2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağol canım yaaa
Bende yarın gideceğim yine de doktora korktum
Koku filan yok asLinda ama

Bebeklerin ağzının içinde beyaz pamukçuk olan var mı kızlar varsa doktorunuz bişey önerdi mi

Bebeklerin ağzının içinde beyaz pamukçuk olan var mı kızlar varsa doktorunuz bişey önerdi mi
Doktor bana bi broşür verdi. Orda pamukcuk olusmamasi icin ara ara karbonatlı su ile temiz bi bez ile agzinin icini silin diyordu. Olustuktan sonra da önler mi bilmiyorum dene istersen.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minigine inşallah emzirmeden önce ve sonra ellerini yıka güzelce bol bol emzir

Kızlar nasılsınız malum bebisler oldu artık giremiyoruz emzir alt degistir gazını al bizimki beşikte hiç durmuyor kucak istiyor şimdiden :)
İkinci çocuğu olanlar ne durumdasınız oglan çok kıskanıyor ne zaman evine gidecek bu diye soruyor yalnız bırakmıyorum bir şey yapar diye

doktor bana her emzirmeden sonra lansinoh kremi mutlaka kullan dedi icindeki lanolin maddesi bebegin agzindaki pamukcugu engelliyormus.ben surekli kullandim ve olusmadida.bi dene istersen

Merhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??

Merhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??
Spinal çok rahat canım ayilip bayılma derdi yok ama korkuyorsan genel olsun ben spinalle başladım baktım gercekten kesiyorlar korkudan bayilmisim gözümü açtığımda bitmişti
Sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar sleppy bebek bezi kampanya yapmış 5 paket bez ve ıslak mendil 100 lira stok yapmak isteyenlere duyurulur son 2 gün

Benim kızım resmen kucuk anne maşallah

Kızlar sleppy bebek bezi kampanya yapmış 5 paket bez ve ıslak mendil 100 lira stok yapmak isteyenlere duyurulur son 2 gün
Biz aldık kampanyadan once de 1 paket yenıdogan almıstım ama bı haftada kac kere tasırdı kullanmayı bıraktım simdi pepeli olana gectım korkuyorum o da tasırır hasta olur diye 5 paket bez az da dgl

Biz aldık kampanyadan once de 1 paket yenıdogan almıstım ama bı haftada kac kere tasırdı kullanmayı bıraktım simdi pepeli olana gectım korkuyorum o da tasırır hasta olur diye 5 paket bez az da dgl
Büyük beden alırsan tasmaz herhalde bir de bizimki günde 10 kere rahat yapıyor kullanalım bakalım olmazsa hediye veririm

Canim bende spinal oldum ama bebeği aldıktan sonra a uuuu diyince sakinleştirici verdiler galiba bi hostum çünkü) Rabbim hayirlisiyla doğum yapmani nasip etsin isllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…