yok canım benim ayri degilim hamdolsun şükürler olsunCnm geçmiş olsun hamilelikte böyle rüalar görülebiliyor. Eşinfen neden ayrisin
Doğumu başlatmadi mi Dr canım ben 40ta gidicem başlayın dicem yeterBiri bana da söylesin yarın 41 oluyoruz
Ben korkuyorum artık sezaryen diyecek diye inşallah gerek kalmaz sende hayırlısıyla kucağına al canımBenim bu cuma inş.. Szryn
Squat yapıyorum canım bakalım artık bu saatten sonra risk kalmadı canım günüm dolacak tık yokBana ebe merdiven çık ve bir yerden tutunup çömelme kalkma yap demişti canım. Açılmayı başlatıp hizlandiriyormis tabi riskin kanaman varsa aman diyim dikkat et
Kontrolden geldım kızlar 3180 gram olmus bı haftada 100 gram almıs biraz az dedı doktor
Maşallah canım kilosu iyi sen takma son ay zaten az alırlar sağlıklı olsunda benimkide öyle diyor ama ben 41e kadar beklemek istemiyorum bir sürü sorun çıkıyor sonra tık sezaryen sancılarım zaten var ilaç verin diyecem kısmet artıkBebek dogmazsa 41 e kadar beklıyomus sonra suni sancı dedı ama ilk bebek 40 da dogdu bu da hemen hemen oyle olur diyor
Aynen canım hareketleri kontrol et 41 42 çok riskli ya plesanta yaşlandı artık bebek zorlanır Allah korusun inşallah bu hafta bitmeden hepimize sürpriz yaparlarSağol canım cümlemizi. 2 günde 1 gidiyorum pazartesi kontrol + nst oldu. Yarın bir daha gideceğim. Evde yaptığım tek şey bebeğin hareketlerini kontrol etmek . Gerisi tevekkül artık ben 42 ye kadar gitme taraftarıyım artık inşallah gelir 42 bulmadan. Doktor da bekletir bir sıkıntı olmaz işe umarım.
Bende son ay 5 kg aldım.sanki ne yediysem.1 ayda tam 5 kilo almışım yağ mi ödem mi bilmiyorum ama sonunda yine 70 kiloyu gördüm
1 ayda tam 5 kilo almışım yağ mi ödem mi bilmiyorum ama sonunda yine 70 kiloyu gördüm
kizlar benim kilo almam son ayda durdu bir ayda 1 kilo aldim ayda 3 kilo aliyordumBende son ay 5 kg aldım.sanki ne yediysem.
canım benim bol bol salavat getirArkadaşlar bana sürekli ağlama krizleri geliyor herkesi suçluyorum ama herkesi.. Hakli miyim bilmiyorum. Hiç tahammülum yok. Şuan yanımda annem kalıyor en çok ona yükleniyorum. En son herkes evine gitsin dedim tabi kaile almadılar gitseler napicam bu uykusuz çocukla orası da meçhul. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu anlamıyorum. Sürekli gergin melahat modunda dolaşıyorum. Çok üzgünüm.
Arkadaşlar bana sürekli ağlama krizleri geliyor herkesi suçluyorum ama herkesi.. Hakli miyim bilmiyorum. Hiç tahammülum yok. Şuan yanımda annem kalıyor en çok ona yükleniyorum. En son herkes evine gitsin dedim tabi kaile almadılar gitseler napicam bu uykusuz çocukla orası da meçhul. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu anlamıyorum. Sürekli gergin melahat modunda dolaşıyorum. Çok üzgünüm.
Csnım bende senin gibiyim birazdan bebegi görmeye misafir gelecek bir ton ağladım kimseyi istemiyorum diye odam dan çıkmıyorum annem geliyo kızım içeri de insanlar var hadi diye geçecek ben inanıyorumArkadaşlar bana sürekli ağlama krizleri geliyor herkesi suçluyorum ama herkesi.. Hakli miyim bilmiyorum. Hiç tahammülum yok. Şuan yanımda annem kalıyor en çok ona yükleniyorum. En son herkes evine gitsin dedim tabi kaile almadılar gitseler napicam bu uykusuz çocukla orası da meçhul. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu anlamıyorum. Sürekli gergin melahat modunda dolaşıyorum. Çok üzgünüm.
Insallah mudahale olmadan dogarlar sag salim benim de sancılarım oluyo ılk bebekte bu kadar olmazdı ama nst de 20 lerde cıktı sancıMaşallah canım kilosu iyi sen takma son ay zaten az alırlar sağlıklı olsunda benimkide öyle diyor ama ben 41e kadar beklemek istemiyorum bir sürü sorun çıkıyor sonra tık sezaryen sancılarım zaten var ilaç verin diyecem kısmet artık
Bende 23 kilo aldımBenim toplam ALdıgım kilo 21 benim kadar alan var mı baska doguma kadar da alırım belki
aay bende perşembe günü kontrole gidecegim arastirayim bu konuyuda iyiki paylaştınDogum parasına da yılbası zammı gelmis moralim de bozuk bugun