2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam guzel anneler, umarım herşey yolundadir.bebeklerinizde degisiklik var mı ağlamaları gün geçtikçe düzeliyor mu sanki bizde maşallah bir iki gundur olumluya yakın değişiklik oldu.birde herkes senin sütun çocuğa yetmiyor ondan ağlıyor diyor emzirirken diğer göğüsten süt akarsa sütüm var demekmis.bende hiç öyle olmuyor hiç göğüs pedi kullanmadim. LakinLbebegim kilo alıyor ilk ay 1380 gram aldı. Emziren arkadaşlar sizin gogsunüzden süt Sızıyor mu illa öyle mi olması gerekiyor yetiyor demek için aslında benim tereddutum yoktu fakat soylenenlerden oturu kendimden şüphelenir oldum
Canım sızmanın onunla alakası yok
Memenin kas yapısı ve delik genişliģi ile alakaliymis ablamla bebeklerimizin arasında 20 gün var benim ki çok fazla akıyor onun ki hiç akmiyor ikimizinkinin de gelişimi iyi yani yakın birbirlerine

Teşekkür ederim 10cc ile 20cc arasındaki süte karıştırıp verdin sanırm günde bikere sesi doktor sizde bikeremi kullanıyorsunuz?
Bize 4/5 kere kullanabilirsinix gunde dedi ama bizim bebek tadini sevmedi icirirken itiyor diliyle :) kilo alimi normal oldugu icin doktorumuzda cok zorlamadi.

Bende yarın gidicdm canım çok iyi bir doktor var herkes çok memnun bir hafta Sonra ya anca randevu bulabildik özel olduğu halde insallah yarın götürücem
Kim ki ümitköydeki Vedat bey mi Ankara’da . İnş iyi şeyler söyler bana da yazardan sevinirim doktorun bir önerisi olursa . Çok geçmiş olsun şimdiden

Kızlar 2 ayı gectik ama bebeğim huzursuz cok yoruluyorum tek başıma bakarken yemek yapmaya bile zor vakit buluyorum. Sanki artık Nurse Harveys de etki etmiyor sürekli gaz var onun dısında tüm gün hiç kaka yapmadı kabız değil aslında ama neden yapamıyor bilmiyorum

Canim merak etme kilo alimi iyi ise sütun yetiyordur. Benim emzirirken hatta emzirmedigim zamanlarda bile sizinti oluyor ama sutum yetmedigi icin mama takviyesi yapiyoruz.bu sizinti olayi meme ucundaki kaslarla ilgiliymis.
canim yetmedigine ne sekilde karar verildi yani neye gore

Selam guzel anneler, umarım herşey yolundadir.bebeklerinizde degisiklik var mı ağlamaları gün geçtikçe düzeliyor mu sanki bizde maşallah bir iki gundur olumluya yakın değişiklik oldu.birde herkes senin sütun çocuğa yetmiyor ondan ağlıyor diyor emzirirken diğer göğüsten süt akarsa sütüm var demekmis.bende hiç öyle olmuyor hiç göğüs pedi kullanmadim. LakinLbebegim kilo alıyor ilk ay 1380 gram aldı. Emziren arkadaşlar sizin gogsunüzden süt Sızıyor mu illa öyle mi olması gerekiyor yetiyor demek için aslında benim tereddutum yoktu fakat soylenenlerden oturu kendimden şüphelenir oldum
bu insanlari anlamak mumkun degil size bu tarz yaklasimlari olan insanlari hayatinizdan uzak tutun benide oyle oyledelirttiler resmen psikoloji bozuldu ama kilo alimimiz bizimde iyi sukur

Canım gecmiş olsun baya şey atlatmışsınız bebekle laktoz intoleranı nasıl tespit edildi ve doktor neler önerdi
Canım çok geçmiş olsun bizimde gaita testimiz pazaryesi çıkacak o damla çok etkili imiş ama yanlız da laktoz alerjisi olan bebeklere veriliyormuş gaz sancısı bebeklerde çok acılı olurmus doktorum bana öyle söyledi

Canım çok geçmiş olsun bizimde gaita testimiz pazaryesi çıkacak o damla çok etkili imiş ama yanlız da laktoz alerjisi olan bebeklere veriliyormuş gaz sancısı bebeklerde çok acılı olurmus doktorum bana öyle söyledi
Acılı derken anlamadım canım
Bizede doktor tahlil yapmadan onu vermişti

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120838

Merhabalar. Doğum yaptıktan sonra internet problemim oldu. Giremedim topiğe. Herkes Doğum yapmıştır artık. Allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah. Biz bu ayın 19 unda 3 aylık olucaz. Gaz problemimiz devam ediyor. Tabi bu arada kucağa da alıştı. Ben de biraz zorlanıyorum bakmakta. Allah kolaylık versin hepimize inşallah

X