Çok teşekkür ederim cnm bizim biraz daha vaktimiz var O zaman :)Canım benim solomom baby den ergonomik kanguru aldım. Onda 3.ay ve 7 kg sınırı var eğer aparatsız kullanacaksan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cnm bizim biraz daha vaktimiz var O zaman :)Canım benim solomom baby den ergonomik kanguru aldım. Onda 3.ay ve 7 kg sınırı var eğer aparatsız kullanacaksan.
Siz emziriyor musunız bnm kanamam o kadar az oldu ki ilk zamanlar oldu sadece ve regl de olmadım dr a söylediğimde emzirirken olmaman normal dedi
Canım benim de öyle. Akıntı beyaza dönüyor oh bitti diyorum, sonra yine kanama geliyor az az, sonra yine temiz. Rahimde birşey yok dedi doktor. Smear de temiz çıktı. Sanırım normal bu akıntılar.
ben de emziriyorum 3 ay olcak doğum yapalı... kanamam sadece bir hafta oldu doğumda o da çok az ..hatta çok garip bi şekilde tüylerimin uzamadığını farkettim en son kırkım çıkınca temizlemiştim hala tertemiz koltukaltım bacaklarım falan..emzirirken prolaktin hormonu yüksek oluyor sanırım bu yüzden :) :)Siz emziriyor musunız bnm kanamam o kadar az oldu ki ilk zamanlar oldu sadece ve regl de olmadım dr a söylediğimde emzirirken olmaman normal dedi
Ben olmustım canım maske kullandım bebegi kucağıma alırken sende dene istersen birde imkanın varsa bebekle aynı odada uyumaman daha iyi olur bana doktor öyle demiştiKızlar bu süreçte grip olan var mı? Bebeğe geçmemesi için ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum
Peki sütten geçer mi acaba? Emziriyorum çünküBen olmustım canım maske kullandım bebegi kucağıma alırken sende dene istersen birde imkanın varsa bebekle aynı odada uyumaman daha iyi olur bana doktor öyle demişti
Sütten grip geçmez canım ilaç kullanıyorsan o geçerPeki sütten geçer mi acaba? Emziriyorum çünkü
Aman sakın bebege cok yaklasmayayim demeyin aksine bebegi bol bol emzirmek hasta olmalarini önleyen en onemli etkenmis. Sut en etkili aşı, en etkili ilac diye biliyorum.Kızlar bu süreçte grip olan var mı? Bebeğe geçmemesi için ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum
Kızlar günaydın bebeğim 2,5 aylık artık kakasını daha az yapmaya basladı hatta günde 1 kez yapıyor azaldıgını duydum ama yine de bu kadar azalıyor mu?
bzide de ayni durum soz konusu.3 aylik olmak uzereyiz.2 gun yapmiyo 3.gun yapiyor.bu ay boyle oldu.zaten gazli bebek yaptigi zamanda kabiz gibi yapmiyo ama gayet sivi kaka yapiyo.bu ayki doktor kontrolunde soracam doktora.bilgilendiririm senide.
Bende 4 ocakta Doğum yaptım bir iki gün oldu biteli oda hala çok az leke geliyor doktora gidemedim giderseniz sebebini yazarsanız sevinirimArkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık
Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Canım benim doktorum da çocuğu hergün yaz kış fark etmez sokağa çıkarmaktan yana cok sardığın icin terleyip üşütmüş olabilir mi Allah yardım etsin çok zor bebekler hasta olmasın insallah biran önce gecerKızlar bebeğim faranjit olmuş doktor ilaç verdi 2 gündür hiç emmiyor mamayıda istemiyor açlıktan ağlamaktan mahvoldu ne yapıcağımı şaşırdım kaç günde geçer başına gelen var mı ?bu arada sahile yürüyüşe götürdüm çok iyi sardım yinede hastalandı birkaç kez daha güneşli havada çıkarmıştım.eve geldim fenalaştı meleğim hemen acile götürdüm siz siz olun güneşe aldanmayın erkenmiş çıkarmak için demek ki beslenmesini ne yapmalıyım kaşıkla verilir mi mama acaba burda bi arkadaş boğazına kaçar vb yazmıştı açlıktan fenalaşacak diye korkuyorum
Cnm bn yazmıstım kasıkla verilmez diye dr um öyle söylemişti sen yine de dr una danıs istersen cok gecmiş olsun. Sarmaktan ziyade bebek arabasına rüzgarlık aldım ben esiyorsa sahil daha etkili olur bilmiyorum kullandın mı ama aklında bulunsun canımKızlar bebeğim faranjit olmuş doktor ilaç verdi 2 gündür hiç emmiyor mamayıda istemiyor açlıktan ağlamaktan mahvoldu ne yapıcağımı şaşırdım kaç günde geçer başına gelen var mı ?bu arada sahile yürüyüşe götürdüm çok iyi sardım yinede hastalandı birkaç kez daha güneşli havada çıkarmıştım.eve geldim fenalaştı meleğim hemen acile götürdüm siz siz olun güneşe aldanmayın erkenmiş çıkarmak için demek ki beslenmesini ne yapmalıyım kaşıkla verilir mi mama acaba burda bi arkadaş boğazına kaçar vb yazmıştı açlıktan fenalaşacak diye korkuyorum
Benim 64. Günüm hala akıntım var ama normal degil dedi saglık ocagindaki doktor. Kadın dogum doktoruna sor dedi alttan baksin dediArkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık
Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Bizim cok ustuste giydirdigim ya da bazi geceler kundak yaptigim zamanlarda ensesine dogru saclari ipislak oluyor. Annem üşütme yeter ki, sicaklarsa en fazla pişik olur der hep ama oyle degilmis, sicakliga hic gelemiyor bebekler. Disardan eve geldik diyelim, o ilk dakika icinde ustundeki tulumunu, yelegini ve sapkasini cikarmazsam ciglik cigliga kiyameti kopariyor. Terleyip sonra o ter sogursa daha fena, asil o zaman üşütür.Kızlar birşey sorucam bebeğimin kafası aşırı terliyor sebebi ne olabilir sizde de aynı durum varmı
Bende 4 ocakta Doğum yaptım bir iki gün oldu biteli oda hala çok az leke geliyor doktora gidemedim giderseniz sebebini yazarsanız sevinirim
Benim 64. Günüm hala akıntım var ama normal degil dedi saglık ocagindaki doktor. Kadın dogum doktoruna sor dedi alttan baksin dedi
Canım bende 40 gün boyunca hiç olmadım desem yeridir 2.5 ayın üzerine ilk kez regl oldum ilk 4 gün kanamam çoktu şimdi bitti ama hala kahverengi kangrenli leke şeklinde geliyor 9. Gün bugun acaba benim de gitmem gerilimiEvet alttan bakıyor. Bana tahlil yapıldı içerde parça kalmış mı ondan emin olmak için. İçerde kanama devam ettiği için tam net bilemiyor tahlil yapılmadan. Bir de ilaç verdi rahim kasılmalarını düzenleyip kanamayı bitirmesi için. Aman ihmal etmeyin gidin baktırın mutlaka , normal değil 40 günden sonrası