2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Düşünmek istemiyorum strese girmemek için ama bugün eşim açınca konuyu çok gerildim. Yansıtmakta istemiyorum çok hassas konular, izne ayrıldıktan sonra annem gelicek zaten, kv ve kp ihtiyaç yok ama uzakta oldukları için aynı gün çağırmak nası olur bilmiyorum, neden biraz daha anlayışlı olamıyorlar sanki, hamile olan biziz, biz kendimizi nası rahat hissediyosak öyle olsa keşke :/

2 2306 canım az çok benzer durumları yaşıyoruz galiba sona yaklaştıkça, ben de sen gibi aslında hastaneden çıktığım an gelmelerini istiyorum ama uzak olunca pek mümkün olamıcak galiba.. evde doğuma kadar gözümün içine bakacaklar kv tek de değil, nası rahat edicez bilmiyorum son günlerimizde :/

Bazı şeyleri böyle açıkça konuşabilmek ne güzel.. böyle bişey desem her türlü yanlış anlaşılırım..

İstesende kaçamazsın artık ben yurt dışındayım ne annemler var nede Kv yapayalnızım üç cocuk la ben ne yapam Rabbim saglık versin de bi şekilde idare edecez artık

Hmm o zaman başka
Bende de aynı engel var :)

aynn küçük ama çok etkili bir engel.

38 den sonra çağırmayı teklif et en azından o zaman kadar doğurursan son dakika gelmiş olur
Doğurmazsan beraber vakit geçirmiş olursunuz/.

Allah yardımcın olsun 1 hafta sonrasında da
Arada gelirler ev işi yemek yapsalar yeter zaten.
Çocuklarına da güzelce bakarsın.

2 2306
engelim olmasa sanırım akşam kalkarım.
temizlik yemek umrumda olmaz..

Bazı şeyleri böyle açıkça konuşabilmek ne güzel.. böyle bişey desem her türlü yanlış anlaşılırım..
eşinin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin. O yüzden nasıl söylersen yanlış anlamaz onu düşün. Hassas konular aileler. Kv ile bi sıkıntım yok ama hop diye çıkıp gelmesinlerde. Eşime dedim kii anneni istemediğimi sakın düşünme ama şu anda benim ihtiyaçlarım daha önemli. Mesafe olarak ikiside uzak olduğu için babalarla gelecekler illaki. İnsanın kendi babası tamamda ben onun babasının yanında doğum yapar yapmaz rahatça pijamayla gecelikle oturamam.

Keske canım ama olmuyor. malesef bazen cok iyi cok yardımcı bazen de keyfi olmayınca tüm hersey sana kalıyor haliyle senin de sinirin bozuluyor: (

Ablam in doğuma 1 ay kala sanırım kv kalmıştı. Ablam anlattigina gore sinir küpü olmuş.
Kız hergün agliyormus.
PsikolojiSi fln bozulmus.
İlk hamileliği idi onunda.
Doğum sonrası da kp fln gittı yanına.
Doğum yaptığı zaman kv bebeği kucağına vermemis bebek alisirda susmaz die.
Ablam kafayı yemiş.
Doya doya kuçağına alıp sevemedigi icin.
Sonrasında annem gitti yanına.
Biraz kv ile kalmışlar.
Kv gittikten sonra annem yanında durmuştu.
Bi zaman sonra döndü tabi eve.
Ben anlamıyorum ya..
Kp in ne işi var Allah aşkına. ..
Ha görüp gidecekse bise demem.
Sonuçta doğum yaptin.
Kendine gelmen lazm.
Rahat olman lazım.
Bebekle ilgilenmen lazım.
Kp fln kaldığında insan diken üstünde olur ya.
Ben çok saçma buluyorum şahsen.
Hatta saçma bile değil hiç hoş degil saygısizlik!
Benim annem böyle şeylere çok dikkat eder.
Ablamda bile 1 ay kalmadı kadın.

Ben anlamıyorum ya bizim anneler neden düşünceli olur da erkek tarafı bu kadar geniş görüşlü olur bilmiyorum yaa..
Yani çok rahat hareket ediyorlar.

Şu kp leri gelenler şimdi göğsünü acip ayni ortamda emzirse sanırım onların umrunda olmicak...

Oysa bizde bu konular çok hassas olduğu için. Mümkün mertebe erkek fln ortama alinmaz. Gelmez yani. Gelse dahi göz aydınlığına gelip fazla durmadan gider.
Çok uzattım ama ben böyle konulara oldum olası sinir olmusumdur.
Benim eşimin ailesi de çok rahatlar.
Hemide çok. Bazen korkmuyor değilim.
Korktuğum şey başıma gelir, Die
Kalmaya gelmez zaten. Ev burda sonuçta evde karısı ve kızı olmadan da yapabiliyor.
Ama bebek için görmek için sevmek için heran burda biter mi biter.

Ben gelmelerini istemiyordum çünkü eşim bir hafta kalırlar diyordu. Bu yüzden eşimi 40 gün sonraya ikna etmiştim. Ama daha sonra annesi 4 gün kalırız demiş eşime telefonda konuştuklarında. Ben de kabul ettim. Birbirimizden pek haz etmeyiz 4 günden fazla çekebileceğimi sanmıyorum :/
Doğum olduktan sonra haber verilir ertesi gün akşam gelirler diye düşünüyorum.

Ay gercekten bu kp olayi bana cok itici gelio ben 10 yillik evliyim kimse evime gelip yatmaz yakiniz zaten uzakkende gelmezdi bu konuda kv bi tanedir evime gelse fazla dolanmaz salonda oturur gider cok sikismazsa lavobama bile girmez.yatak odama omrunde 2 ya da 3 kez girmistir o da beceremedigim bir is olmus ben rica etmisimdir.ama yine de benim ailemke esimin ailesi o kadar farkli ki hastane olayi bile beni gerio bi de hem benim hem esimin kardesi gelcek o da suit olcak ama celik cocuk umarim cok kalabalik olmaz benimde elimden gelse dogumdan sonra gelseler evde gorseler bebegi super olur.bi de annem benim cok panik benimle ilgili pek duser ustume onlarinda pek umrunda olmuyor hakli olarak .....sinir oluyor annemde gerginlik oluyor.

Kacinci haftadan sonra 150 gr aliyormus ?sende insallah bebegini sıkıntısız saglikla kucagina alirsin canim

Kv ile aslında benim de bi sıkıntım yok geldi mi yardımcı olmaya da çalışır ama aynen uzak oldugu için kp ile gelicek, zaten tek gelemez, son günler olduğu için hiç rahat edemicem, annem tek gelicek ve tek annem yeter bana aslında, keşke konuştugumda yanlış anlaşılmıcamı bilsem :/

Keske canım ama olmuyor. malesef bazen cok iyi cok yardımcı bazen de keyfi olmayınca tüm hersey sana kalıyor haliyle senin de sinirin bozuluyor: (
Keşke bunları düşünmek zorunda olmasak son günlerimizde

Aynen canım neden kız ailesi bu kadar anlayışlı iken erkek ailesi çok rahat.. benim babam bile gelmicek rahat edemem die ama kv kp gelicekler. Düşündükçe ruhum daralıyo düşünmiyim diyorum ana olmuyo malesef.. aslında 7.ayımda bi geldiler hiç rahat edemedim yanlarında gördülerde ama.. keşke biraz geride kalmayı bilseler, kız hamile annesi zaten yanında ihtiyaç olsa bizi çağırırlar diye düşünseler.. eşim de çok geç olmadan çağıralımın derdinde, çağırmasak küsme gibi bi durumda olabilir çünkü :-/
Uzakta mı canım kv ler? Bizimkiler 14saatlik yoldan gelicekler. Tam doğum anında çağırmak kırgınlık sebebi olabilir bizde, eşim bence böyle düşünüyo. Ne güzel sen konusmussun 4gün de karar kılmışsınız, böyle konusup anlaşılabilmek ne güzel şey..

İnce düşüncelilermiş bence, böylesi zor bulunur bu dönemde:)

bencede kayınbaba bir gece bile kalmamalı nasıl emzirecegiz kanamamız olsa ne yapacagız nasıl pijama ile gezecegiz inş benimkilerde çok kalmaz kalırlarsa ne yaparım bilmiyorum annem bana mı baksın onlara mı baksın zaten kendi babam yok

Kızlar ben de ocak sonu doğum yapacam allahın izniyle bugün 31+0 haftasiyla uyumlu bebeğim çok şükür bu hafta ici nst ye gireceğimi söyledi doktorum bana erken gibi geldi siz kaç haftalikken başladınız nst günlerine

Güzel bilgiler gerçekten bizimle paylastigin icin tsk ederiz

Amin canım inşallah buarada bebişlerimiz beklerse aynı gün doağacaklar hayırlısıyla kuzum

Bursa-Çankırı 8 saat en iyi ihtimalle herhalde.
Tam olarak öyle olmadı ilk konuştuğumuz zaman bu konu hakkında tartışma yaşadık. Daha sonra konuşa konuşa bir haftanın fazla olduğuna ikna ettim. Onlara daha sonra gelmelerini söyleyecekti ki annesi dört gün kalırız gideriz demiş. Bana söyledi ben de o zaman kabul edebilirim dedim. Böyle işte. ^-^

Sanırım yemekte ayran ya da yoğurt yiyince biraz daha rahat oluyor. Benim de dikkatimi çekti. Yoğurt yediğim zaman midem daha iyi. Ben ilacı mecbur kalmadikca icmiyorum. Ona rağmen 2 şişe bitti. Neyse sağ salim alalım da kucağımıza biz katlaniyoruz bu sıkıntılara bir şekilde

Ben de annem yakın olmasına rağmen rahat etmek için evimde eşimle geçirmek istiyordum ilk günleri annem yemek yapıp getirecekti. Ama şimdi annesi yapacak artık. Hiç de sevmem evimde başkasının iş yapmasını ama katlanacağım artık bir kaç gün :/ Bir de eşimle de iznini kullanmaması konusunda anlaştım onlar gidene kadar. Bizde de babası olmasa annesi bir ay kalır anlaşamamıza rağmen. Allahtan babası biraz düşünceli de çok kalmayı istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…