- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Inanamiyorum ya bu nasıl bişey. Uyur tabi bebek. Açlıktan şekeri düşünce uyuyorlar. Of ya içim acıdı. Dövesim geldi senin örümceğiAynen csnım çocuk ağlamıyor diye mama da vermiyorlar benim ki biliyorsunuz erken dogdu ama çok şükür çok güzel toparladı kilosu falan çok iyi birde ay bu oğlan bizim kızı geçecek diye karşılaştırma da yapıyorlar sinir oluyorum çocuğa mama vermezsen geçer tabi dememek icin zor tutuyorum kendimi
Aynı sorun bizde de var ve millet ay annen seni doyuramıyor mu aç bu bebek diyor sinir oluyorum benek doymasa kaka ve çiş yapar mıAynı sorun bizde de var. Acle götürmeyi düşündüm bugünne yapacağımı bilmiyorum sabah 8 den beri uyumadı. Kucakta uyuyır beşiğe koyuyorum gözlerini açıp ağlıyor. Akşamları bıogaıa gaz damlası beriyordum. Bugün gündüz sap sıplrx damla da vermek zorunda kaldım
Açma cnm sende. İşim vardi de. Bebek memedeydi de. Bikac defa arar sonra vazgeçerGerçekten çok kızıyorum ayıp ya vallahi sinirlerim bozuluyor her akşam görüntülü arayıp beni cıldırtıyorlar
Tam atak haftasindasiniz. Bikac güne geçiyor merak etme annesiSen gaz ilacı beriyor musun? Acile mi götürsem çatesiz kaldım ne yapacagımı bilmiyorum. Benimki 25 günlük bu arada
Ben söylemekten yoruldum kimseye akıl verecek de değilim o kadar sinirliyim ki canım anlatamamInanamiyorum ya bu nasıl bişey. Uyur tabi bebek. Açlıktan şekeri düşünce uyuyorlar. Of ya içim acıdı. Dövesim geldi senin örümceği
Bana ulaşamazsa eşimi arıyorlar csnımAçma cnm sende. İşim vardi de. Bebek memedeydi de. Bikac defa arar sonra vazgeçer
Canım bilmiyorum karışmakta istemiyorum artık ise başladı görümcem bebeğe kayınvalidem bakıyor sabah uyanınca hemen mama vermiyormuş hepsini bitirmiyor diye değişikler gerçekten8 saat acliga biz dayanamioruz cocugun tabi sesi.cikmaz cunku acliktan takati kalmamistir yazik.
Eltim.benden 14 gun sonra dogum.yapti. sen dusun karsilastirmayi
Hayret bişey yaaa. Buarada senin kaçıncı bebiştiBana ulaşamazsa eşimi arıyorlar csnım
İlk canım Zaten csnım burnum da birde onlarla uğraşıyorumHayret bişey yaaa. Buarada senin kaçıncı bebişti
canim benim bebegim cok agliyordu aglamaktan cok yoruluyodu yorgunluktan uykuya gecisi hemen olmuyodu o uyku sersemliginde veemeye calisiyodum surekli agzindan atmaya calisiyodu bende emzikten elimi cekmiyodum o inat ben inat.oyle oyle almaya basladi cok sukur.artik memeden sonra bile aliyo.Emziği nasıl aldı ben gün içinde aklıma geldike deniyorum öğürüp atıyor ağzına almak istemiyor
Allah anali babali büyütsün. Takma cnm ya gercekten. Bebişlerin ataklari yetiyo zaten parazite gerek yok bosverİlk canım Zaten csnım burnum da birde onlarla uğraşıyorum
Allah razı olsun canım hepimizin insallah zaten bebek yüzünden iyi değilim psikolojik destek almayı düşünüyorum birde böyle seyler olunca iyice çöküyorumAllah anali babali büyütsün. Takma cnm ya gercekten. Bebişlerin ataklari yetiyo zaten parazite gerek yok bosver
yesa sen nasılsın annelik nasıl gidiyorBen solomombaby aldım yenidoğan aparati ile kullanabilirsin
Ergonomik
8 saat acliga biz dayanamioruz cocugun tabi sesi.cikmaz cunku acliktan takati kalmamistir yazik.
Eltim.benden 14 gun sonra dogum.yapti. sen dusun karsilastirmayi
Benim eltim doğurdu o gündür kocasıyla uyuyo brbege KV bakiyor salonda 5-6 saat uyumuyor diye şikayet ediyor.bizimki 1saat uyumuyor diyorum bebek bu tabi olacak diyo gelde delirmeCanım bilmiyorum karışmakta istemiyorum artık ise başladı görümcem bebeğe kayınvalidem bakıyor sabah uyanınca hemen mama vermiyormuş hepsini bitirmiyor diye değişikler gerçekten
İnşallah geçer şimdi acilden geldim. Dokotr hiçbir şey yapmadı ağladı ağladı çatladı resmenTam atak haftasindasiniz. Bikac güne geçiyor merak etme annesi
Ben de kendimden şüphe ediyorum doymuyor mu acaba diye. Ama bugün 4 5 krz kaka yaptı. Acilden geldim şimdi doktor hiçbir şey yapmadı boluma gittip geldikAynı sorun bizde de var ve millet ay annen seni doyuramıyor mu aç bu bebek diyor sinir oluyorum benek doymasa kaka ve çiş yapar mı
Cok geçmiş olsun. Dr.hicmi bişey demedi. Birde gaz için damla kullaniyormusunuz? Gazı felanmi var acabaİnşallah geçer şimdi acilden geldim. Dokotr hiçbir şey yapmadı ağladı ağladı çatladı resmen
doğum kontrol hapı mı canım bende şimdiden nasıl korunsam diye düşünüyorum önceden hapla korunuyordum emzirirken devam edebiliyor muyuz acabaGebelik önleyici hap cnm