- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Sağol canım yaaaBenimki öyle oldu canım az önce doktordan geldim vücut dikişlere alerji göstermiş iltihap değil o akıntı koku ve kaşıntı varsa iltihaptır dedi o akıntı gelen yeri iyice sıkıcan ve batikonla temizleyecen önlem olarak antibiyotik kullan dedi
Doktor bana bi broşür verdi. Orda pamukcuk olusmamasi icin ara ara karbonatlı su ile temiz bi bez ile agzinin icini silin diyordu. Olustuktan sonra da önler mi bilmiyorum dene istersen.Bebeklerin ağzının içinde beyaz pamukçuk olan var mı kızlar varsa doktorunuz bişey önerdi mi
Canım nasıl oldun gittin mi doktora benim dikiş ağrıları geçti bu sefer ödem ağrıları başladıSağol canım yaaa
Bende yarın gideceğim yine de doktora korktum
Koku filan yok asLinda ama
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minigine inşallah emzirmeden önce ve sonra ellerini yıka güzelce bol bol emzirKızlar cuma günü kırkımız cıktı gecen hafta hastanede yattık zatüre başlamıs bebeğimde cok sukur simdi iyiyz ama ben cok endişeliyim ya tekrar ederse diye anne sütğ veriyorum anne sütü korur dedi dr ilk öksürdüğünde götürmüştüm dr a ama hemen ciğerlere inip zatüreyi başlattı bebeklerinizi gripten nasıl koruyosunuz cok endişeliyim: ((
Bebeklerin ağzının içinde beyaz pamukçuk olan var mı kızlar varsa doktorunuz bişey önerdi mi
Cok Saolasın canım :))Çok geçmis olsun doktor ne öneri vermosse onlara uyun ins bidaha yasamassiniz.
Yıkıyom canım İnşAllah birdaha olmaz: ))Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minigine inşallah emzirmeden önce ve sonra ellerini yıka güzelce bol bol emzir
Spinal çok rahat canım ayilip bayılma derdi yok ama korkuyorsan genel olsun ben spinalle başladım baktım gercekten kesiyorlar korkudan bayilmisim gözümü açtığımda bitmiştiMerhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??
Benim kızım resmen kucuk anne maşallahKızlar nasılsınız malum bebisler oldu artık giremiyoruz emzir alt degistir gazını al bizimki beşikte hiç durmuyor kucak istiyor şimdiden :)
İkinci çocuğu olanlar ne durumdasınız oglan çok kıskanıyor ne zaman evine gidecek bu diye soruyor yalnız bırakmıyorum bir şey yapar diye
Biz aldık kampanyadan once de 1 paket yenıdogan almıstım ama bı haftada kac kere tasırdı kullanmayı bıraktım simdi pepeli olana gectım korkuyorum o da tasırır hasta olur diye 5 paket bez az da dglKızlar sleppy bebek bezi kampanya yapmış 5 paket bez ve ıslak mendil 100 lira stok yapmak isteyenlere duyurulur son 2 gün
Büyük beden alırsan tasmaz herhalde bir de bizimki günde 10 kere rahat yapıyor kullanalım bakalım olmazsa hediye veririmBiz aldık kampanyadan once de 1 paket yenıdogan almıstım ama bı haftada kac kere tasırdı kullanmayı bıraktım simdi pepeli olana gectım korkuyorum o da tasırır hasta olur diye 5 paket bez az da dgl
Benim kızım resmen kucuk anne maşallah
Oglumda genel oldum. Kızımda yani 2 hafta önce spinal. Kesinlikle spinalMerhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??
Merhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??