2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
Kizlar oğlumda dil bagi varmış emme problemini bundan dolayı yasıyormusuz. Cok ufak Bi işlemle halledilebiliyormus İstanbul da dr veya hastane tavsiye edebilecek olan var mi?
 


Bazı kadınların 40i bitiyio hemen adet oluyor seninde olabilir
 
Affiniza sığınarak.soracagim bunu cevremde birine sormaya utanirim ben :)

Normal doğum yapanlar 40 salı bitiyor .ben cinsel.ilişkiye gitmekten ilk gecekinden daha çok korkuyorum.hamielligim boyunca da hic girmedik...(ilk 3ay dusuk tehlikem vardi sonrada korktuk.girmedik bebise bisey olmasin diye )sizde durumlar nasıl ?ilki deneyenler zor oldu mu stres yaptım.hic istekte yok ama eşime.haksızlık etmek istemiyorum.
 
42.gunden sonra dedi canim doktor 2 gun daha bekleyin:) bende ilk cocukta cok korkuyordum. Az kanamam oldu ve az bi acı hissettim.ilk gece gibi oluyo yani. Hic korkma nasilsa olacak:)
 
Lohusa depresyonu geçiriyordum çok şükür iyiyim şimdi bünyem uykusuzluğa alıştı biraz yorucu 3 çocukla ama sağlıktan ötesi bir şekilde hallolur
 
Anne olmak Hacer olmaktı...ıssız çöllerde bir çift nemli göz olup, ilmik ilmik Boğaz'ında düğümlenen kelimeleri bir türlü telaffuz edememekti.
Anne olmak; Asiye olmak.. Musa'lara kucak açmaktı. Ona inanmaktı. Anne olmak Kemal minberinde Meryem'ce hayayı okumak.. Meryem'in iffetini yüreğinde taşımak...Anne olmak; Hatice olmaktı ve vefa tezgahında teslimiyet dokumaktı, ve giderken ardında yokluğunda hüznü yaşayan buğulu gözler, müteessir yürekler bırakmaktı. Anne olmak Aişece ilme vurulmak Fatmaca yiğitler doğurmak, Zeynepçe hüzne boğulmaktı... Anne olmak yağmur yüklü bir bulut olup, göz Pınar'ından süzülen her damla yaşla, körelmiş yüreklere Rahman'ın rahmetini muştulamaktı.
Tüm Annelere selam olsun....bir gün değil her gün...
 
Canim ilk cocukta bende korkmustum, hatta oteleyebildigim kadar oteledim. Sonra nasilsa olacak dedim ama kendimi kastim herhalde, biraz canim yandi. Sonrakilerde yoluna girdi hersey.

Beni rahatlatan doktorun kontrolde hersey yolunda, gunluk hayatiniza devam edin demesi oldu.

Simdi ikinci cocuk 21gunluk. Yine canim yanar mi diye cekiniyorum ama zamani gelince illa ki olacak, daha rahat olmaya calisacagim.
 
Selam anneler, Bebeğimin yüzünde sivilce gibi izler çıktı ama heryerinde kabuk kabuk oldu yüzü kulaklarında da var çok kötü oldu sizce nasıl geçer neden oldu.
 
Biraz geç oldu ama yinede

Hepimizin Anneler Günü Kutlu olsun hanimlar ❤❤❤

Yalniz 1 gun degil her gun Anneler günü bizlere ❤❤

Allahıma cok şükürler olsun bizleri evlat hasretiyle sinamadi .Bizlere en büyük hediye suan yanıbaşımızda uyuyan meleklerimiz oldu ❤❤

Sagolsun benim oduncum da bana hediye olarak emzirme sutyeni almis
Bugun aldigim en anlamli hediye oglumun boklu bezleri ve oduncuğumun verdigi sütyen oldu ❤❤❤

*ben gerek duymadigim icin almamistim sutyeni.
 
Canım bende Doğumdan önceki kiloya döndüm ama göbeğim var biraz diyete başlamak istiyorum aslında bu aylarda emziren annelere diyetisyen diyet listesi yazar mı acaba

Diyet mi. Yapma onu ya. Onun yerine karbonhidrat azalt. Ekmek olayini durdur. Makarnayi ve pilavi yeme.
Yesillik agirlikli beslen.

Mantiken düşününce mesela inekler de süt veren canlilar. Ve surekli ot yiyorlar. Bu bir benzetme degildir bu arada. Sunu demek istiyorum. Hem yesil ve lifli beslenip hem sütü artitip hemde kaloriden tasarruf .

Ben hamileyken de ekmegi cok tuketmedim Suan da oyleyim. Cok sukur sutum simdilik iyi. Yesilligi tavsiye ederim.


Yaz geldi zaten. Bol su iç . Süt icin suyu cok vurguluyorlar.

Duzenli beslenme ile kilolar gider eminim. Az öz ve sık beslenme bence hem midemizi hem bagirsaklarimizi rahatlatir.

Ben surekli su iciyorum. Bide annem çay icecegimiz zaman çayı acik ve sekerli iciriyor bana. Sütünü indirir diyor. Tecrübe konuştuğu icin bende guveniyorum tabi anneme.
 

Valla ben kilo vermicem ya. Hatta belki 55 e de cikabilirim. Nedense bi tatli gorunuyorum gozume.
Sadece göbus biraz yumusak . ve birz da şiş : )
Ya o catlama kismina bende cok takildim .gobegimin sag alt kisminda bi catlak vardi .Onu gormustum .Ama solda da varmis. Hic fark etmemistim onu. Bende düşünüyorum napicam diye. Bide beyazlamadan mudehale etmek gerek diyolar. Sonra gecmiyomus.

Ikinci ucuncu dördüncü hamileligi olaan arkadaslat bize bu konuda fikir verebilirse ne hos olur aslinda ❤
 


Gozumuz alışmışti kocaman gobekli halimize o yuzdendir canim bende tig gibi olcagimi su anda sanmiyorum en azindan , ama çalışmaya geri döndüğümde benim icin yorucu olucak o zaman kesin veririm

Catlaklari biraz hafifletebilsek kiloyu cok dert etmiyorum burda bikac kisiye sordum fakt gecmez diyolar ben yinede bi ilac alip kullanicam kantaron yagida iyi diye duymustum ama bakalim artik , sen ne kullanmyi düşünüyosun ?

Bebis nasil bu arada ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…