• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bende senin gibi kizimi birakamiuorum. insallab haftaya yuzunu guldurecek haberi alirsin bende o testi ilk yaptimda kirmizilik yayilmisti ve silik cizgi cikti ama boyle varla yok arasi gibiydi bu gun normal gebelik test yaptin onda bile silik hala bende korkuyorum kimyasal gebelik olur felan diye hakimizda hayirlsi artik

Hepimiz icin hayırlısı olsun bakalim :)

Günüm düzenli olmadığı için ben de malesef bilmiyorum canım test yaptım resimdeki gibi kırmızılık yayıldı test mi bozuk anlamadim ama malesef kan vermeye de gidemem 14 aylık oğlum var ve el ayak ağız hastalığı oldu kimseye birakamam yanimda da götüremem...
Haftaya adet olmazsam bir de normal gebelik testi denerim artık inşallah :)
Bende sabredemedim 2-3 gun adete. Önce tek kırmızının ötesine buna benzer şekilde yayıldı kırmızılık, ikinci çizgiyi olsada görmem mümkün olmadı sanırım fazla damlattım ya da test bozuk dedim. Testi atmadım sonra bi daha baktım ileri geri yapınca göz yanılması gibi belkide şizofrenik olarak hayalet çizgi görüyorum yani resmini cekeyim desem o kdr bile yok cıkmıyor resimde tekrar tekrar bakıyorum aynı yine halüsinasyon gibi görünüyorum kafayı yedim iyice :KK70: Çarşamba tekrarlıcam testi hayırlısı inşallah

Benim kanda 42 civarıyken hayalet çizgi çıktı 2 gün sonra 133 e çıktı değer. 1000 e kadar silik çizgi çıkıyormuş zaten

ben ilk hamileligimde 1000 gordunmu normal saymaya basladiklarini demislerdi ben simdi bi hafta sonra felan doktor gideyim diyorum benimde 3gun once 74.82 simdi kac oldu bilmiyorum insallah normal artiyordur

ben ilk hamileligimde 1000 gordunmu normal saymaya basladiklarini demislerdi ben simdi bi hafta sonra felan doktor gideyim diyorum benimde 3gun once 74.82 simdi kac oldu bilmiyorum insallah normal artiyordur

Ben önümüzdeki ctesi için randevu aldım herhalde keseyi görebiliriz.

Benim kanda 42 civarıyken hayalet çizgi çıktı 2 gün sonra 133 e çıktı değer. 1000 e kadar silik çizgi çıkıyormuş zaten
Kaçıncı günde silik cizgiyi gördün canım. Benim bugun sat a göre 3.hafta oluyor silik çizgininde ötesinde cizgi olması gereken yerin çercevesi gibi bişeyler var. Kafam allak bulllak şu iki gun nasıl gecicek bakalım. Resmini atman mümkünmü

Kaçıncı günde silik cizgiyi gördün canım. Benim bugun sat a göre 3.hafta oluyor silik çizgininde ötesinde cizgi olması gereken yerin çercevesi gibi bişeyler var. Kafam allak bulllak şu iki gun nasıl gecicek bakalım. Resmini atman mümkünmü

Adetin 24. günü kanda 41,62 çıktı ertesi gün idrar testi yaptım canım.

upload_2017-8-21_15-14-53.png

Hanımlar ne diyorsunuz? Bat ya bugün ya yarın kör olcam bakarken sizce varmı? 6 gün önce kanda çıkmadı o yüzden çokta ümitlenmiyorum ama. Krndime gidip ped bile almıştım yani kesin geliyor kırmızılar diyee.

Eklentiler

• IMG_0131.JPG
    IMG_0131.JPG
    14,5 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_0133.JPG
    IMG_0133.JPG
    12,7 KB · Görüntüleme: 99
Hanımlar ne diyorsunuz? Bat ya bugün ya yarın kör olcam bakarken sizce varmı? 6 gün önce kanda çıkmadı o yüzden çokta ümitlenmiyorum ama. Krndime gidip ped bile almıştım yani kesin geliyor kırmızılar diyee.
Cizgi gordum ben :)

Back