Cok Saolasın canım :))Çok geçmis olsun doktor ne öneri vermosse onlara uyun ins bidaha yasamassiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok Saolasın canım :))Çok geçmis olsun doktor ne öneri vermosse onlara uyun ins bidaha yasamassiniz.
Yıkıyom canım İnşAllah birdaha olmaz: ))Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minigine inşallah emzirmeden önce ve sonra ellerini yıka güzelce bol bol emzir
Spinal çok rahat canım ayilip bayılma derdi yok ama korkuyorsan genel olsun ben spinalle başladım baktım gercekten kesiyorlar korkudan bayilmisim gözümü açtığımda bitmiştiMerhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??
Benim kızım resmen kucuk anne maşallahKızlar nasılsınız malum bebisler oldu artık giremiyoruz emzir alt degistir gazını al bizimki beşikte hiç durmuyor kucak istiyor şimdiden :)
İkinci çocuğu olanlar ne durumdasınız oglan çok kıskanıyor ne zaman evine gidecek bu diye soruyor yalnız bırakmıyorum bir şey yapar diye
Biz aldık kampanyadan once de 1 paket yenıdogan almıstım ama bı haftada kac kere tasırdı kullanmayı bıraktım simdi pepeli olana gectım korkuyorum o da tasırır hasta olur diye 5 paket bez az da dglKızlar sleppy bebek bezi kampanya yapmış 5 paket bez ve ıslak mendil 100 lira stok yapmak isteyenlere duyurulur son 2 gün
Büyük beden alırsan tasmaz herhalde bir de bizimki günde 10 kere rahat yapıyor kullanalım bakalım olmazsa hediye veririmBiz aldık kampanyadan once de 1 paket yenıdogan almıstım ama bı haftada kac kere tasırdı kullanmayı bıraktım simdi pepeli olana gectım korkuyorum o da tasırır hasta olur diye 5 paket bez az da dgl
Benim kızım resmen kucuk anne maşallah
Oglumda genel oldum. Kızımda yani 2 hafta önce spinal. Kesinlikle spinalMerhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??
Merhaba kızlar yarın sezaryanla doğum yapacağım. Dokotr genel anestezi önerdi ama spinal düşünüyordum. Sizin çoğunuz dpğum yaptı hangisini önerirsiniz??
Çok şükür, Allah uzun omur versin, benim de takvim dun bitti ama kafacapi 9,9 mm bakalim 10 olursa mecburen Sezaryan olacak. Normalde de vakum riski var dedi doktor artik ne derse onu dinleyecegim perşembe günü. Epudral almis miydin bazen ikinmayi zorlastiriyor diyorlar.6-7 saatlik suni sancıdan sonra bebeğime kavuştum ve baktıkça Hale’n inAnamıyorum aşık bile oldum Allah bekleyen herkeside bi avazda kurtarsın sorularınız olurSa cevaplarım
Aslında yenıdogan bıle boldu sımdı 2 numara kullanıyorum Insallah taşırmazBüyük beden alırsan tasmaz herhalde bir de bizimki günde 10 kere rahat yapıyor kullanalım bakalım olmazsa hediye veririm
4 buck yasındaMaşallah canım ne güzel kaç yaşında
Yok ben direkt acıyı çekerek doğurdum :))Çok şükür, Allah uzun omur versin, benim de takvim dun bitti ama kafacapi 9,9 mm bakalim 10 olursa mecburen Sezaryan olacak. Normalde de vakum riski var dedi doktor artik ne derse onu dinleyecegim perşembe günü. Epudral almis miydin bazen ikinmayi zorlastiriyor diyorlar.
Nerde canim satisiKızlar sleppy bebek bezi kampanya yapmış 5 paket bez ve ıslak mendil 100 lira stok yapmak isteyenlere duyurulur son 2 gün
Kendi sitesinde canımNerde canim satisi