2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Csnım ya ben son üç gün kendimi çok yordum ordan oraya ordan oraya belki de o yüzden olmustur bilmiyorum çok sağol canım

Küvöz ücretsiz denilmişti sanki devlet karşılıyordu ben mi yanlış biliyorum yoksa değişiklik mi oldu ama tabi ticari kaygı yüzünden olmadık şeyler yapan yerler de yok değil

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma

Gözün aydın en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına hiç merak etme için rahat olsun zaman hemen geçip gidiyor

ay canım benim gözün aydin allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun ..
duamda kalbimde seninle inşallah tez zamanda bebegin iyi olur evinize gidersiniz inşallah..

Bende cok korkuyorum ozel hastanelrin kasapligina denk gelmekten zerre guven vermiyorlar bana sen hangi sehirdesin canim....ben bundan onceki gebeligimde surekli tahlil tahlil test surekli bi risk risk goz korkutma bu hamileligimde ozel muayenehaneye gittim.Drum istersen saglik ocaginda kan degerlerine bi baktir dedi baska hic bir test seker yukleme hic bisey yapmadi gereksiz gerginliklerden uzak kaldim.hatta 4 boyutlu ultrasonumu bike kendi yapti totelde ozel hastane takibime gore daha az para daha az stres yasatti.hatta 4 boyutlu ya bile muayene ucretinden baska bir ucret almadi.parasindan gectim stresi yetio ozel hastane tetkiki surekli bi goz korkutma uzerine kurulu devlete gitsen yuzune bakan yok. Iki ucu..... değnek oluo ........

Küvöz ücretsiz denilmişti sanki devlet karşılıyordu ben mi yanlış biliyorum yoksa değişiklik mi oldu ama tabi ticari kaygı yüzünden olmadık şeyler yapan yerler de yok değil
Devlet yoğun bakımda 10 ya da 20 günü karşılıyor. Bu yüzden bazı hastaneler bebeği tutuyor nasılsa devletten paramızı alıyoruz diye. Hatta bu tür hastanelerde 10.günün sonunda bebek hop iyileşiveriyor tuhaf di mi

Canım. Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun.

En kısa zamanda bebeğine kavusman dileğiyle inşallah

Öncelikle gözün aydın olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum, geçmiş olsun
Allah’a emanet olunuz

Canım öncelikle gözünaydın hayırlı olsun dualarımız sizinle canım güzelce toparlayacak annesinin kucağına gelecek kuzum

Canım hayırlı olsun, senin iyi olmana sevindim bebeğin de inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Gözün aydın canım rabbim tez zama.da sağlığına kavuştursun kucağına bi an önce alırsın inşallah

Canım inşallah çabucak toparlanır bebeğin bir an önce tam anlamıyla kavuşmuş olursunuz. Dualarımız sizinle

Cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun, guzel gunler gostersin hepinize. Saglikla bir an once kavustursun, bebegini doya doya kokla insaallah en yakin zamanda. Gozun aydin olsun, bebegin hayirli olsun.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Senin iyi olmana sevindim bebeğin de en kısa sürede toparla inşallah annesi. Bu arada özel hastanede mi dogum yaptın?

gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün ..dualarımız bir sağlıkla evinize gidin inşalahh

Geçmiş olsun yavrum gözünaydın aynı zamanda sağlıkla gelcek kucagına merak etme dualarımız seninle

Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun ve bir an once yanina gelsin insallah saglikli bi sekilde

Gözün aydın geçmiş olsun canım inşallah bir an önce çıkar bebişin ❤

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Gözün aydın en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına hiç merak etme için rahat olsun zaman hemen geçip gidiyor

ay canım benim gözün aydin allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun ..
duamda kalbimde seninle inşallah tez zamanda bebegin iyi olur evinize gidersiniz inşallah..

Çok tesekkur ederim hepinize. İnşallah çabuk gelir bebeğim. Çok zor böyle. Odaların önünden geçmek istemiyorum. Herkesin bebeği yanında benimki yok. Bir kaç gün yoğun bakımda kalıp sonra normal kuvöze girecekmiş. Rabbim korusun inşallah. Tez zamanda gelsin yanıma.

Aa iyi ki söyledin ben süreyi bilmiyordum ya gerçekten insan neye güveneceğini şaşırıyor umarım herkesin bebekleri sağlıkla doğar ama emin olduğum durumlar olursa sosyal medya şikayet.com heryerden yazarım işe yarıyor tabi umarım başıma böyle birşey gelmez herkes işini adaletle doğrulukla yapar

1 haftada azalması şaşırtıcı benim doktor çok rahat en son 34 de gittim şimdi 36 yyım doktora 37 de gideceğim 3 hafta sonra gel dedi..inşallah yolundadır herşey.. bugün dışarı çıktım 1 haftadır evdeydim eve zor geldim tüm kemiklerim ağrıdı sanki..
Su sızması vs oldu mu cnm belirti falan.. bu arada Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..

Evet canım maalesef öyleler ben izmir deyim canım

aaa son dakkada doktor degisikligi nasil olucak İnsallah hersey yolunda gider iyi bi doktor ayarlarsin

Belirli gün sayısı kadar canım 10 ya da 20 gündü 1.5 yıl kadar önce şimdi değişti mi acaba? Ablamın bebeği kalmıştı çünkü ordan biliyorum süreci

8 ay önce kuzenimin bebeği doğdu özel hastane de
öyle solunum falan değil ciddi ciddi yoğun bakında geldi hidrosefali cihazına bağlı yaşadı.
Yaklaşık 1 ay ücret ödemediler. Başka haztaneye de sevk edildi

Ay boyle bisey nasil yapilabilir bi aileye bu uzuntu neyi one surerek yapiyolar acaba sok oldum suan

cnm sana birşey soracağım bende doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ve doğumum anlaşmalı olduğu hastanede olacak. sen ücret olarak direk ne kadarsa onu mu ödüyorsun yoksa indirim oluyr mu?. burda doktor dışardan olduğu için mesela ben 657 im ama hiç sgk indirimi uygulanmıyor dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…