- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Valla canım ben bugun duş aldırdım burnu rahatladı biraz daha çok mu hasta bebeğinBir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben bugun duş aldırdım burnu rahatladı biraz daha çok mu hasta bebeğinBir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir
Valla canım benimki hep kucakta uyuyor. Ben de diyorum sallayarak uyusa daha iyi olurdu benim için. Kötünün iyisi yani :)Kızlar benim gibi bebesini sallayarak uyutmaya alıştıran var mı yaa
Laktoz intoleransinami bakilicak acaba? Bize onlarada bskildi birsey cikmadigi ickn sadece kolik olarak nitelendirirldik:) gaz cikaratabildigi mamayla devam artik hedsey onlar icin:)Doktor yönlendirdi bizi gaita tahlili yaptılar daha sonucu cıkmadı bebeğimin çok gazlı olduğunu omdan bu şekilde olduğunu söyledi doktor karnı çok sertti zaten ben sadece mama veriyorum hipp combiotic kullanıyordum Suan aptamil comformil kullanıyoruz hipp kullanırken mamayı içerken sürekli ağlıyordu bebegiö gaz olduğu icin mis aptamili içerken pırt pırt lar pes pese geliyor
Benim ki bazen kucak çoğunlukla sallanarakValla canım benimki hep kucakta uyuyor. Ben de diyorum sallayarak uyusa daha iyi olurdu benim için. Kötünün iyisi yani :)
Canım evet ona bakacağını söyledi aynen canım 4. Aydan Sonra bağırsak hareketleri düzene girermiş o zaman rahatlarmış bebek doktor öyle söylediLaktoz intoleransinami bakilicak acaba? Bize onlarada bskildi birsey cikmadigi ickn sadece kolik olarak nitelendirirldik:) gaz cikaratabildigi mamayla devam artik hedsey onlar icin:)
Canım biraz saha iyi ama ara ara öksürüyor ve burnu hala sık tıkanıyor o yüzden risk almak istemedimValla canım ben bugun duş aldırdım burnu rahatladı biraz daha çok mu hasta bebeğin
Ben varim cnm ama bırakinca uyaniyorKızlar benim gibi bebesini sallayarak uyutmaya alıştıran var mı yaa
Şimdi gördüm yazdığın nası geçti geceniz?Canım biz almadık ilacı da açıkçası su an normal cok şükür ne kadar sonra ateşlendi bebeğin
Güzel geçti cok sükür ateş yapmadı bence 2.ay aşısını henüz yaptırmayanlar hemen calpol kullanmasın takip etsin bu sekilde aşının pek bir faydası olmaz dedi bizim dr umuz bilginiz olsunŞimdi gördüm yazdığın nası geçti geceniz?
Benimle aynı olmuş canım bende baş çevresinden ötürü suni sanciya rağmen ilerlemeyen doğumdan sezeryana döndüm.ve en basın beri normal diye tutturmustum.kismetim iki gün normal doğum ağrısının üzerine sezeryan olmamış.allah evlatlarımıza sağlık versinArkadaşlar merhaba bir ay oldu giremedim gerçekten çok zormus ilk ay :) bizimki şubat bebeği oldu. 40+4 de mecburen sezaryan oldu. Benzer hikayeler basina gelen olursa diye kisaca paylasayim ben dogum oncesi cok arastirdim kafa vali buyuklugunu. Bebegimin bas capi 10.2 cmdi başından beri normal doğuma hazirlamistim kendimi bu yüzden üçüncü ayda doktorumu değiştirdim doktorum son güne kadar sezaryan lafini etmedi. Son gün sadece riskleri anlatti ve ben risk alamadim kombine sezaryan oldum. Doktoruna çok güveniyorum dilersen normal yapariz ancak vakum kullanmamiz yuksek ihtimal yine de sorun olursa sezaryana döndürme durumumumuz olabilir dedi. Zor gecen normal doğum sonra si idrar tutamama vs riskleri olabilir ama olamayadabilir sadece risk sen basindan beri normal istiyorsun karar ver dedi risk alnadim. kafacapi da dediği gibi cikti. Aramalarda kafacapi büyüklüğü sebebiyle sezaryana dönmek zorunda kalan arkadaşlara mesajim hic korkmayin. Tabiki normal doğum en güzeli ama kismet değilse de spinal + epudral sezaryan oldum hic korkulacak birşey yokmuş ayni gün yürüdüm. Doğum sonraki sadece tansiyon yüksekliği sorunum oldu tabu doğumla ilgisi yok annem tansiyon hastasi genetikte var hamilelik tetiklemiş 3 ay ilaç kullancam sonra bakacagiz. dedigim gibi bunyeden bünyeye değişir ama endişe etmeyin.
Ay insallah ozaman az kaldi.)Canım evet ona bakacağını söyledi aynen canım 4. Aydan Sonra bağırsak hareketleri düzene girermiş o zaman rahatlarmış bebek doktor öyle söyledi
Aynen canım insallah ama istersen sende bir gastoentolojiye yönlendirmesini söyle doktoruna biz baya rahatladık gibiyiz masallahAy insallah ozaman az kaldi.)
Benim bebeğim 10 gündür grip ve ben en az üç günde bir yaptırdım emin ol daha iyi geliyor kendinden düşün banyo edince hastalığa iyi geliyorBir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir
Haklısın canım ama ne bileyim korktum iste hiç mi düzelmedi canım burnu tıkanıyor benimki nin de çokBenim bebeğim 10 gündür grip ve ben en az üç günde bir yaptırdım emin ol daha iyi geliyor kendinden düşün banyo edince hastalığa iyi geliyor
Yalniz degilsiniz ilk kizimda ayni sıkıntiyi cektigimden bu sefer asla sallamaya alistirmam diyordum lakin oglum okadar gazli bi bebekki hicbir turlu uyuyamiyor gerci sallayarak da uyuttugum soylenemez cunku gece gunduz sallamayi biraktigim an uyaniyor. Tam anlamiyla derin uykusu yok. Her turlu besik edindim hamak elektrikli besik sallanan ana kucagi vs. Yine en aon kendimi ayakta sallarken buluyorum :)Kızlar benim gibi bebesini sallayarak uyutmaya alıştıran var mı yaa