- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Canim aynen. Benimkide ayacip sesler çıkarıyor. Ikınıyor felan. Gazdan dolayi oluyor.Benim kizimda aksam oluyor basliyor aglamaya gece uyurken bile ses cikariyor gaz agrisi var gibi bende anliyamadim
Vsllahi canım bu Bebisler neden böyle bilmiyorum benim ki uyanık olduğu her saat ağlıyor yırtılırcasına sanki birşey yapıyoruzAh cnm ah. Keske gündüz uykusu olsa raziyim. Sabah 6dan beri hic uyumadi. Şimdi aysgimda salliyorum. Bir gözü açık. Nir gözü kapali :)
Kucagami alıştı yoksa. Benimki alştı valla beşiginden nefret ediyoVsllahi canım bu Bebisler neden böyle bilmiyorum benim ki uyanık olduğu her saat ağlıyor yırtılırcasına sanki birşey yapıyoruz
Evet yaaa. Benimde acayip gazim var. Aksama ne pişirsem şaştım. Karnınım ici gurul gurul. Ne dokunuyor acabaCsnım gazı falan mı var Bende hiç birşey yemiyorum Korkudan gaz olacsk diye ama ona rağmen kendi gazım var
Yok csnım kucakta da durmuyor sürekli birşey yemek istiyor mememi zaten almıyor sağıp veriyorm onu da ağzında biriktirip tükürüyor sütümü beğenmiyorKucagami alıştı yoksa. Benimki alştı valla beşiginden nefret ediyo
Bende aynı şeyi düşünüyorum gerçekten ayaklarımı da üşütmüyorum sezeryan dan kaynaklımı acaba sürekli af edersin gaz çıkarıyorumEvet yaaa. Benimde acayip gazim var. Aksama ne pişirsem şaştım. Karnınım ici gurul gurul. Ne dokunuyor acaba
O zaman doymuyor kuzum yaaa. Mama veriyomusun?Yok csnım kucakta da durmuyor sürekli birşey yemek istiyor mememi zaten almıyor sağıp veriyorm onu da ağzında biriktirip tükürüyor sütümü beğenmiyor
Bende diyorum acaba hala anestezi etkizlsimi. Ama 19 gün oldu. Senin kaçınci gününBende aynı şeyi düşünüyorum gerçekten ayaklarımı da üşütmüyorum sezeryan dan kaynaklımı acaba sürekli af edersin gaz çıkarıyorum
Bugun 33 canımBende diyorum acaba hala anestezi etkizlsimi. Ama 19 gün oldu. Senin kaçınci günün
Veriyorum canım Yoksa imkan Yok durmuyor birde etrafımda bir sürü çocuk profesörü var sütün kalitesiz demek ki onu ye bak bunu yap sunun gelini 2 yasına kadar emzirdi anne sütü en sağlıklısı çocuğunu düşün sanki ben caniyim almıyor ne yapayım katılıyor meme de inatlaşacak Mısım 1 aylık çocuk ileO zaman doymuyor kuzum yaaa. Mama veriyomusun?
Yiyecek bişey sizde mı bulamıyorsunuz herşeyden korkuyorum gaz yapar canı yanar diye bildiklerinizi birbirimizle paylaşalım ne yiyip ne içiyorsunuzBenimki iki gündür hiç uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde yine ne yedin diyor ama inan açım korkuyorum bir şey yemeye
Ne kadar mama yiyor ve ne kadar şu veriyorsun canim?Mama verilirse suda verilmesi gerek canım Dr öyle söyledi
Tarhana çorbası domates çorbası tavuk köfte balık taze fasulye İnan yediklerim bunlar yoğurt süt bile tüketmiyorum gaz yapar diyeYiyecek bişey sizde mı bulamıyorsunuz herşeyden korkuyorum gaz yapar canı yanar diye bildiklerinizi birbirimizle paylaşalım ne yiyip ne içiyorsunuz
Benim kızda sag göğsümü almiyor. Dedigin gibi konusanlar var. Zorla ver diyolar. Almiyor işte. Gece uykuluyken bile almiyor sagip veriyorum. Olmuyosa tabiki mama vercen. Bakma kimseyeVeriyorum canım Yoksa imkan Yok durmuyor birde etrafımda bir sürü çocuk profesörü var sütün kalitesiz demek ki onu ye bak bunu yap sunun gelini 2 yasına kadar emzirdi anne sütü en sağlıklısı çocuğunu düşün sanki ben caniyim almıyor ne yapayım katılıyor meme de inatlaşacak Mısım 1 aylık çocuk ile
Bakmıyorum csnım artık ama Çan’ımı çok sıkıyorlarBenim kızda sag göğsümü almiyor. Dedigin gibi konusanlar var. Zorla ver diyolar. Almiyor işte. Gece uykuluyken bile almiyor sagip veriyorum. Olmuyosa tabiki mama vercen. Bakma kimseye
Tarhana çorbası domates çorbası tavuk köfte balık taze fasulye İnan yediklerim bunlar yoğurt süt bile tüketmiyorum gaz yapar diye
ay canım benim aldiramadin demekki sag tarafi uykuluyken denedinmi uyanmasina yakin uyurken emer belki o tarafi inşallah cozum bulursun o tarafi mutlaka bosaltki iki gogsun birden sutle dolsun ..Benim kızda sag göğsümü almiyor. Dedigin gibi konusanlar var. Zorla ver diyolar. Almiyor işte. Gece uykuluyken bile almiyor sagip veriyorum. Olmuyosa tabiki mama vercen. Bakma kimseye
Ben 30 Ocak saat 1 de kendi sancımla hastahaneye gittim ve sabah 10 da doğum yaptım çok şükür :)Doktorun suni sancıyla inebileceğini söyledi mi canım? Benimki pek umutlu değil inmez diyor