- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Bedenleri cok hassas ya. Benim sipa ergenlige girdi resmen :) sivilce cikariyo kuzum. Ter bezleri masallah hic durmuyor
2.haftada iken bende cok acikiyordum. Simdi biraz daha iyiyim. Ekmegi kesinlikle kestim. Ara ogun yapinca yiyorum. Yani gun icinde herhamgi bi saatte. Gece yada aksam yemiyorum. Kilo gider bence stres yapma. Ekmegi kes veya yedigin ekmwgi degistir. Besin degeri yuksek olanlardan.
EEkmegi ana ogunler de degilde ara oogunlerde tuketmek bBBence daha rahat. Benim icin en azindan. Cunku kabizlik sorunu yasiyorum Hala buyuk tuvaletim kati. Ama suan eskisi gibi degilim. Azicik ikinip rrahat ediyorum.
Dikislerin nasil ? Benim dikisler gitmiş .sanirim icerde 1 tane daha var. Ama dert degil. Oda gider. Gidecek
UUykusuzluk bitirdi ya bbeni. Aslinda sipam gayet guzel uyuyor. Ama ssanki yyenidogan o degildw benim. Biz duzensizliktir gidiyo. Kafami yastiga kkoyunca ggözler fildir fildir acik hep .
Bugun kontrolumuze gidip geldik , yuzundekiler vucudunada inmeye baslamisti doktorda aynısını soyledi ten yada giysi surtmesi alerji değilmiş , krem verdi cok korkmustum atopik olucak diye
Bende dikkat etmeye çalışıyorum canim ama biliyorumki şimdi veremesemde ise geri döndüğümde hepsi gider sadece catlaklarim kalıcı olucak , ustelik göguslerimde catlak yoktu ama sutle sistikce kirmizi kırmızı damarlar olmaya başladı ve göguslerimde cok agri hissediyorum ,
Kurukayisi incir denedin mi ? Hem bebek icinde iyi olur hem karninida calistrr
Dikislerim düşmüş gibi gorunuyo fakat icerden agrim var sanirim ic dikis dediklerinden var , uzun zaman ayakta kalirsam cok yurursem kanamam geliyo normal mi anlamadim bnde