2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
6-7 saatlik suni sancıdan sonra bebeğime kavuştum ve baktıkça Hale’n inAnamıyorum aşık bile oldum Allah bekleyen herkeside bi avazda kurtarsın sorularınız olurSa cevaplarım
Çok şükür, Allah uzun omur versin, benim de takvim dun bitti ama kafacapi 9,9 mm bakalim 10 olursa mecburen Sezaryan olacak. Normalde de vakum riski var dedi doktor artik ne derse onu dinleyecegim perşembe günü. Epudral almis miydin bazen ikinmayi zorlastiriyor diyorlar.

Ben de Doğum yaptım kızlar. Çok şükür. 6 cm açıklığa gelene kadar çok az sancı hissettiğim için suyunu açıp suni sancı verdiler. 4 saat sonra normal doğum oldu. Ama çatım darmış meğer çok zorlandım dikişlerim epey fazla. Önereceğiniz bi şey var mı bana?

Yok ben direkt acıyı çekerek doğurdum :))

Benim de normal dogum oldu. Ilk doğum olduğu için benim de dikisim biraz fazla. Batisor vermişti onu kullandım dikişlerin üzerin e. Şimdi bepanten plus verdi onu sürüyorum.

A

Aldim canim bilgi verdigin icin tesekkurler prima almistik memnun kalmadik slepyy denedim gayet iyi ......
Bende iyiki bez stoğu yapmadım Prima hem sızdırma hem pisik yaptı bizde de Allah'tan günde 10 kere yapıyor bitti bitecek bezi :) sleppy deneyip yorumumu yazarım olmazsa başka markalara yonelecez

Csnım benim ki gündüz derin derin uyuyup gece uyananlar dan gece uykusu yok malesef bende de durum aynı zombi gibiyim
Benimki iki gündür hiç uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde yine ne yedin diyor ama inan açım korkuyorum bir şey yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…