Mukus, kakada kan,huzursuzluk, kusma, deride dokuntu en cok rastlanan sikayetler bunlar sanirim. Yedigin uzerinden 12 saat gecince etkileri gostermeye baslar dedi doktor.
Bizde bahsettigin belirtilerden kakada kan haricinde diger hepsi goruluyor. Ayroca deride dokuntu degil de kizariklik ve tahris vardi. Doktor momecon adinda bir ilac verdi, krem, pomad. Onu surunce popsundaki pisikler de dahil hicbir yerinde kizariklik kalmadi. Ayrica bunyesi alerjiye musait dedi ve zaditen adinda bir ilac daha verdi, damla. Kilosuyla orantili olarakher gun birer damla. Yani 5 kiloysa 5 damla sabah 5 damla aksam olarak. Ama hicbir test vs yaptirmadi ve bana diyet de soylemedi. Sadece bu damlayi verdi. Simdi kullaniyoum ama icim pek rahat degil, ilacin icindekileri okudum paraben vs bir suru madde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…