• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar iyi aksamlar.bebisler nasillar ins herkes iyidir.sabah kahvaltida neler yapiyorsunuz kuzulara?gun icinde ve aksam neler yediriyorsunuz?degisik tarifleri burada paylassak guzel olmazmi?
Benimde değişik tariflere ihtiyacım var.bu ara herşeyi bıraktı bı çorba bı pilav yediği.kiyma yemek istemiyor.dun kıymalı kuskus yaptım ağzına bile almadı.bide alerji olayimiz var :KK64:sabah sadece yumurta yiyor.arada canı isterse zeytin.sonrasinda bir muz.oylen ve akşam mutlaka çorbası var.ezogelin,mercimek,yayala,tavuksuyu,etli çorba,brokoli ve bezelye çorbası dönüşümlü olarak.yaninda yedirebilirsem köfte yoksa plav yada erişte.bizde seçenekler bukadar.taze fasülye normal bezelye,patates yemeği gibi şeyler yemiyor malesef

Ben bazen buraya gel kurtlu fasulye diyorum. O kadar durmaz. Benim kabahatim birazda 😂. Gün içinde oğlumla dans ediyoruz. Göbek atıyoruz. Hangi müzik olursa olsun oynuyoruz. 😁
Aynen bizimde öyle.ya saklambaç ya kovalamaca oynarız.gamgam stlay hastası bizimkide ve müziği çok seviyor.gamgam dinlemek istediğinde iki elini birleştirip kollarını sallamaya başlıyor :KK70: .müzik çalarken ben yoksam yanında kendi kendine oynuyor.ben varsam kucagimda benim oynatmami istiyor.kucagima alıp oynamaya baslayinca başlıyor gülmeye.böyle alıştırdim işe başlayınca da oyun ister oldu hep.aksam eve gelip yemek yapmaya başlayınca tezgahla benim arama girip beni ittirerek tezgahtan uzaklaştırmaya çalışıyordu.bende artık benim yanıma tezgahın önüne sandalye çekiyorum.ustune çıkartıp eline kaşık tabak birşeyler vermiyorum.o biyandan oynuyor bende bı yandan yemekleri nasıl yaptığımı falan anlatıyorum.halimizi görmeyin yani

Kızlar bu ara bizim uykular yine bozuldu.sizde durumlar nasıl.dis mi geliyor diyecem ama ilk asilarda dahil alt üst sıraları tamamladık.kopek dişlerimiz bile çıktı.buhun netten baktım son 4 azimiz kalmış.onada 22-36 ay diyor.

Nasılsınız hanımlar bebekler artık çocuk oldular nerdeyse benim kız 20. Ayın içinde bu aralar konuşmaya çalıyor herşeyi tekrar ediyor ama henüz iki kelimeyi yan yana getiremiyoruz

Iyiyiz cok sukur siz nasilsiniz.evet artik bebeklikten cikti kuzular cocuk oldular zaman ne cabuk geciyor demi?bizde 19 ayligiz evet aynen bizde ole konusmaya calisiyor ama belli bise yok vakti geldimi konusurlar ins canlar ;)

Ya bayanlar 19 aylığız bizde daha anne demiyor sadece baba ve meme başka söylediği bi kelime yok endiselenmelimiyim
Biz 19 bitirdik.bizde de sadece ağlarken anne var başka zaman babada baba diyor. Bizde çok fazla kelime yok ama daha zamanı var.bide bizimki erkek ve erkekler geç konuşur diyorlar.ben bol bol konuşuyorum.tv telefondan uzak tutmaya çalışıyorum.

Nasılsınız hanımlar bebekler artık çocuk oldular nerdeyse benim kız 20. Ayın içinde bu aralar konuşmaya çalıyor herşeyi tekrar ediyor ama henüz iki kelimeyi yan yana getiremiyoruz
Bizimki kendince baya şeyler anlatıyor ama tabi hepsi anlamsız.gecen gün meyve yerken babasına koşarak gitti baba mama diye meyve verdi.bizde de tekrar yok.okadar konuşuyorum hayvan seslerini çıkarıyorum ama sadece 4 hayvan sesini çıkarıyor

Bizimki kendince baya şeyler anlatıyor ama tabi hepsi anlamsız.gecen gün meyve yerken babasına koşarak gitti baba mama diye meyve verdi.bizde de tekrar yok.okadar konuşuyorum hayvan seslerini çıkarıyorum ama sadece 4 hayvan sesini çıkarıyor
Zamanla oluyor demekki geçen gün Ali okula git dedi biz şok olduk eşimle

Bizimki de banyo delisi çip çip dediğim an koşarak gidiyor.Ben bir defa dedimki popoyu temizlemezsek eğer iltihap kapar dedim.(çok anlayacakmis gibi :KK66:)) şu an kaka yaptığı an popoyu gösterip temizle diyor.Yine rahat sildirmiyor ama ağlamıyor en azından bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim 🙄 :0

:KK9: MasAllah ya anlamaz diye dusunuyoruz ama dusundugumuzden cok daha akilli bu minikler. Bizimki pek rahatsiz olmuyor alti kirlenince oylece biraksan tum gun dolanir heralde :KK70:

Eki Görüntüle 2560839

İlk hamilelik zamanında ki arkadaşlar hatırlar belki. Çarpık ayak problemi ile doğdu. Alçı ameliyat ve 2 aylıktan itibaren 5 yaşına kadar bu ayakkabılarini gunde 12 saat özellikle uykularda takmak zorundayız. Ki tekrar ayaklarının ice dönmemesi için. Rabbim dermansız dert vermedi. Her zaman şükrediyorum.
Allah şifa versin benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu. Herhangi bir zeka prob. Olabilir diye size de amniosentez önerdilermi kabul ettinizmi

Allah şifa versin benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu. Herhangi bir zeka prob. Olabilir diye size de amniosentez önerdilermi kabul ettinizmi
Önerdiler ama yaptırmadim. Tanıdığım sosyal medyadan bir çok pevli bebek var. Maşallah cin gibiler. Hiç tasa etme. Sabır Sadece. Gelişimleri aynı yaşıtları gibi. 10 aylık yürüyen de var. 19 aylık yürüyen de 🤗 cok geçmiş olsun.

Önerdiler ama yaptırmadim. Tanıdığım sosyal medyadan bir çok pevli bebek var. Maşallah cin gibiler. Hiç tasa etme. Sabır Sadece. Gelişimleri aynı yaşıtları gibi. 10 aylık yürüyen de var. 19 aylık yürüyen de 🤗 cok geçmiş olsun.
Yorum için çok teşekkür ede
Çok teşekkür ederim Allah sizin bebeğinize de sağlık sıhhat versin inşallah

Şöyle bir okudum da ilk anne olduğumuz zamanları 😊 neler yaşamışız. Çaresiz, uykusuz ve aç kalmışız. Milletin dırdırından, çaresizlikten ve lohusalıktan oturup ağlamışız 😊 ne çabuk geçmiş zaman. Bir 2018 mayıs annesi olarak, 2020 mayısına da anneyim 💕🙏😇 daha sakinim, daha hazırım. Pek göremedim. Var mı 2020 annesi olacak başkaları da acaba 😊

Şöyle bir okudum da ilk anne olduğumuz zamanları 😊 neler yaşamışız. Çaresiz, uykusuz ve aç kalmışız. Milletin dırdırından, çaresizlikten ve lohusalıktan oturup ağlamışız 😊 ne çabuk geçmiş zaman. Bir 2018 mayıs annesi olarak, 2020 mayısına da anneyim 💕🙏😇 daha sakinim, daha hazırım. Pek göremedim. Var mı 2020 annesi olacak başkaları da acaba 😊
Merhaba 2018 mayıs annesi arkadaşım 😍😃2022 mayısta da anne olmayalım 🤣

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin.ben korkuyorum ama istiyorum da.bi iki yaşı çıkaralım diyorum belki cesaret gelir o zaman

Uzun zamandır göremiyordum seni nasıl geçiyor hamişlik bebişin nasıl

Back