2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim öyle cok oluyo. Sanırım kalkarken olan baskıdan dolayı. Çünkü dr suyun iyi dedi

Benim öyle cok oluyo. Sanırım kalkarken olan baskıdan dolayı. Çünkü dr suyun iyi dedi
Oylemi diyosun cnm bende ilk defa oldu da emin olamadım oyuzden sormak istedim yarın randevum var zaten allah onları bize bagıslasın sag saglım kucagımıza alana kadar rahatlamıycaz heralde

Oylemi diyosun cnm bende ilk defa oldu da emin olamadım oyuzden sormak istedim yarın randevum var zaten allah onları bize bagıslasın sag saglım kucagımıza alana kadar rahatlamıycaz heralde
Amin cnm. Benim bi suredir böyle. Simdi doguma 2 gün kaldi Allah in izniyle. Hatta öksurunce bile bazen kaçtığı oluyor. Onuda söyledim, idrardır dedi dr. Cunku suyun iyi dedi. Ama yinede kntrolde druna söyle icin rahat etsin

Yaptıktan sonra biraz daha beklemen lazım canım malum kaslar baskı falan derken oluyor öyle şeyler

İnş hayırlısıyla saglıkla bebişini kucagına alırsın cnm allah hepimize o gunleri göstersin inş doktor sürekli kontrol ediyo zaten suyunu bu güne kadar hep iyi dedi suyu. Yarında inş hayırlı haberlerle gelirim

Henüz doğum yapmamış arkadaşlara önerilerim var :) Ben gecelikle inanılmaz rahat ettim bence 2 adet gecelik muhakkak götürün. Kullan at kilotlar hayat kurtarıcı. Hala daha onları kullanıyorum. Kanama ve sürekli kilot yıkama olayı insanı aşırı yorar bu tempoda. Diğer hususta hazır alt açma bezleri. Kendi aldığınız alt açma kirlendigi zaman hazırlar çok ise yarıyor. Göğüs yaraları için denemediğim sen kalmadı yavaş yavaş iyilesiyorlar o yüzden şu iyi geldi diyemem. Bebiste tulum kullanmayı hiç sevmedim o aşağı kısmı iliklemesi bana zor geliyor. Göğüs pompası elim ayağım oldu resmen. Şimdilik aklıma gelenler :)

Canım önerilerin süper oldu :) ben pijamacıyım ama olsun :) bu kullan at kilotlar dediğin depend oluyor di mi? İki günde tahminen kaç tane kullanmışsındır canım hastanedeyken? Göğüs pompasını da hastaneye götürmüş müydün ben koydum valize her ihtimale karşı merak ettim o yüzden :) minik kızın nasıl

Ayva çekirdeğinden yapılan jelde iyi geliyormuş bi dene istersen canım mevsimindeyken hem

evet canım benim aynen dediğin gibi hem icimde kalmasin ,ELİF ismini çok seviyorum zümra da baskin duruyor onun için
zümra elif olarak yazdiracagim..
allah'ım nasip etsin inşallah..

ah artik son haftalarimiz geldi biz bekleyenlerde inşallah sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

iyi aksamlar canım benim aynisi bugunlerde bendede var bebegimi takip ediyorum hareketli yavaslama olsaydi gidecektim doktora yarın biximde kontrol günümüz doktoruma söyleyeceğim

Yok canım yaaaa beklemeye devam nst yerlerde:)

Yarın çatı var bakalım:)

Sen nasilsin:)
Bende de yok yuruyorum okadar merdiveninip cikiyorum nst de hic sanci cikmadi gecen hafta 3.5. Kg yu da gecmistir artik cati gecen yapariz demisti unuttumu gerek mi gormedi bende hatirlatmadim cuma kontrol benimde 39 oluyoz

Canlar merhaba sezeryan doğumda alttan hiç muayene ediliyormu birde birşey takılıyor muş o nasıl oluyor adı aklıma gelmedi şimdi lavabo ihtiyacı için
Edilmiyor csnım sonda takılıyor ayağa kalkacağın zaman cıkarıyorlar

canım benim bugunlerde goremedim seni dogurdunmuki diye dusundum ...
inşallah hersey yolundadir ,rabbim bir avazda kurtarsin inşallah
inşallah dabebisin sağlıkla kucagina almak nasip olsun

Csnım aktardan Sabun şeklinde kakao yağı al onu sür ben onunla çok rahatt ettim krem falan ise yaramıyor ama o yarıyor

inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benim bebegin
kafan rahat olsun günün belli allah'ım senide bebeğini de korusun inşallah

Tatlım ömrü hayatımda gecelik giymedim yani ben de pijama ile rahat ederim ama hastanede hep gecelik giydim. Evet kullan at kilot depend markaydı benimki. Hastanede bana şöyle kullandırdilar. Hani bebek alt açma bezleri varya kare onu ikiye bolduler kilodun ustune onu koydular onun ustune de sargi bezine sarılmış pamuk. Hiç bir yer kan olmadı. Ben evde de hala öyle yapıyorum. Günde 1 tane gidiyor ilerleyen günlerde 2 güne 1 kilot yetiyor çünkü o alt açma olunca temas etmiyorsun kilota. Ama ben direkt kilot kullanıcam dersen günde rahat 4 taneye çıkarsın ilk günler parça parça kanama geliyor çünkü. Ama sonra gunde yine 1 e düşersin. Göğüs pompasını hastane kullanmadım ama eve gelince göğüslerim çok şişti ateş çıktı fln sağma makinesi ve sıcak havlu olmasa durum fenaydı. Kızım iyi canım büyüyor hepimizi uykusuz bıraktı ama değer :)

Csnım aktardan Sabun şeklinde kakao yağı al onu sür ben onunla çok rahatt ettim krem falan ise yaramıyor ama o yarıyor
Ayva çekirdeğinden yapılan jelde iyi geliyormuş bi dene istersen canım mevsimindeyken hem
Kızlar ben artık pes ettim evde çeşit çeşit krem ve yağ oldu eninde sonunda geçiyor ama nasıl.. az önce son yara parçasını kızım ağzıyla kopardı ağzından aldım resmen. Minik canavar tam. Kızdimı dişsiz diş etleriyle sıkıyor tam canavar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…