2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet yaaa. Benimde acayip gazim var. Aksama ne pişirsem şaştım. Karnınım ici gurul gurul. Ne dokunuyor acaba
Bende aynı şeyi düşünüyorum gerçekten ayaklarımı da üşütmüyorum sezeryan dan kaynaklımı acaba sürekli af edersin gaz çıkarıyorum

Benim kiz uyanikken hep ağliyor aglayinca bende aliyorum kucagima busefer kucaga alisacak diye korkuyorum.gaz sancisi ne kadar surer onuda bilmiyorum.

O zaman doymuyor kuzum yaaa. Mama veriyomusun?
Veriyorum canım Yoksa imkan Yok durmuyor birde etrafımda bir sürü çocuk profesörü var sütün kalitesiz demek ki onu ye bak bunu yap sunun gelini 2 yasına kadar emzirdi anne sütü en sağlıklısı çocuğunu düşün sanki ben caniyim almıyor ne yapayım katılıyor meme de inatlaşacak Mısım 1 aylık çocuk ile

Benim kızda sag göğsümü almiyor. Dedigin gibi konusanlar var. Zorla ver diyolar. Almiyor işte. Gece uykuluyken bile almiyor sagip veriyorum. Olmuyosa tabiki mama vercen. Bakma kimseye

Tarhana çorbası domates çorbası tavuk köfte balık taze fasulye İnan yediklerim bunlar yoğurt süt bile tüketmiyorum gaz yapar diye

Tarhana da çok baharat var domates de asitli değil mi cnm benimki de sesler çıkarıyor anlamıyorum uyanıkken ağlıyor hep

Benim kızda sag göğsümü almiyor. Dedigin gibi konusanlar var. Zorla ver diyolar. Almiyor işte. Gece uykuluyken bile almiyor sagip veriyorum. Olmuyosa tabiki mama vercen. Bakma kimseye
ay canım benim aldiramadin demekki sag tarafi uykuluyken denedinmi uyanmasina yakin uyurken emer belki o tarafi inşallah cozum bulursun o tarafi mutlaka bosaltki iki gogsun birden sutle dolsun ..
gerci emzirdikce benim gogusler yumsadi artik korkuyorum sutum yetmiycek diye bugun dereotu aldirdim sut yapar diye tavsiye ettiler inşallah faydasini gorurum ayva kombostosu yiyorum kase kase ..
maşallah kizim buyuyor 140 gram almış teyzesi senin kizcen nasil nekadar oldunuz canlari sağ olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…