Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım benim vallahi sesli sesli güldüm eşine benimkide usta oldu bacagimi gerdiyor aninda kesiliyor az sabir inşallah gececek ınşallah da kucagimiza almak nasip olsun bebislerimiziBu gece 4te bacagima kramp girdi. Dun magnezyum takviyesini almayi unuttum hep ondan. Neyse, esimi kaldirdim hemen ovsun diye, o zaman rahatliyor ancak. O da gelmis uyku sersemi karnimi ovusturuyor. Neyse sonunda anladi da ovdu, gecti cok sukur. Sonrasinda sordum niye karnimi ovuyordun sanci mi geldi sandin? Yok oyle ciddi bir tepkin var ki, ben direkt bebegi dogurdun sandim, dedi.
HahahaBu gece 4te bacagima kramp girdi. Dun magnezyum takviyesini almayi unuttum hep ondan. Neyse, esimi kaldirdim hemen ovsun diye, o zaman rahatliyor ancak. O da gelmis uyku sersemi karnimi ovusturuyor. Neyse sonunda anladi da ovdu, gecti cok sukur. Sonrasinda sordum niye karnimi ovuyordun sanci mi geldi sandin? Yok oyle ciddi bir tepkin var ki, ben direkt bebegi dogurdun sandim, dedi.
Aynen canım hayırlısı olsun zaten az kaldı hepimizinB Belkibiumut böyle gelecekse gelmesinler ya
baksana 2 hafta diyor insan nişan geldi diye sevinir böyle sevinemiyor da
En iyisi suyumuz gelsin..
Canok hiç üzülme stres yapma ben dayandiysam seninkiler hayli hayli durur 28. hafta kanama ve sancılarım başladı geliyor dedim ama durdurdular çok şükür ilaç ve istirahat çok önemli yarın 37 olacaz inşallah artık gelmeyecek gibiAyy Sağol canım bunu duymak iyi geldi bugün başladım inşallah iyi gelecek banada
Bezmialem kalp dalında Türkiye'nin en iyisi diye biliyorum canım kv kaç kere acik ameliyat oldu orada çok memnun inşallah hayırlısı olur hakkındagünaydın kızlar hayırlı sabahlar ,
hayırlı cumalar....
biz bugün özel hastane ye gidiyoruz eşimle diyer dogumlari yaptigim hastaneye ...
esim bezmialem tamam buyuk hastane herseyi var ama hiç olmazsa evimize yakin olsun dedi bugun oradaki kardiyoloji doktorum kadin dogumcularla gorusecek olumlu gecerse özel hastane de dogum yapacağım ablamlarda orayi istiyordu ben gecistiriyordum hayirlisi Allah'tan
inşallah canımBezmialem kalp dalında Türkiye'nin en iyisi diye biliyorum canım kv kaç kere acik ameliyat oldu orada çok memnun inşallah hayırlısı olur hakkında
eşim de benim sağlığım için bezmialem dedi hayırlısı Allah'tanBezmialem kalp dalında Türkiye'nin en iyisi diye biliyorum canım kv kaç kere acik ameliyat oldu orada çok memnun inşallah hayırlısı olur hakkında
Eşime diyorum sen çek diye ama yok profesyonel iş olsun diyor :) bakalım nasip :) bir de hastanem fotoğraf olayında titiz biraz dışarıdan gelecek fotoğrafçıdan bile bir sürü belge istiyor. İçeriye bir kişi sokma hakkım varsa bu eşim olur, fotoğrafçı hastaneden izinli olduğu için zaten girer :)
Herkese hayırlı cumAlar iki gecedir cok zorlanıyoruz arkadaslar hem kasılmalarımız rahat bırakmıyor hemde ishal ve mide bulantısı ..dogumdan bi kac gün önce ishal ve mide bulantısı olabılır için temizlenirmis okuyunca korktm ..ssizce olabilirmi?
Herkese hayırlı cumAlar iki gecedir cok zorlanıyoruz arkadaslar hem kasılmalarımız rahat bırakmıyor hemde ishal ve mide bulantısı ..dogumdan bi kac gün önce ishal ve mide bulantısı olabılır için temizlenirmis okuyunca korktm ..ssizce olabilirmi?
Düğün fotoğrafı işini kardeşim halletmişti sağolsun (bu arada ben de henüz bastırmadım onları )Hmm biz öyle bi sorun yasamadik valla kuzenimin eside girdi fotografi ceken arkadasimizda bu fotografcimiz dedik soktuk :)) ben kiyamiyorum o kadar paraya yaa ki oyle foto çekilmeyi bile sevmem zaten henuz dugun albumumu resimleri secip yaptirmis insan diilim :)
10cm i geçmiş, normal doğumda zaten 10cm açılma yaşanıyor kafa çapı büyüdükçe de normal doğumu engelliyor, bizim hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Kilo ile bi ilgisi yok ama bizim kilosunun da maşallahı var hep önden gitmişti zaten. Sizde de mi böle bi durum var?merhabalar,
kafa capini ogrenebilir miyim/ kilosu ila de baglantisi var mi?
Canım teşekkür ederim çokkk, psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi sezeryana ama başından beri sezeryandan korkuyordum, bakalım yaşayıp göreceğim nası bişeymiş.
Düğün fotoğrafı işini kardeşim halletmişti sağolsun (bu arada ben de henüz bastırmadım onları )
Düşün sadece sertifikası olması bile yeterli değil ekstradan bir sürü belge istiyorlar ona göre biri de haliyle pahalı oluyor. Bakalım bu işi eşime devrettim o ayarlasın :) arkadaşın tecrübeliyse süper valla canım sonuçta çekilen kareler aynı olacak :)
1 aydır ishal bulantı yaşıyorum hazırlık oluyor bunlar hiç bir şey yiyemiyorum bebek zayıf kalacakHerkese hayırlı cumAlar iki gecedir cok zorlanıyoruz arkadaslar hem kasılmalarımız rahat bırakmıyor hemde ishal ve mide bulantısı ..dogumdan bi kac gün önce ishal ve mide bulantısı olabılır için temizlenirmis okuyunca korktm ..ssizce olabilirmi?