2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım ben daha ilk defa bugün girdim nst ‘ye. Senin için biraz erken gibi geldi ama doktorun uygun gördüyse vardır bir sebebi mutlaka

Canım ben daha ilk defa bugün girdim nst ‘ye. Senin için biraz erken gibi geldi ama doktorun uygun gördüyse vardır bir sebebi mutlaka
Bana da erken geldi 32 de nst o yuzden sasirdim her sey de normal gidiyor cok sukur eşim işi gereği 13 saat uzakta yaşıyor ben de doğum için memleket e geldim doktor tahmini doğum günü verirse inşallah yetişecek gelecek yolunda gitmeyen bir şeyler olacak da eşim olmadan bebegimiz erken gelecek diye ödüm kopuyor allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize kizlar

duruma göre değerlendiriliyordur bir şikayetiniz mi vardı ki sancı falan bende daha girmedim 33 haftalık ınş
Yok canım her şey yolunda çok şükür yalnız ben kan sulandirici iğne kullanıyorum gebeligimin en başından beri yani riskli gebelik grubundayim sanırım ama şükürler olsun bebeğim ve ben çok normaliz bu haftaya kadar sıkıntı olmadı olmaz da insallah,

Insallah yoktur da canim zamanindan once dogum yapmam. Tahlil sonucum yarin cikar guzel haberler veririm insallah

Kacinci haftadan sonra 150 gr aliyormus ?sende insallah bebegini sıkıntısız saglikla kucagina alirsin canim
Cok sagol canim. Benim bu son 3 haftada haftalik ortalama 250 gr almis. 35. haftam yeni bitti. Kacvkilo dogar diyebsordum zamaninda gelirse; bundan sonrasinda doguma kadar haftada ortalama 150 gr alir gibi dusun dedi

Maşallah canım bebeğine
Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlere inşallah sorunsuz sıkıntısız

Grip değilim canım 15-20 gündür geçmeyen bir tıkanıklık sadece.
Dün gece yeter artık deyip vicks sıcak suya koydum hafif etki etti iyi geldi.

Yok sadece grip icin diil zaten burun deliklerini genislettigi icin rahat nefes alabilirsin normal.zamandada kullaniyodum ben tavsiye ederim

Başka bi yere gittiyseniz durumunuzu kontrol etmek için nts vermiştir.
Çünkü bende izne ayrılıp Ankaraya gelipte Dr gittiğimde nts ye bağladılar.
Sancim çıkmıştı.
32 den sonra doğum olayları gerceklesme ihtimali yüksek olduğundan ve sancılar pek anlasilmadigindan gerek duyuyorlar.
Yoksa nts ye girdigim ilk zamanda oradaki ebeler fln şaşırdılar.
38 olmadan nts ye girilmiyor , diye.
Seni niye Dr aldı fln dddi.
Bende uzun yolculuk yaptım galiba ondan , dddim.
Yani belli olmuyor nts olayları.
Ben hastanede yattigim zaman 28 haftalik olan kızı da nts ye aldılar.
Onunda kanaması oluyormuş arada fln o yüzden gözetim altina aldilardi. ..

Her akşam farklı bir sorundan bahsettigimin farkındayım ama yine de sormak istiyorum leğen kemiği agrıyan var mı ? :)

Bazen bastırıyor sanırım hepte sağ tarafıma denk geliyor 15-20 saniye o kemiğimde ağrı oluyor hareket edemiyorum etsemde geçmiyor

Perinanin nasil yapildigini hic anlamadim ve uygulayabilcegim bise oldugunu pek sanmiyorum ama kegel yapmaya calisiyorum fakat yapinca agrim artiyo korkuyorum

hayırlı geceler kızlar,
artık heran birinden haber alacakmisim gibi geliyor allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hayırlısı ile sağlığıyla..

yaa benim daha herşeyim hazır değil alış-verişimi tamamlamadim aldiklarim hepsibirsen yıkanır diye yikamadik çok işim var kensi valizimide hazirlamadim haftaya alışveriş yapsam hafta içi yıkayıp ütülenir inşallah bir aksilik olmazda hallederim ...

Perinanin nasil yapildigini hic anlamadim ve uygulayabilcegim bise oldugunu pek sanmiyorum ama kegel yapmaya calisiyorum fakat yapinca agrim artiyo korkuyorum

Bende daha önce perina masajına bakmış ve sok olmuştum
Hele ki hamileyken bu koca göbekle bi kadın bu masajı nasıl yapacak anlayamadım gitti
Yapana helal olsun :)

Kegel egzersizlerini her zaman yaparım onda sıkıntı yok

Burnum tıkanık , iki kulağında uğulduyor duymuyorum , sağ omzum da tutuldu bide topuklarıma basamıyorum.

Doğum ile ilgili sancımı hissedemiyorum artık

Ben aldıkça yıkamıştım acil durumlar için en azından bir kac parca hazırda giysisi olsun diye.
Sende bu hafta yapar koyarsın işte

Bunlar normal mi ?

Dr un biliyor mu bu şikayetlerini

Biliyor canım.
Burnum hamilelikten dolayı ilk Doğuma yakında böyleydim burnun içindeki Etler büyüyor burnumda şişiyor.

Kulağım uğulduyor Burun basıncından

Topuklu bilmiyor onda da çok yürüdüğümde oluyor genelde kg artışına bağlıyorum

Yok en başından beri aynı doktora gidiyorum bir ay oluyor memlekete döneli bilmiyorum biraz da temkinli gitmek istiyor benimkisi heralde .nst istiyorsa tabiki girecem eşim yanımda olmadigindan galiba onun eksikliğini çok belirgin yaşıyorum malum hamilelikte aşırı duygusal oluyoruz amaan nebilim işte fazla kuruntu yapıyorum belkide bebeğim zamanında gelsin lütfen allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…