2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bize sadece biogaoa verdi de nurseyi de genelde duydum gaz icin kullaniliyor doktor soylemeden almakta istemedim bakalim birdahki randevuya bir soraym
Biz 3 damla ile Çare bulduk kızlar gasroentolojiye gittik sap simleks nurse Harvey’s şurup ve bio gaiya birlikte kullanıyoruz ağlamaları kısmen azaldı birde aptamil comformile geçtik

Geçmiş olsun, Dediğim gibi verem açıldı mı o gün vurulması gereken bi aşıymış, bizim 3aşıyı birden vuruldu başta bişey yoktu ama akşama doğru ateş yükseldi calpol vermek durumunda kaldık. Ama 39 u beklemedik 38olduğu an verdik.
Canım biz almadık ilacı da açıkçası su an normal cok şükür ne kadar sonra ateşlendi bebeğin

Biz 3 damla ile Çare bulduk kızlar gasroentolojiye gittik sap simleks nurse Harvey’s şurup ve bio gaiya birlikte kullanıyoruz ağlamaları kısmen azaldı birde aptamil comformile geçtik
Gastroentolojiye kendiniz mi gitiniz doktor mu yonlendirdi? Bizim karina fln bakildi uktrasonla bir sorun yok denildi. Orda ne yaptilar size? Hem sizi emiyor hem mamami kullaniyorsunuz

Gastroentolojiye kendiniz mi gitiniz doktor mu yonlendirdi? Bizim karina fln bakildi uktrasonla bir sorun yok denildi. Orda ne yaptilar size? Hem sizi emiyor hem mamami kullaniyorsunuz
Doktor yönlendirdi bizi gaita tahlili yaptılar daha sonucu cıkmadı bebeğimin çok gazlı olduğunu omdan bu şekilde olduğunu söyledi doktor karnı çok sertti zaten ben sadece mama veriyorum hipp combiotic kullanıyordum Suan aptamil comformil kullanıyoruz hipp kullanırken mamayı içerken sürekli ağlıyordu bebegiö gaz olduğu icin mis aptamili içerken pırt pırt lar pes pese geliyor

:)))) şimdi nasıl csnım Peki bebeğin anneme sordum oda Acar dedi ama bilemedim
:)))
Canım bugün banyo yaptırdım
Sanki daha da rahatladı gibi
benim bebeğin burun delikleri biraz farklı yani kapalı gibi :)
O yüzden ben hiç temizleyemiyordum kendisi hapşurursa arada çıkıyordu
Ama çok şükür bugün çok daha iyi

:)))
Canım bugün banyo yaptırdım
Sanki daha da rahatladı gibi
benim bebeğin burun delikleri biraz farklı yani kapalı gibi :)
O yüzden ben hiç temizleyemiyordum kendisi hapşurursa arada çıkıyordu
Ama çok şükür bugün çok daha iyi
Bir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir

Doktor yönlendirdi bizi gaita tahlili yaptılar daha sonucu cıkmadı bebeğimin çok gazlı olduğunu omdan bu şekilde olduğunu söyledi doktor karnı çok sertti zaten ben sadece mama veriyorum hipp combiotic kullanıyordum Suan aptamil comformil kullanıyoruz hipp kullanırken mamayı içerken sürekli ağlıyordu bebegiö gaz olduğu icin mis aptamili içerken pırt pırt lar pes pese geliyor
Laktoz intoleransinami bakilicak acaba? Bize onlarada bskildi birsey cikmadigi ickn sadece kolik olarak nitelendirirldik:) gaz cikaratabildigi mamayla devam artik hedsey onlar icin:)

Valla canım benimki hep kucakta uyuyor. Ben de diyorum sallayarak uyusa daha iyi olurdu benim için. Kötünün iyisi yani :)
Benim ki bazen kucak çoğunlukla sallanarak
Yaa valla bu uyutma işi her türlü zor galiba
Bizim beyimiz biraz zor dalıyor uykuya salla salla canım çıkıyor

Biz dun gece ilk kez normal bir gece gecirdik normal bir bebek kadar agladi cocugum aglamaktan gobek fitigi bike olmustu dun relaktaz damlaya basladik laktoz intoleransi tespit edilmisti onun icin bu damla birde bu sitede bi arkadas yazmisti sonra doktorda onerdi gaz masaji gun boyu 3 kez yaptim hepsi bir araya gelince cok faydasini gordum.bebeginiz cok agliyorsa gaz diyip gezmeyin .benim oglumun aglamasini gorunce dojtor gazda bu kadar aglama olamaz dedi.batin ultrasonu idrar tetkik ve kulturu ve gaita da reduktan madde baktirin sizde bebekte sefil olmayin....

Laktoz intoleransinami bakilicak acaba? Bize onlarada bskildi birsey cikmadigi ickn sadece kolik olarak nitelendirirldik:) gaz cikaratabildigi mamayla devam artik hedsey onlar icin:)
Canım evet ona bakacağını söyledi aynen canım 4. Aydan Sonra bağırsak hareketleri düzene girermiş o zaman rahatlarmış bebek doktor öyle söyledi

Arkadaşlar merhaba bir ay oldu giremedim gerçekten çok zormus ilk ay :) bizimki şubat bebeği oldu. 40+4 de mecburen sezaryan oldu. Benzer hikayeler basina gelen olursa diye kisaca paylasayim ben dogum oncesi cok arastirdim kafa vali buyuklugunu. Bebegimin bas capi 10.2 cmdi başından beri normal doğuma hazirlamistim kendimi bu yüzden üçüncü ayda doktorumu değiştirdim doktorum son güne kadar sezaryan lafini etmedi. Son gün sadece riskleri anlatti ve ben risk alamadim kombine sezaryan oldum. Doktoruna çok güveniyorum dilersen normal yapariz ancak vakum kullanmamiz yuksek ihtimal yine de sorun olursa sezaryana döndürme durumumumuz olabilir dedi. Zor gecen normal doğum sonra si idrar tutamama vs riskleri olabilir ama olamayadabilir sadece risk sen basindan beri normal istiyorsun karar ver dedi risk alnadim. kafacapi da dediği gibi cikti. Aramalarda kafacapi büyüklüğü sebebiyle sezaryana dönmek zorunda kalan arkadaşlara mesajim hic korkmayin. Tabiki normal doğum en güzeli ama kismet değilse de spinal + epudral sezaryan oldum hic korkulacak birşey yokmuş ayni gün yürüdüm. Doğum sonraki sadece tansiyon yüksekliği sorunum oldu tabu doğumla ilgisi yok annem tansiyon hastasi genetikte var hamilelik tetiklemiş 3 ay ilaç kullancam sonra bakacagiz. dedigim gibi bunyeden bünyeye değişir ama endişe etmeyin.

X