2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Inanamiyorum ya bu nasıl bişey. Uyur tabi bebek. Açlıktan şekeri düşünce uyuyorlar. Of ya içim acıdı. Dövesim geldi senin örümceği

Aynı sorun bizde de var ve millet ay annen seni doyuramıyor mu aç bu bebek diyor sinir oluyorum benek doymasa kaka ve çiş yapar mı

Kızlar bugün bişey keşfettim. Yüksek sesle müzik açınca susuyor kapatınca dvm. Aglamaya. Bi deneyin isterseniz

8 saat acliga biz dayanamioruz cocugun tabi sesi.cikmaz cunku acliktan takati kalmamistir yazik.

Eltim.benden 14 gun sonra dogum.yapti. sen dusun karsilastirmayi
Canım bilmiyorum karışmakta istemiyorum artık ise başladı görümcem bebeğe kayınvalidem bakıyor sabah uyanınca hemen mama vermiyormuş hepsini bitirmiyor diye değişikler gerçekten

Emziği nasıl aldı ben gün içinde aklıma geldike deniyorum öğürüp atıyor ağzına almak istemiyor
canim benim bebegim cok agliyordu aglamaktan cok yoruluyodu yorgunluktan uykuya gecisi hemen olmuyodu o uyku sersemliginde veemeye calisiyodum surekli agzindan atmaya calisiyodu bende emzikten elimi cekmiyodum o inat ben inat.oyle oyle almaya basladi cok sukur.artik memeden sonra bile aliyo.

Allah anali babali büyütsün. Takma cnm ya gercekten. Bebişlerin ataklari yetiyo zaten parazite gerek yok bosver
Allah razı olsun canım hepimizin insallah zaten bebek yüzünden iyi değilim psikolojik destek almayı düşünüyorum birde böyle seyler olunca iyice çöküyorum

8 saat acliga biz dayanamioruz cocugun tabi sesi.cikmaz cunku acliktan takati kalmamistir yazik.

Eltim.benden 14 gun sonra dogum.yapti. sen dusun karsilastirmayi
Canım bilmiyorum karışmakta istemiyorum artık ise başladı görümcem bebeğe kayınvalidem bakıyor sabah uyanınca hemen mama vermiyormuş hepsini bitirmiyor diye değişikler gerçekten
Benim eltim doğurdu o gündür kocasıyla uyuyo brbege KV bakiyor salonda 5-6 saat uyumuyor diye şikayet ediyor.bizimki 1saat uyumuyor diyorum bebek bu tabi olacak diyo gelde delirme

Aynı sorun bizde de var ve millet ay annen seni doyuramıyor mu aç bu bebek diyor sinir oluyorum benek doymasa kaka ve çiş yapar mı
Ben de kendimden şüphe ediyorum doymuyor mu acaba diye. Ama bugün 4 5 krz kaka yaptı. Acilden geldim şimdi doktor hiçbir şey yapmadı boluma gittip geldik

Gazı var dedi. Zaten 3 gündür bıogaıa kullanıyorduk. Akşamları veriyorum. Ama gündüz çıldııryor bir saat bile uyumadı. Gündğz de sap sımplex ber demişti geçen hafta gittiğim doktor ama ben çok da ilaç yüklemek istemiyorum kimyasal diye. Ne yapacagım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…