• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Devami geldi bende sürekli doguma kadar muayenede de oldu hatta arttı siz de hastaneye gittiniz mi ?
Şöyle anlatayım size
Dün bebeğin hareketlerinin az olduğunu hissedip acile nst çektirmeye gittim iletişimde olduğum ebe var doktorla öyle iletişime geçebiliyorum hastaneye gidip nst cektirmemi bebegın kalp atışını dinlememi söyledi bende gittim çatı muayenesi mi ne deniyor sanırım kontrol ettiler 1cm açıklık varmış sancım falan çıkmadı doktoruma söyledim yarın sabah gel dedi bend ebugun gittim doktorum kendisi de kontrol etti 1cm açıklık varmış ama önemsiz dedi
Sonrasında da işte bu sümsük kahverengi akıntı geldi tekrar aradım normal olduğunu söyledi bende gitmedim hastaneye suan da devamı gelmedi yalancı sancılarım mevcut
uzun oldu kusura bakmayın

Memem kurudu afedersiniz...... Akşam üzeri 5 den beri emziriyorum gazını çıkarıyor yatiriyorum kivranmaya basliyor, bezini degisiyorum tekrar meme istiyor böyle kısır döngüye girdik. Ve sanki az önce emip bırakan o değilmiş gibi çığlık kiyamet...... Saldırıyor resmen sjbdiejdid delirecegim bu gece o gece 😆😆😆
Beyaz gürültü çok işe yarıyor uyutamazsan aklında bulunsun canım .

Doğumu suni sancı ile başlatıp açıklık belli bir seviyeye geldiğinde epidural alıp doğumu gerçekleştirmek mantıklı mı sizce? Eğer açılma olmazsa mecbur sezeryan olacak zaten. Böyle bir durum Yaşayan ya da fikri olan var mı?

Şöyle anlatayım size
Dün bebeğin hareketlerinin az olduğunu hissedip acile nst çektirmeye gittim iletişimde olduğum ebe var doktorla öyle iletişime geçebiliyorum hastaneye gidip nst cektirmemi bebegın kalp atışını dinlememi söyledi bende gittim çatı muayenesi mi ne deniyor sanırım kontrol ettiler 1cm açıklık varmış sancım falan çıkmadı doktoruma söyledim yarın sabah gel dedi bend ebugun gittim doktorum kendisi de kontrol etti 1cm açıklık varmış ama önemsiz dedi
Sonrasında da işte bu sümsük kahverengi akıntı geldi tekrar aradım normal olduğunu söyledi bende gitmedim hastaneye suan da devamı gelmedi yalancı sancılarım mevcut
uzun oldu kusura bakmayın
Muayeneden sonra gelmis olabilir belki bu yüzden normal demistir. Stres yapmayin doktorunuza güvenin hareketlerini zaten kontrol ediyosunuz. Açıklığa baktiktan sonra da akıntı gelebiliyor bildigim kadariyla. Herkeste farkli olabilir nişan gelmesi ama bende sürekli oldu sizinkinden farklıydı. Saat 1 gibi başladı 6 gibi dogum oldu o saate kadar sürekli akintim vardı. Zaten kahveden 1 saat sonra kırmızı akintimda olmustu. Saglikla kucaginiza alın 🤩

Memem kurudu afedersiniz...... Akşam üzeri 5 den beri emziriyorum gazını çıkarıyor yatiriyorum kivranmaya basliyor, bezini degisiyorum tekrar meme istiyor böyle kısır döngüye girdik. Ve sanki az önce emip bırakan o değilmiş gibi çığlık kiyamet...... Saldırıyor resmen sjbdiejdid delirecegim bu gece o gece 😆😆😆
Yapışık ikiz gibiyiz yemin ederim, ter ikimizin de .. aktı bugün. Eşim gece nöbetinde, abimin eşini çağırdım yıkadık oğlumu uyudu.
Aslında içime sinmişti ama son zamanlarda acaba memlekettekiler daha mı iyi modu oluştu. Her zaman daha iyisi vardır evet. Bir de bilemiyorum ki ikisini de yaşayıp ancak bilebiliriz şans aslında. Oraya giderim istediğim doktor gelir gelmez ya da iyi diye giderim memnun kalmam ya da burdaki doktor da aynı şekilde tamamen şans. Ama kendi kendime çok stres yaptım. Bebeğime de üzülüyorum son haftalarda kilo alımı yavaşladı stresimden mi etkileniyor bilemedim. Doğumdan sonra evime gelecek olmak rahatlatıyor evet. Ama bir yandan bikaç insan yüzü görsem daha mı iyi olurdu acaba diye de düşünüyorum. Ama orda olsam da dediğiniz gibi bunalabilirdim. Doğum korkusundan kaynaklı oldu sanırım benimki ne hissettiğimi de bilmiyorum :( sağolun yorumunuz için💕
Akışına bırakmak lazım biraz. Ben hamile kaldığım ayı bile ayarladım ki bebeğim kova ve koç burcu olmasın. Sonuç? Kova burcu oldu, yükselen de koç. Son ay sezaryen mi, normal mi daha iyi diye stres yaptım. Doktorumla çatıştım. Adam haftaya pzt alıcam, tansiyonun çıkıyor diyor. Evde ölçtüğüm düşük çıkıyor diye kabul etmedim. Sonuç cuma, cmt, pzr 3 gece acillik oldum tansiyon baş ağrısı, pzt doktor kontrolü ve salı 37+5 sezaryen, balık burcu olmasına 1 gün kala hem de😅. Keşke bu kadar düşünmeseymişim..

Akışına bırakmak lazım biraz. Ben hamile kaldığım ayı bile ayarladım ki bebeğim kova ve koç burcu olmasın. Sonuç? Kova burcu oldu, yükselen de koç. Son ay sezaryen mi, normal mi daha iyi diye stres yaptım. Doktorumla çatıştım. Adam haftaya pzt alıcam, tansiyonun çıkıyor diyor. Evde ölçtüğüm düşük çıkıyor diye kabul etmedim. Sonuç cuma, cmt, pzr 3 gece acillik oldum tansiyon baş ağrısı, pzt doktor kontrolü ve salı 37+5 sezaryen, balık burcu olmasına 1 gün kala hem de😅. Keşke bu kadar düşünmeseymişim..
Gerçekten öyle kontrol manyağı gibi oldum sürekli olasılıklar. Memlekette olsaydım belki doğumum erken olcaktı eşim yetişemeyecekti ya da farklı şeyler de yaşayabilirdim her şey ihtimal dahilinde. Bilemiyoruz ne yazık ki ne yaşacağımızı ama belirsizlikten kafayı yiyorum biraz da rahat değil takıntılıysan tamam zaten. Eminim ben de pişman olacağım bunları kendime, bebeğime ve çevreme yaşattığıma ama elimde değil kafamdaki sorulara engel olamıyorum. Ben sezeryana olumlu bakıyordum gayet normalden çok korkuyordum son ayda bi normal yaparım ya düşüncesi ve sezeryan çok ağır bi ameliyatmış hissi geldi. Yaşamadan da bilinecek bir şey değil. Ve yalnızca birini yaşıcaz aklım yine diğerinde kalcak😄

Evet aynı hastanedeyiz canım, doktorum kafamı karıştırdı ama bayrama kalırsa bayramda olmayacağım başkasının eline kalma sezaryen düşünebilirsin tarih ayarlayalım dedi bakalım nasıl olacak 😊 senin bebiş nasıl sen nasılsın her şey yolunda mı?
Doktorların hepsinden memnun insanlar ya başkasına denk gelsen de bence sorun olmaz. Doktoru görmüyorsun bile doğum sırasında. Tabi insan tedirgin hissedebilir belki ama zaten olup bitiyor hemen. Beklemek istiyorsan bekle zaten sen ne yaparsan yap bebiş kendi istediği zaman gelecek.

İyiyiz çok şükür🧡

Bu arada neden özellikle balık burcu? Benimki de balık ve koç arasında kalıyor tam ama balık burcu olacak gibi ama pek özelliklerini faln bilmiyorum iyi bi burç mu koç biraz daha yorar sanki balık bi tık daha iyidir gibi😄

selam kızlar 😍 umarım herkes iyidir.
sorum geliyorrr
sezeryan sonrası öksürürken, hapşırıkken ve gülerken ortaya çıkan göbek sızlaması / ağrısı ne zaman geçer? Sizin ne kadar sürdü?

Bir sorum olacak gebelikte bir sorun yoksa açılma veya bebekte gelme belirtisi yoksa 38. Haftada uzun yolculuk yapılır mı kızlar araçla? Mola vererek rahat şekilde ama 12 saat mesafe

Muayeneden sonra gelmis olabilir belki bu yüzden normal demistir. Stres yapmayin doktorunuza güvenin hareketlerini zaten kontrol ediyosunuz. Açıklığa baktiktan sonra da akıntı gelebiliyor bildigim kadariyla. Herkeste farkli olabilir nişan gelmesi ama bende sürekli oldu sizinkinden farklıydı. Saat 1 gibi başladı 6 gibi dogum oldu o saate kadar sürekli akintim vardı. Zaten kahveden 1 saat sonra kırmızı akintimda olmustu. Saglikla kucaginiza alın 🤩
teşekkür ederim ☺️
Benim nişan değil o zaman muayene sonrası olan lekelenme olabilir doktoruma güvenmekten başka çarem yok gibi
Sizde miniğinizi sağlıkla büyütün 🫶💖💗💜💜

2 gundur ayni seyi yasiyorum. Süt kalmadi resmen mememde. Nasl duzelicek bu durum :(

Benim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim 😀😂

Kızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Yaaa gözünaydın canım benim ne stes olmuştun çok sevindim senin adına sağlıcakla kavuşmanıza 🙏🏻 Sağlıcakla büyütün inşallah 🙏🏻 🌸

Benim kızın da böyle oldu başta. Daha düşmeden böyleydi. Hastanede doktora, asm de hemşireye de gösterdim. Normal dediler. Ağlamaktan olabiliyormuş. Sonra düzeldi, merak etme. İçi iyice kuruduysa yıka, tedirgin olma. Ben düştükten sonra 1 gün bekledim de yıkadım
Sağol canım bakayım daha tam ağlamaları da başlamadı aslında kendini yırtmıyor ilk kızım gibi ilk kızım fenaydı kolikti bu daha erken mi bilmiyorum onun kadar üzmüyor gibi inşallah böyle gider 😀 Zamanla içine geçer bizimkide inşallah bakalım 🙏🏻

Amcasının oğlu kim köpek ya kgfhjggjhgjg afedersin ne hadsizlik. Regl konuşsan ayıplar pü ler, bunu konuşma hakki bulmuş kendine şaka gibi jggjhgjggjj tamam sen doguracagin zaman doğumu beklersin deseydin keşke jsjsjdjkdd

Ayni durumdayim galiba sürekli ıkınma halinde anlik ikiniyor bir iki sonra uykuya devam gazı olsa uğraşıyoruz da baya çıkan eden yok 🫠🫠 gece de bundan hallice nsnzjsnsjbsjs bir şey yapmadım henüz gaz olduğuna kesin emin olursam yaparım ama sanki kucak için rolleniyo da gibi sjssbjshs çözemedim
Valla cok zor yaa,bızımkı kucaktada susmuyor ıkınıyor aglıyor,uc saat fslan hergun boyle bir seans oluyor,annemlerde kalıyorz bıde babam nıye aglatıyosunuz noldu bebege aglatmayın dıyo😀
Benimki de sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor yatağa koltığa bırakamıyorum hiç hep kucak istiyor :( aynı şekilde ne wc gidebiliyorum ne bişey yiyebiliyorum napıcaz böyle ya sürekli ağlıyor. Gündüz bi nebze uykuyla geçiyor ama gece canımıza okuyor :(
ayy kuzum tamda aynı seylerı yasıyoruz bugun bazı taktıkler denedım basarılı oldu,eger yarında basarılı olursa sana yazacagım.belkı tesadufen bugun esref saatındedır o yuzden yarında deneyınce yazıcam😊

Yaa, 25-30 kadar alayım ben de o zaman. Depend 1 paket aldım. 1 pakette lohusa pedi aldım. 5 iç çamaşırı aldım. Duruma göre hemen depend gene aldırırım
İdeal bencede canım depend yetiyor bir paket benim bitmedi bile azalınca pede geçtim kız az kaldı pazartesi doğuruyorsun ya sende 😍 Hadi sağlıcakla canım 🙏🏻🌸

Valla cok zor yaa,bızımkı kucaktada susmuyor ıkınıyor aglıyor,uc saat fslan hergun boyle bir seans oluyor,annemlerde kalıyorz bıde babam nıye aglatıyosunuz noldu bebege aglatmayın dıyo😀

ayy kuzum tamda aynı seylerı yasıyoruz bugun bazı taktıkler denedım basarılı oldu,eger yarında basarılı olursa sana yazacagım.belkı tesadufen bugun esref saatındedır o yuzden yarında deneyınce yazıcam😊
Gazı vardır kuzum gaz damlası vs bir şey kullanıyor musunuz rahatşatıcı ben şu clinikid den aldım daha kullanmadım bugün geldi ama kullanınca yazcam fikirlerimi 🌸

Back
X