Kızlar bugün 38. Günüm. Kanamam sarı beyaz renge dönmüştü son 1 haftadır tekrar kırmızı gelmeye başladı. Adet gibi yoğun gelmiyor ama rengi kırmızı. Sizin ne durumda? Var mı böyle birşey yaşayan
42.gunden sonra dedi canim doktor 2 gun daha bekleyin:) bende ilk cocukta cok korkuyordum. Az kanamam oldu ve az bi acı hissettim.ilk gece gibi oluyo yani. Hic korkma nasilsa olacak:)Affiniza sığınarak.soracagim bunu cevremde birine sormaya utanirim ben :)
Normal doğum yapanlar 40 salı bitiyor .ben cinsel.ilişkiye gitmekten ilk gecekinden daha çok korkuyorum.hamielligim boyunca da hic girmedik...(ilk 3ay dusuk tehlikem vardi sonrada korktuk.girmedik bebise bisey olmasin diye )sizde durumlar nasıl ?ilki deneyenler zor oldu mu stres yaptım.hic istekte yok ama eşime.haksızlık etmek istemiyorum.
42.gunden sonra dedi canim doktor 2 gun daha bekleyin:) bende ilk cocukta cok korkuyordum. Az kanamam oldu ve az bi acı hissettim.ilk gece gibi oluyo yani. Hic korkma nasilsa olacak:)
Evet dün arttı kanamam zaten adet görüyormuşum. Ama 40 bitmeden gördüm. Her hamilelik farklı, ilkinde 3 ay sonra görmüştüm. Teşekkür ederim.Bazı kadınların 40i bitiyio hemen adet oluyor seninde olabilir
adına sevindim cnm herşeye zamanla alışılıyor kolaylıklar versin Allh gönül ferahlığıLohusa depresyonu geçiriyordum çok şükür iyiyim şimdi bünyem uykusuzluğa alıştı biraz yorucu 3 çocukla ama sağlıktan ötesi bir şekilde hallolur
Canim ilk cocukta bende korkmustum, hatta oteleyebildigim kadar oteledim. Sonra nasilsa olacak dedim ama kendimi kastim herhalde, biraz canim yandi. Sonrakilerde yoluna girdi hersey.Affiniza sığınarak.soracagim bunu cevremde birine sormaya utanirim ben :)
Normal doğum yapanlar 40 salı bitiyor .ben cinsel.ilişkiye gitmekten ilk gecekinden daha çok korkuyorum.hamielligim boyunca da hic girmedik...(ilk 3ay dusuk tehlikem vardi sonrada korktuk.girmedik bebise bisey olmasin diye )sizde durumlar nasıl ?ilki deneyenler zor oldu mu stres yaptım.hic istekte yok ama eşime.haksızlık etmek istemiyorum.
Selam anneler, Bebeğimin yüzünde sivilce gibi izler çıktı ama heryerinde kabuk kabuk oldu yüzü kulaklarında da var çok kötü oldu sizce nasıl geçer neden oldu.
Canım bende Doğumdan önceki kiloya döndüm ama göbeğim var biraz diyete başlamak istiyorum aslında bu aylarda emziren annelere diyetisyen diyet listesi yazar mı acaba
Benim su anda bi 10kilo fazlam var sanirim kiloyu veririm cunku cok rahatsiz edici durmuyo fakat o cizgi ve catlaklarim cok goze batiyo, çizgi dogumdan sonra yavas yavs geciyo doye biliyorum fakat catlaklar icin napiyim bilemiyorum birden ciki ca göbek cok catladim
Tamam canımBenimkinde de oldu aynilari, yarin doktor kontrolumuz var sorucam yazarim buraya ne oldugunu yarin
Valla ben kilo vermicem ya. Hatta belki 55 e de cikabilirim. Nedense bi tatli gorunuyorum gozume.
Sadece göbus biraz yumusak . ve birz da şiş : )
Ya o catlama kismina bende cok takildim .gobegimin sag alt kisminda bi catlak vardi .Onu gormustum .Ama solda da varmis. Hic fark etmemistim onu. Bende düşünüyorum napicam diye. Bide beyazlamadan mudehale etmek gerek diyolar. Sonra gecmiyomus.
Ikinci ucuncu dördüncü hamileligi olaan arkadaslat bize bu konuda fikir verebilirse ne hos olur aslinda ❤