cocuk doktorumuz yonlendirdi bizi.onun soyledigi zamanlarda yaptirmis olduk.O yüzden göze 6.ayda fln gitmek lazım kalçaya da bu ay baktıracagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cocuk doktorumuz yonlendirdi bizi.onun soyledigi zamanlarda yaptirmis olduk.O yüzden göze 6.ayda fln gitmek lazım kalçaya da bu ay baktıracagım
Kızlar göz muayenesi 28. Gün ve katarakta bakılıyorO yüzden göze 6.ayda fln gitmek lazım kalçaya da bu ay baktıracagım
Bana 8. haftada gel demisti gittim rahmi kontrol etti dikislere baktı smr aldı. Birde dikis izleri azalsin diye krem verdi zorunlumu bilmiyorum ama bence gitmekte fayda var cnm.
4. ay diye biliyorum cnm banada hediye geldi yenidogan aparati yok diye bekliyorum.
Genellikle 3. aydan itibaren canım ama markasına göre bir araştırsan
3.aydan ama önemli olan bebeğin boyu diye biliyorum . Aslında aya göre değil bebeğin boyuna göre kullanılıyor bunu da en iti hugberry diye bir kanguru markası var orayı arayıp sorun alacakmış gibi
Ben kirkimda gittim. Vajinal muayene ve ultrasonla.rahme bakti smear yapti. Zorunlu diil ama gitsen iyi olurKızlar dogumdan 6hafta sonra jinekoloji muayneye gittiniz mi.birinci haftada kontrol olmuştum.6 hafta sonra rekrar gel demişti Dr um firsat bulup gidemiyorum.giden gitmeyen var mı zorunlu mu bu ikinci kontrol acaba
Arkadaşlar yenidoğan aparatsiz kanguru kaçıncı aydan itibaren kullanılabilir ?
Arkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık
Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Bnm dr um su an gitsen de dr bakmaz göz dr u kesin bir sey söyleyemez dedi daha her seyi net göremiyorlar fln dedi ama katarakt ı bilmiyorum baktırmanın zararı olmaz tabi ama sonrasında tekrar baktırmak lazım daha net anlasılır ilerleyen aylarda diye düşünüyorumKızlar göz muayenesi 28. Gün ve katarakta bakılıyor
Zaten bebeğimizin takip edip etmediğini biz görüyoruz
Siz emziriyor musunız bnm kanamam o kadar az oldu ki ilk zamanlar oldu sadece ve regl de olmadım dr a söylediğimde emzirirken olmaman normal dediCanım benim de öyle. Akıntı beyaza dönüyor oh bitti diyorum, sonra yine kanama geliyor az az, sonra yine temiz. Rahimde birşey yok dedi doktor. Smear de temiz çıktı. Sanırım normal bu akıntılar.
Çok teşekkür ederim cnm bizim biraz daha vaktimiz var O zaman :)Canım benim solomom baby den ergonomik kanguru aldım. Onda 3.ay ve 7 kg sınırı var eğer aparatsız kullanacaksan.
Siz emziriyor musunız bnm kanamam o kadar az oldu ki ilk zamanlar oldu sadece ve regl de olmadım dr a söylediğimde emzirirken olmaman normal dedi
Canım benim de öyle. Akıntı beyaza dönüyor oh bitti diyorum, sonra yine kanama geliyor az az, sonra yine temiz. Rahimde birşey yok dedi doktor. Smear de temiz çıktı. Sanırım normal bu akıntılar.
ben de emziriyorum 3 ay olcak doğum yapalı... kanamam sadece bir hafta oldu doğumda o da çok az ..hatta çok garip bi şekilde tüylerimin uzamadığını farkettim en son kırkım çıkınca temizlemiştim hala tertemiz koltukaltım bacaklarım falan..emzirirken prolaktin hormonu yüksek oluyor sanırım bu yüzden :) :)Siz emziriyor musunız bnm kanamam o kadar az oldu ki ilk zamanlar oldu sadece ve regl de olmadım dr a söylediğimde emzirirken olmaman normal dedi
Ben olmustım canım maske kullandım bebegi kucağıma alırken sende dene istersen birde imkanın varsa bebekle aynı odada uyumaman daha iyi olur bana doktor öyle demiştiKızlar bu süreçte grip olan var mı? Bebeğe geçmemesi için ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum
Peki sütten geçer mi acaba? Emziriyorum çünküBen olmustım canım maske kullandım bebegi kucağıma alırken sende dene istersen birde imkanın varsa bebekle aynı odada uyumaman daha iyi olur bana doktor öyle demişti
Sütten grip geçmez canım ilaç kullanıyorsan o geçerPeki sütten geçer mi acaba? Emziriyorum çünkü
Aman sakın bebege cok yaklasmayayim demeyin aksine bebegi bol bol emzirmek hasta olmalarini önleyen en onemli etkenmis. Sut en etkili aşı, en etkili ilac diye biliyorum.Kızlar bu süreçte grip olan var mı? Bebeğe geçmemesi için ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum
Kızlar günaydın bebeğim 2,5 aylık artık kakasını daha az yapmaya basladı hatta günde 1 kez yapıyor azaldıgını duydum ama yine de bu kadar azalıyor mu?
bzide de ayni durum soz konusu.3 aylik olmak uzereyiz.2 gun yapmiyo 3.gun yapiyor.bu ay boyle oldu.zaten gazli bebek yaptigi zamanda kabiz gibi yapmiyo ama gayet sivi kaka yapiyo.bu ayki doktor kontrolunde soracam doktora.bilgilendiririm senide.
Bende 4 ocakta Doğum yaptım bir iki gün oldu biteli oda hala çok az leke geliyor doktora gidemedim giderseniz sebebini yazarsanız sevinirimArkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık
Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?