- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Bizimki de 4 yaşında ama her cçocu aynı değil demek ki kızlar daha uysal :)
4 buck yasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 buck yasında
Mama verilirse suda verilmesi gerek canım Dr öyle söylediMama ile birlikte anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz arkadaşlar
Benim de normal dogum oldu. Ilk doğum olduğu için benim de dikisim biraz fazla. Batisor vermişti onu kullandım dikişlerin üzerin e. Şimdi bepanten plus verdi onu sürüyorum.Ben de Doğum yaptım kızlar. Çok şükür. 6 cm açıklığa gelene kadar çok az sancı hissettiğim için suyunu açıp suni sancı verdiler. 4 saat sonra normal doğum oldu. Ama çatım darmış meğer çok zorlandım dikişlerim epey fazla. Önereceğiniz bi şey var mı bana?
Aldim canim bilgi verdigin icin tesekkurler prima almistik memnun kalmadik slepyy denedim gayet iyi ......Kendi sitesinde canım
Ben veriyorum canımMama ile birlikte anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz arkadaşlar
Csnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyimKızlar bebişlerinizin uyku düzenleri nasil? Benim prensesin tavşan uykusu var. Toplasan koca bir günde 2 saat uyuyor. Uykusuzlultan bittim...
Bende iyiki bez stoğu yapmadım Prima hem sızdırma hem pisik yaptı bizde de Allah'tan günde 10 kere yapıyor bitti bitecek bezi :) sleppy deneyip yorumumu yazarım olmazsa başka markalara yonelecezA
Aldim canim bilgi verdigin icin tesekkurler prima almistik memnun kalmadik slepyy denedim gayet iyi ......
Benimki iki gündür hiç uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde yine ne yedin diyor ama inan açım korkuyorum bir şey yemeyeCsnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyim
Ah cnm ah. Keske gündüz uykusu olsa raziyim. Sabah 6dan beri hic uyumadi. Şimdi aysgimda salliyorum. Bir gözü açık. Nir gözü kapali :)Csnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyim
Csnım gazı falan mı var Bende hiç birşey yemiyorum Korkudan gaz olacsk diye ama ona rağmen kendi gazım varBenimki iki gündür hiç uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde yine ne yedin diyor ama inan açım korkuyorum bir şey yemeye
Canim aynen. Benimkide ayacip sesler çıkarıyor. Ikınıyor felan. Gazdan dolayi oluyor.Benim kizimda aksam oluyor basliyor aglamaya gece uyurken bile ses cikariyor gaz agrisi var gibi bende anliyamadim
Vsllahi canım bu Bebisler neden böyle bilmiyorum benim ki uyanık olduğu her saat ağlıyor yırtılırcasına sanki birşey yapıyoruzAh cnm ah. Keske gündüz uykusu olsa raziyim. Sabah 6dan beri hic uyumadi. Şimdi aysgimda salliyorum. Bir gözü açık. Nir gözü kapali :)
Kucagami alıştı yoksa. Benimki alştı valla beşiginden nefret ediyoVsllahi canım bu Bebisler neden böyle bilmiyorum benim ki uyanık olduğu her saat ağlıyor yırtılırcasına sanki birşey yapıyoruz
Evet yaaa. Benimde acayip gazim var. Aksama ne pişirsem şaştım. Karnınım ici gurul gurul. Ne dokunuyor acabaCsnım gazı falan mı var Bende hiç birşey yemiyorum Korkudan gaz olacsk diye ama ona rağmen kendi gazım var
Yok csnım kucakta da durmuyor sürekli birşey yemek istiyor mememi zaten almıyor sağıp veriyorm onu da ağzında biriktirip tükürüyor sütümü beğenmiyorKucagami alıştı yoksa. Benimki alştı valla beşiginden nefret ediyo
Bende aynı şeyi düşünüyorum gerçekten ayaklarımı da üşütmüyorum sezeryan dan kaynaklımı acaba sürekli af edersin gaz çıkarıyorumEvet yaaa. Benimde acayip gazim var. Aksama ne pişirsem şaştım. Karnınım ici gurul gurul. Ne dokunuyor acaba
O zaman doymuyor kuzum yaaa. Mama veriyomusun?Yok csnım kucakta da durmuyor sürekli birşey yemek istiyor mememi zaten almıyor sağıp veriyorm onu da ağzında biriktirip tükürüyor sütümü beğenmiyor