Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım canım evet bende istanbuldayım ben devlette yaptım doğumumuYapışturma dikiş dedikleri sanırım estetik oluyor üstüne su geçirmez bant yaptılar her hastanenin uygulaması farklı demekki medıpolde doğurdum ben sende istanbuldaydın sanki
Epilepsi yani sara hastasıyım csnım ben amin cümlemizin ki ne insallahHastalığınız ne ki normal doğuma engel oldu bende pıhtılaşma var dr engel değil defi. Rabbşm güzel ömür versin bebegınıze
Bana da doktorum hiç çatı muayenesi yapmadi.Bugün doktora gittim. Cati muayenesi olmadan doğurcam galiba![]()
Canım benim suyum sızdırmıstı oyle nerdeyse su kalmamıstı bebekte kontrolde mutlaka soyle doktoraiyi aksamlar kizlar
birsey size sormak istiyorum
bugunlerde wc ihtiyacim sıklaştı ve bitti silinirken halada peceteye geliyor pecete kuru gibi oluyor budefa iççamaşırı birkac damla islaniyor bu nedir sık sık oluyor artik ..
perşembe günü kontrole gidecegim bebegim gayet hareketli onu takip ediyorum ..
hayırlısı Allah'tan
Amin canım o rüyalar daha bendede var hiç düşünme kafana takmamaya calis inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizigünaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyumusum hamdolsun..
sabah kötü ruya ile uyandim aglamaktan harap oldum ..
hamilelikden degilde aglamaktan sistim ..
doğum stresi ve esim den ayri kalmak yanimdayken sarilirken bile uykularimi etkiledi ..
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bebislerimizi kucagimiza saglikla almayı nasıp etsin inşallah...
Bana da yapmadı yapmicakta karsiymisBana da doktorum hiç çatı muayenesi yapmadi.
Canım nasılsınız? Umarım sağlıkla ve rahatça gerçekleşmiştir doğumun. Dualarım seninle.Kızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir![]()
Sağlıcakla al kucağına inşallah. Çok rahat, sıkıntısız bir doğumun olsun.Oglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucam
taman söylerim canım benim allah razı olsun bende bebeği takip ediyorum kontrole kadar yavaslama olursa diyeCanım benim suyum sızdırmıstı oyle nerdeyse su kalmamıstı bebekte kontrolde mutlaka soyle doktora
inşallah canım benim allah razı olsunAmin canım o rüyalar daha bendede var hiç düşünme kafana takmamaya calis inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi![]()
Doğum yapan kızlara bi sorum olacak bir hafta oldu spinal sezeryan olalı hala ağrılarım var sizde durumlar ne yarın kontrolüm var korkuyorum bişey olduysa diye
arkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Yok canım uzak eviSezeryan olman için bir sıkıntın olmasına gerek yok ki bireysin sen kendi seçimlerin var korkabilirsin , kendin direk sezeryan isteyebilirsin insanların bununla alakalı yapacağı tek şey saygı göstermek olur
Heee Doğum öncesi oturur sana güzelce normal Doğumun güzelliğinden bahşeder o ayrı ki senin iknalık bir şeyin yok zorunlu oldun..
Annen varken kalmasına gerek yok ki fazlalıktan başka bir şey olmaz.
evi yakınsa sabah gelsin akşama gitsin en güzeli.
Bir kaç gün sıktım canım ama şimdi daha iyiyim çok şükürCanom sıkma canını bebeğine odaklan hepsi geçiyor inan![]()
Benim acılmam 3 cm fi ama 0 sancı vardı canım nst de suyum da sızdırıp bittiği için suni sancı ilr doğum yaptım dayanılmayacak gibi değildi hatta doğumu hızlandırdı iyi oldu 4 de suni sancı verdiler 7 bucukta kızımı kucağıma aldım epidural yaptırdım canım tavsiye ederim :)arkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Suni sancı zor değilde yatağa bağlasalar zor canım o kadar ağrıyla bir şey yapamıyorsun çok zor geçiyor zaman hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,