2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O da iyiymiş ilk defa duyuyorum 32de başlayanı :) oluyor muymuş canım öyle? Çünkü ben de uzun bir süre ücretsize ayrılıp dönüşünde ikinci bebeği düşünüyorum(birincinin üstesinden gelebilirsem )

Ben 657liyim canim kurumlar arasinda uygulanis farki var mi bilmiyorum ama benim süreç şöyle oldu: 30.haftadayken personele gidip sordum. Ucretsiz iznimin durdurulmasini istiyorum tarzinda bi dilekçe yazdim. 32-37. Haftalar arasi calismak istediğimi ordaki görevli arkadaşa söledim O da 32.haftada calisabilir raporu alip kendilerine teslim etmemi o günde ise baslangicimin yapılacağını söyledi. 32+0dan beri calisiyorum anlayacağın

hahaha ay doğru söylüyorsun valla bana da çok saçma geliyor bu adet ama işte gördüğüm bir yerlere atarım bende heralde

canım pendikte o övülen doktor kim hangi hastane hangi doktor bende arıyorum cocuk doktoru işin ehli özelden yazsana banaa mutlaka
Canım benim bir arkadaş çocuklarını götürüyor memnunum dedi başka da giden tanıdığım yok ben bebişim doğunca ihtiyaç olduğunda adını alırım diye düşünmüştüm ama senin için sorarım adını yerini istersen.

Süpermiş ya :) bende 657liyim sıkıntı olmuyordur o halde :) teşekkür ederim bilgi için canım

Oh gözünüz aydın canım :)

Gözün aydın canım artık kısmet olursa rahat rahat beklersin doğumunu

Csnım korkma Allah’ın izini ile birşey olmaz benim de 29. Hafta geldi aynısı basıma Suan 35+3 üz adalatı düzenli içmeyi şakın ihmal etme o ilaç çok iyi geliyor

Canim iste en guzeli sunnete uyup 7. gunu yaptirmak :)) esime soyledim oda onayladi herkesten gizli yaptiricaz jns :)

Ben anneme fikrimi soyledim annem ömrümün sonuna kadar konusmam seninle çocuğuma oyle bisey yaparsan dedi gizli yaptırmayı dusunuyorum :)

Ben fotograf makinesini arkadasimin eline tutusturup doguma sokmayi dusunuyorum 5 kurusta vermeyi dusunmuyorum :))

F ferayegul hadi gozunaydin canim. Bence ultrason makinelerinde degisik cikti senin sivi miktarin basindan beri problem yoktu belki de, dogum provasi yapmis oldun.
Bu pendik magazasini da bekledik bekledik elimizde patladi valla. Bundan sonra ki maclara bakicaz artik :)

Kizlar 33 34 35de doktora gttim hla 33teki kiloyu soyluyor doktor 100 gram bile almamis boyle birşey olablr mi. İlk gittigimle son gittigim ayni doktor ustelik cok moralim bozuldu neden gelismiyordur kilo almiyordur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…