2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar kontrolden geldim, nstde sancı yok, açılmam da yok henüz. Çatıya da baktı doktor, normal doğum için müsait deneyebiliriz dedi. Bu arada hiç korkacak bişey yokmuş, hissetmedim bile, siz rahat olursanız doktor da rahat bakabiliyor ve hemen oldu bitti zaten. Sadece idrarda bir değerin sonucunu bekliyoruz protein/kreatinin oranı. Eğer 300 üzeri çıkarsa yatırmam gerekir ve o zaman gününü beklemeyebiliriz dedi. Tansiyonum düşük, aslında herşey normal ama inşallah bu değer de normal çıkar

Ben de 2 ocak annesi oldum :)
Sezeryan ile aldım kucağıma bebeğimi
Çok şükür bin şükür
Rabbim herkese nasip etsin vaktiyle
oo hadi gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun canım benim sağlıkla sevdiklerinizle mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..
darisi tüm.biz bekleyenlerin basina inşallah bizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah

Canım gözün aydın sevindim iyi geçmesine. Tahlil sonucun ne zaman çıkacakmış peki? İnşallah iyi çıkacak

aaa nasil sezeryan olunca epidurali 2 3 cm acilma olunca mi yapiolar mis ben kombine anestezi alicam acilmaya bakilmicak bile kafam karıştı napcaklar bana
kuzenimin suyu geldi açılması 1 cm i geçmedi epidural sezeryanla doğum yaptı. 2 3 cm bence normal doğum yapacaklar için gereken açılma

Canım gözün aydın sevindim iyi geçmesine. Tahlil sonucun ne zaman çıkacakmış peki? İnşallah iyi çıkacak

Bu akşam büyük olasılıkla belli olacak canım, iyi çıkarsa normal doğuma engel yok gününü bekleyebiliriz ama yüksek çıkarsa sezaryen olacak sanırım. Hayırlısı diyorum artık ben, hangisi bizim için iyi olacaksa öyle olsun :) İnşallah canım çok teşekkürler.

Çok teşekkür ederim
Vaktiyle hayırlısıyla gelsin sizin de bebişler

Canım benim güzel uzun hayırlı ömür diliyorum darısı bizleri başına

Maşallah size canım. Allah sağlıkla analı babalı büyütsün mis kokulunu

Sağlıcakla al kucağına canım nasıl oldun sezeryanı

Heyecanini paylaşıyorum cnm inş. Hayirli bi şekilde melegine kavuşursun

benim 5. canım ama sezeryan 4. oluyor ilklerim ikiz oldu
ilk demişssin ya endişe cok oluyor ama 10. olsada aynı olurdu emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…