Gözün aydın canımBen 30 Ocak saat 1 de kendi sancımla hastahaneye gittim ve sabah 10 da doğum yaptım çok şükür :)
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün saglikla inşallahBen 30 Ocak saat 1 de kendi sancımla hastahaneye gittim ve sabah 10 da doğum yaptım çok şükür :)
Tarhana bende yemiyorum ekşi şeyler de yemiyorum sabah normal kahvaltı bol komposto akşam bulgur pilavı tavuk suyu çorba mantar çorbası ,haşlama et yoğurt süt tuketmiyorumTarhana da çok baharat var domates de asitli değil mi cnm benimki de sesler çıkarıyor anlamıyorum uyanıkken ağlıyor hep
Canım biz kendimiz yapıyoruz bebekler var ailede onlarda yiyiyor diye baharat koymuyoruzTarhana da çok baharat var domates de asitli değil mi cnm benimki de sesler çıkarıyor anlamıyorum uyanıkken ağlıyor hep
Amin canim. Kontrolumuz ayin 12sinde. Sag göğsümü ne yaptiysam almiyor. Uykuluyken bile anliyor. Bulgur pilavi acayip süt yapiyor. Sütüm var cok şükür ama almiyor işteay canım benim aldiramadin demekki sag tarafi uykuluyken denedinmi uyanmasina yakin uyurken emer belki o tarafi inşallah cozum bulursun o tarafi mutlaka bosaltki iki gogsun birden sutle dolsun ..
gerci emzirdikce benim gogusler yumsadi artik korkuyorum sutum yetmiycek diye bugun dereotu aldirdim sut yapar diye tavsiye ettiler inşallah faydasini gorurum ayva kombostosu yiyorum kase kase ..
maşallah kizim buyuyor 140 gram almış teyzesi senin kizcen nasil nekadar oldunuz canlari sağ olsun inşallah
Kizucum wee nin damaklisini tavsiye ederim. Beni. Kız uyumasada tokken yada giydirirken mucizem olduKızlar emzik tavsiyeleriniz nedir hangi markayı önerirsiniz. Harap oldum uykusuzluktan
Damla uclusunu aldim tutmadi. Damaklisini kullaniyoruz.Kızlar emzik tavsiyeleriniz nedir hangi markayı önerirsiniz. Harap oldum uykusuzluktan
Canım benşm de sütüm yetmiyordu gece mama veriyordum dr sütün yetmemesi gibi bşr durum olamaz mamayı kes gece emzir dedi. Bir kac gece zor gecti anne sütü mama gibi tok tutmadığı için bebeğim pek uyumadı cok sık ağladı ama her ağladığında emzirdim gece cok sık emdikcede sütüm arttı cpk simdi gayet iyiyiz mamayı tamamen bıraktık ve gece mama kadar uyuyor cok sukur :)Kızlar sütü yetmeyip mama takbiyesi yapıp sonra sütü yetenler neredesiniz? Ben bugun bikaç emzirme danısmanlıgı aradım sütün yetmemesi diye bir sey yok yazıyor kitaplarda ya yanlıs emziriyoruz ya saatleri yanlıs vs gibi bir cok sey var okudugum bu sütü yetmeyip şimdi yetenler neyi değiştirdiniz de düzene girdi canlar yardım edin. Bnm kızımda bugun hiç uyumadı sürekli ahladı sabah 6buvuktan beri ayaktayım gece kaç kere kalktım hiç uyumadı bgun kucagımda yemeği zor yaptım yıkıyor ortalıgı
İnternetten mi aldın canım nerde bulabilirimKizucum wee nin damaklisini tavsiye ederim. Beni. Kız uyumasada tokken yada giydirirken mucizem oldu
Farkı ne ki acabaDamla uclusunu aldim tutmadi. Damaklisini kullaniyoruz.
Öyle saçma şey mi olur. 4 litre su tuketin diyolar. Hatta her emzirmede 1 bardak su için diyorlar. Su kaybediyorsun sonucta. Hatta sekerli seyler yenmesi bile su icmemiz icin diyorlar sekerli yiyelim ki susayalim diye.Ben cok su tuketiyorum bizimkilerde su gaz yapiyir diyor az ic.bende tam tersi biliyorum anlamadim gitti
Canım ne kdrmama veriyordun bi de biberonla kı veriyordun? Bnde bırakmak istiyorum hu okuduklarım aklıma yatıyor ama bnm kızım emsi mi cok az uyuyor bir şeyi yanlış yapıyorum ama neCanım benşm de sütüm yetmiyordu gece mama veriyordum dr sütün yetmemesi gibi bşr durum olamaz mamayı kes gece emzir dedi. Bir kac gece zor gecti anne sütü mama gibi tok tutmadığı için bebeğim pek uyumadı cok sık ağladı ama her ağladığında emzirdim gece cok sık emdikcede sütüm arttı cpk simdi gayet iyiyiz mamayı tamamen bıraktık ve gece mama kadar uyuyor cok sukur :)
Yok canım yanlıs yapmıyorsun benim de öyleydi mama içince cok doyduğu için uyuyor anne sütü de öyle olsun istiyor ondan cok sık uyanıyor mamayı bırakınca anne sütüne alışıyor onunla da uyuyor canım geve 12 den sabaha kadar uyanınca mama yapıyordum canım 2 yada 3 kez uyanmasına bağlı simdi de gece 2 yada 3 kez uyanıyor ama anne sütü veriyorum bu gece dene canım kendine güven gece ağlasa bile sürekli emzir en gec bir haftaya alışır canımCanım ne kdrmama veriyordun bi de biberonla kı veriyordun? Bnde bırakmak istiyorum hu okuduklarım aklıma yatıyor ama bnm kızım emsi mi cok az uyuyor bir şeyi yanlış yapıyorum ama ne
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben sağlık şartlarından dolayı normal doğum istememe vücudumun da müsait olmasına rağmen sezaryen olmak durumunda kaldım. Gözünü korkutmak istemem ama ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum Cidde'n. Onun için keyfi olarak sezaryen düşünme derim. öyle kolay oluyo bişey hissetmiyosun gibi durumlar yok maalesef o an hissetmiyorsun tamam ama ya sonrasıMerhaba sevgili anneler:).Hepinize bol sütlu ve saglikli gunler diliyorum.İnsalllah ben de Mart annesi olacağım kızlar,size bi sorum olacak.Kendi isteğiyle korku vs sebebiyle planli sezaryen olan var mi aranizda,normal doğumu çok istemekle beraber korkuyorum.sezaryen isteyince de herkes bi garip karşılıyor.yanlis bisey mj istiyorum acaba fikirleriniz ve tecrübeleriniz nelerdir,bana önerisi olan var mı???
Gittim canımCanım nasıl oldun gittin mi doktora benim dikiş ağrıları geçti bu sefer ödem ağrıları başladı
Amin inşaallah çok teşekkür ederim,cok korkuyorum aslında cesaret edemiyorum yoksa ben de sezaryen sonrası toparlanma ile ilgili endişeler de yaşıyorum aslında.Rabbim gücünü verir diye cesaret etmek lazım aslında en güzel olani normal tabiCanım öncelikle hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben sağlık şartlarından dolayı normal doğum istememe vücudumun da müsait olmasına rağmen sezaryen olmak durumunda kaldım. Gözünü korkutmak istemem ama ben bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum Cidde'n. Onun için keyfi olarak sezaryen düşünme derim. öyle kolay oluyo bişey hissetmiyosun gibi durumlar yok maalesef o an hissetmiyorsun tamam ama ya sonrası