• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa benim bugün bat günüm.Ama olmadım.geçtiğimiz cuma yani 3 gün önce hassas testlerden yapmıştım negatifti silik çizgi bile yoktu.Napsam ki meraktan çatlıycam.Olsa çıkardı hassas testte değil mi ?

Hanımlar ne diyorsunuz? Bat ya bugün ya yarın kör olcam bakarken sizce varmı? 6 gün önce kanda çıkmadı o yüzden çokta ümitlenmiyorum ama. Krndime gidip ped bile almıştım yani kesin geliyor kırmızılar diyee.
Bence çizgi var gibi hadi hayırlısı :)

Yaa benim bugün bat günüm.Ama olmadım.geçtiğimiz cuma yani 3 gün önce hassas testlerden yapmıştım negatifti silik çizgi bile yoktu.Napsam ki meraktan çatlıycam.Olsa çıkardı hassas testte değil mi ?
Hassas testlere pek guvenmiyordu yapanlar. Su ucuz testler daha iyui diyorlardi. Bir tane onlardan yapin olmazsa.

Normal testlerden mi alsam o zaman sağolun yaa.Geçen aldığım hassas testi sabahı bekleyemeden akşamdan yaptım.Şimdi yine akşam alıcam testi sabahı beklemem gerekir mi yapmak için ?

tekrarlasana canım bende 3 gün arayla yaptım tests ilkinde cıkmadı

İnternetten baksaniz. Barkod no ile

Benim su gunlerdeki halim gibi :KK70:..

Ben sizi pihtilasma topiginde mi gordum acaba diye dusunuyorum.
Evet canım pıhtılaşma topiğinde de varım :( Erken öğrenmek önemli bizim için iğneye başlamak için.. senin doktorun ne dedi canım kimi doktor kanda çıktığı gibi kimi doktor kalp atışında diyor ne yapsak ya.
Bana da ertesi gün dediler ama akşama çıkmıştı sonuç :KK66: İnternetten kontrol etsene çok merak ettim :))
Bakıyorum bakmazmıyım hemen yazarım zaten buraya :)

Normal testlerden mi alsam o zaman sağolun yaa.Geçen aldığım hassas testi sabahı bekleyemeden akşamdan yaptım.Şimdi yine akşam alıcam testi sabahı beklemem gerekir mi yapmak için ?
Simdi wc ye gidin. Sonra 2saat sivi almayin. Bekleyin. Sonra yapi testi.

Evet canım pıhtılaşma topiğinde de varım :KK43: Erken öğrenmek önemli bizim için iğneye başlamak için.. senin doktorun ne dedi canım kimi doktor kanda çıktığı gibi kimi doktor kalp atışında diyor ne yapsak ya.

Bakıyorum bakmazmıyım hemen yazarım zaten buraya :)
Bana dr kanda beta pozitif olunca basla dedi. Ama ben bugun basladim. Yumurtlama gerceklesti cunku. Riske atmak istemedim. Aspirin de alamiyorum alerjimden dolayi. Regl olacaksam da o zaman birakirim igneyi.

B
Bana dr kanda beta pozitif olunca basla dedi. Ama ben bugun basladim. Yumurtlama gerceklesti cunku. Riske atmak istemedim. Aspirin de alamiyorum alerjimden dolayi. Regl olacaksam da o zaman birakirim igneyi.
ben coraspin zaten kullanıyorum bende pai 4g4g homozigot ve mthfrc677t heterozigot iğne ve coraspin demişti doktorum. Bakalım eğer varsa kandada yarın hemen randevu alıp giderim zaten.

B

ben coraspin zaten kullanıyorum bende pai 4g4g homozigot ve mthfrc677t heterozigot iğne ve coraspin demişti doktorum. Bakalım eğer varsa kandada yarın hemen randevu alıp giderim zaten.
Ayni gen bozuklugumuz.
Ben aspirini alamiyorum ne yazik ki . aspirin alabilsem igneye baslamazdim. Oglumda aspirin kullandigim icin sorun degildi. Dogum sonrasi cikti aspirin alerjim de. Kismet hepimiz icin.

Ayni gen bozuklugumuz.
Ben aspirini alamiyorum ne yazik ki . aspirin alabilsem igneye baslamazdim. Oglumda aspirin kullandigim icin sorun degildi. Dogum sonrasi cikti aspirin alerjim de. Kismet hepimiz icin.
Aminn inşallah. Oğlunda nasıl farkettiniz canım pıhtılaşmayı

Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :(

Eklentiler

• IMG_1033.PNG
    IMG_1033.PNG
    280,4 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :KK43:

var canım birazdan daha da koyulaşacak :)
hayırlı olsun

Back