Canım biraz geç oldu ama belki yazmıştır arkadaşlar benim hemşire çocukların burnuna ilk anne sütü damlat ondan sonra onlara başvur diyor.Bebegimim burnu tikandi. Serum fizyolojik kullanmam lazim mi? Kendi kendine gecmez degil mi? Bir de bebegim 25 gunluk. Bu kadar kucuk cocukta serum fizyolojik kullanilabilir mi? Bilen var mi kizlar?
Bol bol la lavle çek. Ben çocuklar susmayınca bağırınca sinirlenip bağıracagım zaman aklıma geldikçe çekiyorumNe kadar zorda olsa geçicek diyorsun ya hemde 4. Bebeği olan biri olarak inşallah rabbim içimdeki kötü düşünceleri sıyırıp atsın içimden geçicek diyorum sürekli ama yine de ağlamaktan sızlanmaktan da kendimi alamıyorum benim kayınvalidede gelmedi whatsaptan mesajla resmini attı eşim.
Anne sutunu babaannem de dedi. Bana da mantikli geliyor. En dogali. Dedigin gibi serum fizyolojik ikinci tercihCanım biraz geç oldu ama belki yazmıştır arkadaşlar benim hemşire çocukların burnuna ilk anne sütü damlat ondan sonra onlara başvur diyor.
Canim benim bebek 25 gunluk verdim bisey olmadi cok sukur ama işe de yaramadi. Zeytinyagi ve kimyon cayi da ilk cocukta erken donemde vermistimBende rezene ve ihlamur iciyorum ama hava o kadar sicakki gerçekten zarzor icebiliyorum , bebegin kac günluk dokunmaz mi versek
Biraz buyumus olsalar 1kasik zeytinyagida cok iyi gelirmis annemler hep oyle yapmis ama buzim bebekler daha cok minik
Bide benim arkadas söyledi ihlamur rezene anason kimyon ve ısırgan otu az miktarlarda karistirip cay yapiyormus iyi geliyormus. Bunu da deneyecegimBende rezene ve ihlamur iciyorum ama hava o kadar sicakki gerçekten zarzor icebiliyorum , bebegin kac günluk dokunmaz mi versek
Biraz buyumus olsalar 1kasik zeytinyagida cok iyi gelirmis annemler hep oyle yapmis ama buzim bebekler daha cok minik
Ben normal dogum yaptim kendi doktoruma 18gun sonra gittim. Kendi cagirmisti. Dikisleri kontrol etti sorun yok cok sukur. Bide ultrasonla rahime bakti kan var hala tam toparlanmamis dedi. 6ay snra simir icin tekrar cagirdi.bnce gtmek iyi oluyo.Kizlar Doğum sonrası kontrollerinize gittiniz mi? İlla takip dr una mi gitmek gerekir yoksa başka dr a gitsem sorun olur mu sizce? Ya da Sart mi bu kontrol? benim dr a randevu almak cok zor geçen hafta 21 mayıs ta yer vardı ben almadim ve hiç içimden gelmiyor açıkçası gitmek.
Bide benim arkadas söyledi ihlamur rezene anason kimyon ve ısırgan otu az miktarlarda karistirip cay yapiyormus iyi geliyormus. Bunu da deneyecegim
Benimkiler 2,5 #3 saat uyuyup uyanıyorlar genelde yeme alt değiştirme 10 dk mızmızlanma gaz çıkartıp yatmaca 43 günlükler şuan için böyle. (tabi arada 3 hiç uyumadan 3.4 saatte kalabiliyorlar.Gunduz uykusu nasıl bebeklerinizin kızlar. Ne kadar uyanik kaliyorlar
Canım benim kızda kabız bu üçüncü günümüz 2 gündür veriyorum ama fayds etmedi.ama zeytin yağı veriyorum bende. Bazı çayları bi kaç damla bebegede veriyorlarBu cayi kendimiz icicez dimi canim bebek icin olmaz cunku?
Dun karni cok agridi bende dayanamayip bi damla verdim zeytinyagi annemlerde tutturmusru biz size hep verdik bisey olmaz diye , sonrada masaj yaptim hangisi iyi geldi bilmiyorum ama cok rahatladi yavrum
Doktor kontrolum benimde var fakat henuz randevu almadim mutlaka gidicem yinede 3hafta kanama olabilir demislerdi, 18 günde normal degil mi su an 15. Gunum ama ara ara oluyo benim hala
Tabi canım bu karışımı biz içiyoruz. Bugun ictim biraz rahatladı sanki yavrum. Benim de kanama oluyo hala normaldir tabikiBu cayi kendimiz icicez dimi canim bebek icin olmaz cunku?
Dun karni cok agridi bende dayanamayip bi damla verdim zeytinyagi annemlerde tutturmusru biz size hep verdik bisey olmaz diye , sonrada masaj yaptim hangisi iyi geldi bilmiyorum ama cok rahatladi yavrum
Doktor kontrolum benimde var fakat henuz randevu almadim mutlaka gidicem yinede 3hafta kanama olabilir demislerdi, 18 günde normal degil mi su an 15. Gunum ama ara ara oluyo benim hala
Canım benim kızda kabız bu üçüncü günümüz 2 gündür veriyorum ama fayds etmedi.ama zeytin yağı veriyorum bende. Bazı çayları bi kaç damla bebegede veriyorlar
Tabi canım bu karışımı biz içiyoruz. Bugun ictim biraz rahatladı sanki yavrum. Benim de kanama oluyo hala normaldir tabiki
Gece uyusunda gündüz uyumasa yeterkiBebişim 1 haftalık oldu ama gündüzleri az uyuyor
Sizce normal mi? Sizde nasıl durumlar?