2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Renkli bakmadı kuzum ama çok komik bir iki kere profilden dil çıkardığını gördük güldük baya o tipine :)

Aynen canım ya sorma korkuyor insan burda ki erken doğumları okuya okuya ya erken olursa diye
Doktorum bugün 29haftalık ani bir doğum gerçekleştiğini anlattı geçen ay olmuş. Bebek sadece 1500grdı ve şu an inanılmaz toparlandı önemli olan kilosu değil bebeğin aktifleri ve reflekslerinin güçlü olması diye de ekledi. Güçlü sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah canım hepimizin

Tabi ki öyle camım bugün çok huzursuzum aşırı derece kasılmam var o yüzden bebek doğru düzgün hareket bile etmiyor kasılmaktan bugün randevum vardı nst de sancım çıktı ama doktor bu sancıların doğumu başlatacak kadar güçlü olmadığını söyledi ama neden böyle bugün bilmiyorum

Endişe edecek bir durum olsa göndermezdi canım hiç panik olma. Normalde perşembe günüydü randevum sabah bebek aşırı kasılıp taş gibi kalınca bugün gidelim dedik. Dr çok normal bu kasılmalar dedi

Endişe edecek bir durum olsa göndermezdi canım hiç panik olma. Normalde perşembe günüydü randevum sabah bebek aşırı kasılıp taş gibi kalınca bugün gidelim dedik. Dr çok normal bu kasılmalar dedi
Yattım biraz normale döndü csnım çok sağol desteğin icin insan tedirgin oluyor iste kasıldığı zaman hareket te etmiyor

Renkli bakmadı kuzum ama çok komik bir iki kere profilden dil çıkardığını gördük güldük baya o tipine :)
Benimkinin de bugun gulecligi ustundeydi guldu icim bi hos oldu valla.
Onumuzde ki cuma son kontrolum kafam karisik normal mi sezaryen mi konusunda. Dr umla paylastim du bakalim son muayenede konusuruz dedi.

Benimkinin de bugun gulecligi ustundeydi guldu icim bi hos oldu valla.
Onumuzde ki cuma son kontrolum kafam karisik normal mi sezaryen mi konusunda. Dr umla paylastim du bakalim son muayenede konusuruz dedi.
Canım çok sevindim iyi geçmesine :) seninki sana kavuşmaya gittikçe yaklaştığı için gülümsemiştir :)

kızlar ben doğum için gün alamadım kalp ritim bozukluğu cikti doğum yapacagim hastanede kardiyoloji yoğun bakimi yokmuş yüzde 90 birşey olmaz ama yüzde 10 uu riske atamayız dedi ..
daha önceden sezeryanda bayan rahatsizlaninca acilen başka hastaneye sevk etmisler sorun yaşamışlar kardiyoloki yoğun bakimi olan hastaneler önerdiler..
samatya
cerrahpaşa
haseki
bezmialem
çapa
bunlarda doğum yapabilirsin dediler
bende etrafimda bir sorusturayim bakalim hangini önerirler hiç böyle birsey aklıma gelmedi doktorumda değişecek şu durumda ...

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma

Canım. Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun.

En kısa zamanda bebeğine kavusman dileğiyle inşallah

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma

Öncelikle gözün aydın olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum, geçmiş olsun
Allah’a emanet olunuz

Canım öncelikle gözünaydın hayırlı olsun dualarımız sizinle canım güzelce toparlayacak annesinin kucağına gelecek kuzum

Canım hayırlı olsun, senin iyi olmana sevindim bebeğin de inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Gözün aydın canım rabbim tez zama.da sağlığına kavuştursun kucağına bi an önce alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…