- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa canım sancıların çok değil mi nasıl normalB Belkibiumut @ferayegul
Bugüj gşttim nst girdim normal 110 SGK 55 tl başında bana söyleyen kadın yalnış söylemiş yani.
sancım 104-150 gibi Kağıt değişmiş çok anlamadım. Doktor da önemsemedi zaten
Bebeğin boyu kg gayet iyi büyüyor haftaya yine kontrol ve nst bundan sonra her hafta görüş artık kaldı son 3 hafta
Aynı beni anlatmışsin canım dün doguracam dedim artık 5 dakikada bir kasılma bel ağrısı mide bulantısı çok kötüydüm ya demek ki hepsi hazırlık ne yapalım artık suyum gelmeyene kadar gitmem doktoraO adet sancıları gibi olanlar bende de var bir kaç gündür ama dün geceden beri pturduğum yerden zıplatan her yarım saattte bir gelen böyle sancımsı acılı ağrılı vurmalarmı diyeyim hani ne diyeyim çözemiyorum aşa aşa vuruyor sonra da taş gibi kesilmeler başlıyor. Haftaya pazartesi kontrole kadar ani birşey olmazsa gitmeyeyim doktora diyorum bir yandan da hafif hafif korkuyorum valla
Aynen öyle acaba gidip duşa girsem mi kıyafet hazırlasam mı falan diye düşünmeye başlamıştımAynı beni anlatmışsin canım dün doguracam dedim artık 5 dakikada bir kasılma bel ağrısı mide bulantısı çok kötüydüm ya demek ki hepsi hazırlık ne yapalım artık suyum gelmeyene kadar gitmem doktora
Uyudum bir sey kalmadı birazda psikolojik sanırım ya stres yapıyoruz ağrılar çoğalıyorAynen öyle acaba gidip duşa girsem mi kıyafet hazırlasam mı falan diye düşünmeye başlamıştım
Harbiye de ne fuarı var kiKızlaaaaarrr harbiyedeki fuara gidecek olanınız var mııııııı acabası ??? :)
Sorsana en yüksek kaç canım güzel sonuçlarla gelGünaydın . Mutlu bi gün olsun.. bugün nstye gircem bakalım sancı kaçlarda çıkcak..
Bende dün akşamdan beri 6 saat sancı çektim aynen hem belde ağrı bacaklarıma yayıldı kaşık ağrısı ve sürekli kasılma karnım taş gibi oluyordu ama pozisyon değiştirince geçiyordu oturunca başlıyordu yalancı dedikleri bu olsa gerek çok bir geceydi ya artık kanama olmadan su gelmeden doktora gitmem ya sürekli alttan bakıyorlar zorla acicaklarKızlar dünden beri ara ara gidip gelen adet sancısının aynısı bir ağrım var dün kontrolüm vardı nst fe 60 larda sancım cıktı yine ama geçen haftaya göre sıklığı azdı dr olabilir artık bu haftalarda sancı rahim rahat kasılma cok yok dedi ama alttan muayne etmedi acıklık var mı diye bu sabah uyandım yine o ağrı geçmiyor başına böyle bişey gelen var mı kendi druma gitme imkanım yok 75 km var aramızda burda acile gitsem mi geçmezse yoksa beklesem mi normal mi artık adet ağrıları karnımda sertleşme gevşeme yok yani kasılmam yok sadece kasıklarımda ağrı var
İbs anne bebek fuarı var canım 15-17 arası :)Harbiye de ne fuarı var ki
Hadi inşallah 6. Sen olacan bize daha varGünaydın. Hayırlı sabahlar. Biz 37 yi de devirdik çok şükür. Bugün son kontrolümüz var. Haftaya da doğum inşallah
Pff moralim çok bozuldu .
Hiç beklemiyordum. :/
Ben gençken yani böyle ergenlik dönemine girdiğim yıllarda kilo almışım bi ara farkında olmadan.
Bana kalcan ne güzel suran ne güzel , dediler diye bunalıma girdim.
Zira bariz kalcam kocaman olmuştu gözümde.
Bunalıma girip hemen yemekten fln çekilmiştim.
Ani yemek yemeyisim ve kilo verisim meğer bende çatlak oluşturmuş.
Bunu yıllar sonra fark ettim.
Çünkü hiç dikkat etmiyordum arka bacağıma bakmak. Yada yan taraflarıma bakmayı.
Bi gün ne bu şeyler dedim. Ki meğerse çatlak.
Şimdi beni gören olunca cok mu kiloluydun, diyorlar.
Aslında düşününce hayir.
Ama ben ergenlik öncesi çok aşırı zayıftim.
Zaten ergenlikte aldığım kiloyu verdikten sonra adam akilli kilo alamadım.
Kilo yu sevmediğimden. Kilo alcam die ödüm koptugundan cok yesemde düzensiz yedigimden sürekli hareket halinde olduğumdan en önemlisi o dönemle aşırı maydanoz limon tukettigimden etkilenmiyordum.
Hala da öyle. Ama düzenli yemek yersem ve yan gelip yatarsam kilo alacağımı iyi biliyorum.
Gel gör ki suan kilo dan değil.
Bildiğin hamilelikten dolayı çatlak olusmus. :/
Bildiğim kadarıyla yeni oluşmuş.
Yani daha önce olsaydı, diyorum. Nts de uyarirlardı çatlak için. .
Neyse sağlıklı olsun da minnosum ondan kalan iz olsun.
Oralara sürekli baskı yapio zaten essek. ^_^
Az öncede bi gerildi. Bi sıktı kendini o kısma da oldukça baskı yaptı.
Dedim delik tıkalı çıkaman boşa sıkma kendini, geri çekildi ^_^
Ayy ben ne çok konuşuyorum ya....
Ama ne yapim ya akşama kadar yalnızım ve canım çok sıkılıyor.
Konuşacak kimse yok. :/
Sürekli yatistayim. .Hiç birşey yapasim gelmiyor.:/
Ancak burda biseler yazınca aciliyorum, susturamiyorum kendimi :/
Bunun dışında isim konusu benimde gundemimde. .
Aslında ben Elif ismini düşünüyorum.
Herseyden önce Kübra koymak isterdim ama halasının ismi Kübra ^_^
Bu yüzden direk es geçmiş oldum. .
Elif ismini gerçekten çok istiyorum ama eşim istemiyor..
Bununla birlikte henüz eşimle konuşmuş olmasamda en son konusmamiz inatlaşma oldu çünkü. .
İsimleri tekrar elden geçirdim.
Betül Büşra Şeyma Seher Hümeyra Selin Zeynep Çiğdem Filiz Azra Aysima Begüm
İsimleri gözüme ilişti.
Özellikle anlamlari karakterleri olarak isim koymak istiyorum.
Yani isimlerinden de feyz alsin...
Betül isminde bi arkadaşım vardı.
Yaş olarak benden 3 yaş büyüktü sanırım ama edebi güzeldi. Sesi güzeldi, kendi de güzeldi hani. ..
Diğerlerini bilmiyorum. Netten bakindim. Öyle ekleyiverdim listeme.
Eşimı Elif konusunda ikna etmeye çalışıyorum.
Bu yüzden suan listelediklerimi gündeme getirmek istemiyorum.
Kararlı olduğumu görünce mecbur koyar , diye dua ediyorum. -_-
Çanta hazırlıklarini ben henüz yapamadim.
Canım o denli sıkılıyor kii hiç bise yapasim gelmiyor.
Yığınla bulaşık durmasa şu mutfakta hiç yıkama işine bile girmicem o denli..
Nasipse inşaallah benimde bugün Dr randevum var.
Baskı ve sancıları ara ara oluyor..
Suanki gibı. .. kasınti gelip gidiyor.
Pek kontrol fln da etmiyorum düzenli mi düzensiz mi die...
Sadece tek istediğim minnosumun iyi olması.
Sağ salim sağlıkla kucağıma almak. ^_^
Bu arada süt muhabbetine gelinceeeee.
Ben geçenlerde sağlık ocağına gittim.
Aile hekimindeki hemşire bana süt için sakın o bu su iyi geliyor , deyip te yemeee. Dediiiiiii.
Süt un çok olsun gelsin istiyorsan bol bol su iç, suyu ihmal etmee, dedi.
Kilo almak süt getirmez , dedi.
Yada başka şeyler yemek..
Su iç sütun olsun , dedi..
Sonrada bebis doğduğunda 5. Gün topuk kanı için gelirsin , dediii.
Nasıl emzirmem gerektiğinide eli ile gösterdi.
Sen topuk kanı için geldiğinde yine uygulamalı gösteririm zaten , dediii.
Tabi ben utanirim şimdi göğsünü açma işlemlerinde özellikle bu yüzden emzirme ortusu aldım ki rahat ediim. . -_-
Hiç kullandirmicaklar diye korkmuyor değilim hani.
Esimin ailesi rahat çünkü. ..
Neysee bu notu da geçtiğime göre eksik birşey var mı düşünüp yazcam.
Allah im ağZim kapalı ama parmaklarım inatla yazma derdindeeeee
Sağol canım, sol böbreğimde 2 taş, sağ böbreğimde genişleme var, taşlar büyüdü bir de, doktorum doğumu beklesin de genişleme doğumdan sonra normale dönebilir diyor ama taşları lohusalıktan sonra kıracaklar, o yüzden hep erken doğum riskim vardı, kadın doğuma gittikçe ürolojiye de gidiyorum, genişleme en son 15 mm di, 30a çıkarsa stent takacaklar ben de ondan korkuyorum
Bel bacak kasık üçlüsü Harika acı kombinasyonu ... Valla bence de biraz psikolojik artık ammaaaaa beni hiç alttanda kontrol etmediler o yüZden de rahatım doktora gitme konusunda herhalde ama yalancı derlerse Allaaaah gece gece yollara döküldük diye de üzülücem gibiBende dün akşamdan beri 6 saat sancı çektim aynen hem belde ağrı bacaklarıma yayıldı kaşık ağrısı ve sürekli kasılma karnım taş gibi oluyordu ama pozisyon değiştirince geçiyordu oturunca başlıyordu yalancı dedikleri bu olsa gerek çok bir geceydi ya artık kanama olmadan su gelmeden doktora gitmem ya sürekli alttan bakıyorlar zorla acicaklar
Oğlum bile dalga geçiyor benimle artık hadi bir hastaneye gidelim gezmiş oluruz diyor o da biliyor bir şey yok gönderecekler geri evde sıkılıyor dışarı çıkmak için baba annem çok hasta hadi gidelim diyorBel bacak kasık üçlüsü Harika acı kombinasyonu ... Valla bence de biraz psikolojik artık ammaaaaa beni hiç alttanda kontrol etmediler o yüZden de rahatım doktora gitme konusunda herhalde ama yalancı derlerse Allaaaah gece gece yollara döküldük diye de üzülücem gibi