- 8 Ocak 2018
- 30
- 52
Çok şükür, Allah uzun omur versin, benim de takvim dun bitti ama kafacapi 9,9 mm bakalim 10 olursa mecburen Sezaryan olacak. Normalde de vakum riski var dedi doktor artik ne derse onu dinleyecegim perşembe günü. Epudral almis miydin bazen ikinmayi zorlastiriyor diyorlar.6-7 saatlik suni sancıdan sonra bebeğime kavuştum ve baktıkça Hale’n inAnamıyorum aşık bile oldum Allah bekleyen herkeside bi avazda kurtarsın sorularınız olurSa cevaplarım
Aslında yenıdogan bıle boldu sımdı 2 numara kullanıyorum Insallah taşırmazBüyük beden alırsan tasmaz herhalde bir de bizimki günde 10 kere rahat yapıyor kullanalım bakalım olmazsa hediye veririm
4 buck yasındaMaşallah canım ne güzel kaç yaşında
Yok ben direkt acıyı çekerek doğurdum :))Çok şükür, Allah uzun omur versin, benim de takvim dun bitti ama kafacapi 9,9 mm bakalim 10 olursa mecburen Sezaryan olacak. Normalde de vakum riski var dedi doktor artik ne derse onu dinleyecegim perşembe günü. Epudral almis miydin bazen ikinmayi zorlastiriyor diyorlar.
Nerde canim satisiKızlar sleppy bebek bezi kampanya yapmış 5 paket bez ve ıslak mendil 100 lira stok yapmak isteyenlere duyurulur son 2 gün
Kendi sitesinde canımNerde canim satisi
4 buck yasında
Mama verilirse suda verilmesi gerek canım Dr öyle söylediMama ile birlikte anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz arkadaşlar
Benim de normal dogum oldu. Ilk doğum olduğu için benim de dikisim biraz fazla. Batisor vermişti onu kullandım dikişlerin üzerin e. Şimdi bepanten plus verdi onu sürüyorum.Ben de Doğum yaptım kızlar. Çok şükür. 6 cm açıklığa gelene kadar çok az sancı hissettiğim için suyunu açıp suni sancı verdiler. 4 saat sonra normal doğum oldu. Ama çatım darmış meğer çok zorlandım dikişlerim epey fazla. Önereceğiniz bi şey var mı bana?
Aldim canim bilgi verdigin icin tesekkurler prima almistik memnun kalmadik slepyy denedim gayet iyi ......Kendi sitesinde canım
Ben veriyorum canımMama ile birlikte anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz arkadaşlar
Csnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyimKızlar bebişlerinizin uyku düzenleri nasil? Benim prensesin tavşan uykusu var. Toplasan koca bir günde 2 saat uyuyor. Uykusuzlultan bittim...
Bende iyiki bez stoğu yapmadım Prima hem sızdırma hem pisik yaptı bizde de Allah'tan günde 10 kere yapıyor bitti bitecek bezi :) sleppy deneyip yorumumu yazarım olmazsa başka markalara yonelecezA
Aldim canim bilgi verdigin icin tesekkurler prima almistik memnun kalmadik slepyy denedim gayet iyi ......
Benimki iki gündür hiç uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde yine ne yedin diyor ama inan açım korkuyorum bir şey yemeyeCsnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyim
Ah cnm ah. Keske gündüz uykusu olsa raziyim. Sabah 6dan beri hic uyumadi. Şimdi aysgimda salliyorum. Bir gözü açık. Nir gözü kapali :)Csnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyim
Csnım gazı falan mı var Bende hiç birşey yemiyorum Korkudan gaz olacsk diye ama ona rağmen kendi gazım varBenimki iki gündür hiç uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde yine ne yedin diyor ama inan açım korkuyorum bir şey yemeye