2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sürekli emzirme hali içinde olduğum için kalkan sutyenle takılıyor bende evde sutyen takmıyorum memeler ortada hep :) aslında kalkanla kullansam daha iyi bence al sende :)

Sürekli emzirme hali içinde olduğum için kalkan sutyenle takılıyor bende evde sutyen takmıyorum memeler ortada hep :) aslında kalkanla kullansam daha iyi bence al sende :)
Doktorum sıkı sıkı tembihlediği için alıp koyacağım canım valize :) emerken bebeği izlemek çok büyük bir keyif olsa gerek yaralara rağmen Darısı başımıza inşallah yarasız tabii :)

Csnım ben Doğduğu ilk gün emzik verdim awentin mememi de alıyor bir sıkıntı yaşamadım çok şükür zorla biraz alır belki canım

Geçecek csnım insallah ben öyle avutuyorum kendimi gece uyumuyor mu hiç bebeğin Peki

sAĞLIKLA büyüt cnm bebeğini neden yıkanmasını isttemedin

Kizlar merhaba
Geriye donuk msjlari okuyamadim o yuzden alintilayamiyorum da.
Ve hem hastane telasi hem eve ilk giris ilk bakim telaslari derken uzun sure yazamadim kusurabakmayin.
Ilkonce hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Biz bebisimizle saglikli bir sekilde evdeyiz.
O bana ben ona alisiyorum. Bebis kendi isteklerini belli ederek inanin sizi cok guzel yonlendiriyor minnak seyler olduguna bakmayin
Genel anestezi ile sezaryen oldum.
3 ocakta oldum ve bugun oldukca rahatim.
Sezaryenden korkan arkadaslarim varsa inanin o kadar korkulacak birsey degil.
Sutumuz de yavas yavas artiyor masallah ben ilerde iyice bollasip yetecegine inaniyorum zaten.
Eminim simdiye kadar surpriz yapip gelen bebislerimiz de vardir.
Tum planli plansiz dogum yapmis annelerimizi tebrik ediyorum insallah herkes iyidir.
Dogumu bekleyen arkadaslarin da hepsine en kolayindan dogumlar diliyorum.
Gercekten cok guzel bir duyguymus anne olmak. Allah hepimizin evlatlarini bagislasin hep beraber coook guzel afiyet icerisinde omurlerimiz olsun insallah.
Ben artik pek internete giremiyorum vakit bulup, insallah ilerleyen zamanlarda tekrar daha sik yazisiyor olacagiz zannediyorum ama su aralar tamamen bebege kanalizeyim
Herkesi tekrardan coook cook opuyorum guzel anneler

Canımm mutlulukla huzurla sağlıkla büyüt oğluşunu :)

Allah anali babali büyütmek nasip etsin darısı başımıza

gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu canım benim ...
rabbimize hamdolsun bebişinn de sende iyisiniz ..
allahım biz bekleyenlerede kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah

Gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindim allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhat le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…