Aynen canım ya sorma korkuyor insan burda ki erken doğumları okuya okuya ya erken olursa diyeYok canım maşallah iyi kilosu haftanla uyumlu. Anne yüreği az daha kilo alsın istiyor tabii
Renkli bakmadı kuzum ama çok komik bir iki kere profilden dil çıkardığını gördük güldük baya o tipine :)Yok esimleyim canim onu da isinden gucunden ettim ama yapacak bisey yok. Baska zaman da benim sansima normal dogum fln cikar el mecbur bekliycez artik. Goksucuk guzel pozlar verdi mi annesi.
Biz artik bizimkinin poz vereceginden umidi kestik videolarda yarim sn bi sn gozukup gozukup kayboluyor. Dogumda ne cikarsa bahtimiza artik :)
Doktorum bugün 29haftalık ani bir doğum gerçekleştiğini anlattı geçen ay olmuş. Bebek sadece 1500grdı ve şu an inanılmaz toparlandı önemli olan kilosu değil bebeğin aktifleri ve reflekslerinin güçlü olması diye de ekledi. Güçlü sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah canım hepimizinAynen canım ya sorma korkuyor insan burda ki erken doğumları okuya okuya ya erken olursa diye
Tabi ki öyle camım bugün çok huzursuzum aşırı derece kasılmam var o yüzden bebek doğru düzgün hareket bile etmiyor kasılmaktan bugün randevum vardı nst de sancım çıktı ama doktor bu sancıların doğumu başlatacak kadar güçlü olmadığını söyledi ama neden böyle bugün bilmiyorumDoktorum bugün 29haftalık ani bir doğum gerçekleştiğini anlattı geçen ay olmuş. Bebek sadece 1500grdı ve şu an inanılmaz toparlandı önemli olan kilosu değil bebeğin aktifleri ve reflekslerinin güçlü olması diye de ekledi. Güçlü sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah canım hepimizin
Endişe edecek bir durum olsa göndermezdi canım hiç panik olma. Normalde perşembe günüydü randevum sabah bebek aşırı kasılıp taş gibi kalınca bugün gidelim dedik. Dr çok normal bu kasılmalar dediTabi ki öyle camım bugün çok huzursuzum aşırı derece kasılmam var o yüzden bebek doğru düzgün hareket bile etmiyor kasılmaktan bugün randevum vardı nst de sancım çıktı ama doktor bu sancıların doğumu başlatacak kadar güçlü olmadığını söyledi ama neden böyle bugün bilmiyorum
O kadar yorgunum sürekli uyumak istiyorum gecelerde hiç uykum yok kasıklarım ve belim ağrıyor sanki adet olacam
Yattım biraz normale döndü csnım çok sağol desteğin icin insan tedirgin oluyor iste kasıldığı zaman hareket te etmiyorEndişe edecek bir durum olsa göndermezdi canım hiç panik olma. Normalde perşembe günüydü randevum sabah bebek aşırı kasılıp taş gibi kalınca bugün gidelim dedik. Dr çok normal bu kasılmalar dedi
Sabah aynı tedirginlikle gittim hastaneye bildiğin taş kesilmişti ve baya öyle kaldı canım. Endişelik durum yokmuş mutlu mesut uzanalım solumuza :)Yattım biraz normale döndü csnım çok sağol desteğin icin insan tedirgin oluyor iste kasıldığı zaman hareket te etmiyor
Ben Suan sağıma uzanmıştım hemen soluma uzanıyorum csnımSabah aynı tedirginlikle gittim hastaneye bildiğin taş kesilmişti ve baya öyle kaldı canım. Endişelik durum yokmuş mutlu mesut uzanalım solumuza :)
Benimkinin de bugun gulecligi ustundeydi guldu icim bi hos oldu valla.Renkli bakmadı kuzum ama çok komik bir iki kere profilden dil çıkardığını gördük güldük baya o tipine :)
Canım çok sevindim iyi geçmesine :) seninki sana kavuşmaya gittikçe yaklaştığı için gülümsemiştir :)Benimkinin de bugun gulecligi ustundeydi guldu icim bi hos oldu valla.
Onumuzde ki cuma son kontrolum kafam karisik normal mi sezaryen mi konusunda. Dr umla paylastim du bakalim son muayenede konusuruz dedi.
Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Canım öncelikle gözünaydın hayırlı olsun dualarımız sizinle canım güzelce toparlayacak annesinin kucağına gelecek kuzumMerhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Canım hayırlı olsun, senin iyi olmana sevindim bebeğin de inşallah bir an önce sağlığına kavuşurMerhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Gözün aydın canım rabbim tez zama.da sağlığına kavuştursun kucağına bi an önce alırsın inşallahMerhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma