2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kızlar bayadır uğrayamadım.bebisler nasıl? Bizde benim eğitim sebebiyle antalyaya geldik ve oğlum alerji oldu.Yüzü kizardi ve pütür pütür oldu.döneceğim günü iple çekiyorum.burda da doğumdan sonra ilk defa adet oldum.daha doğrusu olmayla olmama arası gidip geliyor.eskiden ilk 3 gün çok yoğun olurdum.bugün 3 gün ve kesildi gibi.sizde de böylemi oldu nekadar sürdü

şuanda eğitimdeyim ve eğitimi gıda mühendisi veriyor.bende süt olayını sordum.güvendiğin biyer varsa açık süt dedi.ama işte antibiyotik falan vermediğini bilmen gerekiyor dedi.öyle bulamıyorsan pastörize günlük süt dedi.hatta keçi sütü önerdi

benim sutum de baya baya azaldi ama normal heralde. artik doymak icin degil de sakinlesmek, oynamak, uyumak icin emiyor. zaten arz talep iliskisi var. yani bebegin emmek isterse sut hep uretilir.

Alt değiştirmek artık zorlaştı yazanlar olmuş . Ya ben de bitek benimki öyle sanıp üzülüyordum Allahım abisi de böyleydi diyorum bide .
Nasıl yapmak lazım acaba alt değiştirirken belli bir şarkı yada bez bez mi demek lazım. Çözüm bulan varmı kilot bez de aldım ama ben onla da pek rahat edemedim ben önermiyorum.

Selam herkese,
Dişlerle başımız dertteydi epeydir okuyamadım burayı.. üst 4 diş aynı anda çıktı her gece eziyet.. tam rahata erdik derken alt dişlerin 3. Ve 4.sü çıkıyor şimdide..
2 yaşa kadar her ay bir çift diş çıkacak neredeyse.. hal böyle olunca da memeden kopmuyor yemek yemiyor..

Diş dönemi mama yemeyen bebekle ilgili önerisi olan var mı?

Kizlar ya oglum hala gece cok sik uyaniyor sizlerde oylemisiniz???mama almiyo acaba ondanmi uyaniyor ya valla bu bilinmezlik beni cildirtiyo.sutum azmi geliyo acaba?yemegi bilerek geçe birakiom gunler uzadi hadi die.alt disler patladi ucu gorunuyo ondan yapio desem bastan beri boyleyiz.bana fikir verin.muhallebi yedirip yarim sat oyaliyorum rahatsiz etmesin diye gene uyaniyo.sasirdim artik ben

Aynen cnm.ek gida iyi bizimde sukur.ama bnde sutumun azaldigini disunuom.doyurmuyo gibi gelio.gece yatmadan emiyo ama cok uyaniyo ya.daha yatirmadan yatagina geri agliyo.devam sutude almiyo kusuyo.zaten biberon asla almiyo

Lokal oldu demi ? Sonrasında ağrısı oldu mu huysuzluk falan

Evet lokal oldu cnm.hayir hicbise olmadi.sadece sunet sorasi agladi 1 saat kadar.onuda doktor popodan verdigimix ilacin etkisi o dedi.bikac sate normale dondu.sunet olmamis gbiydi kuzum sanki.bende cok tedirgindim ama sukurler olsun kolayca atlattik.darisi size olsun

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattin darısı bize inşallah

Kizlar gunaydin
Bisey soracağım Bebek arabasinda bebekleriniz rahat rahat duruyor mu? Ben artik tek basima hic gezdiremiyorum Cunku surekl ayaga kalkmaya calisiyor ve kalkiyor Ve oyle duruyor Ne oturuyor ne yatiyor Kemer bagladigimizda ise o kemerin icinde dönmeye calisiyor ciglik cigliga O zaman da kemer vucudunu veya boynunu sıkıyor iyice karışıyor Kemeri takamiyorum yani Bi kisi araba surup bi kisi ayakta duran bebisi kolundan tutarak ilerliyoruz
Ama yolda baska bebeklere bakiyorum guzelce oturuyorlar
Ben bi yerde hata mi yapiyorum acaba

Kizlar selam.gece mamasi yapanlar varmi bebegine??bebeginizin severek yedigi mesela.tarif verebilirmisiniz bana ???

Kizlar selam.gece mamasi yapanlar varmi bebegine??bebeginizin severek yedigi mesela.tarif verebilirmisiniz bana ???
ben iki uc gecedir yapiyorum. daha uzun uyur mu umuduyla. pek bir degisiklik olmadi gibi simdilik. en azindan kilo alir belki diye zorluyorum. severek olmasa da oyunla yarisini yiyor. belki siz sevecegi hale getirebilirsiniz cunku icerisine istediginiz meyveyi ekleyebiliyorsunuz.
sanki icecekmis gibi olcu ile devam sutu yapiyorum cezvede. sonra kivam bulmasi icin biraz pirinc unu ilave ederek ocakta muhallebi kivamina getiriyorum. ilidiktan sonra icerisine bazen elma bezen muz bazen pekmez ilave ederek kaşık mamasi olarak veriyorum. icerisinde devam sutu oldugu icin faydalidir diye umit ediyorum

Elindekileri masadakileri firlatir elimi ittirir.
Kızlar çocuğunu yakın zamanda sünnet ettiren var mı ? Haftaya randevumuz var ama lokal anestezi ile nasıl duracak diye endiseliyiz.Malum bez bile bağlamak güç artık
3 aylikken yaptirmistik. Doktor uyusturucu ogneden sonra emzir uyut dedi. Sen de istersen uyutmadan gotur. Igne etki edene kadar uyutursun. Uyanana kadar zaten coktan islem bitiyo.
Kizlar gunaydin.bebislerinizin ek gida miktari degistimi?yani artirma yaptinizmi?mesela sabah oglen aksam ek gida ne veriyosunuz miktari ne?atiyorum sabah 1 yumurta sarisi yaninda ne veriyosunuz genelde???
Degisti tabi. Mesela bugun kuru ekmek disinda hicbir sey yemedi buyudukce yemek ayirt etmeye ve yememeue basliyor.
Ben kulot bezi ayakta giydirmeye basladigimdan beri rahat ettim. Yatarken ayaklari geciriyorum ve hemen ayaga kaldiriyorum. Kacamiyor bir yere

Benim oglusumunda burnu akiyor ya.ikimiz bir nezle gibi bisi olduk oglum onuda yapmiyor ben veriyorum agzini aciyor ittirme yok ogurmeden anliom istemedigini
Hem burnu akıp hem kulaklarını çekiştiriyor hem de ağlıyorsa kulak iltihabı için baktırmak gerekebilir. Bizde öyle oldu. Umarım sizinki degildir

Bebek arabasında yıne rahat duruyor sayılır ama benımkı de mama sandalyesınde dedıgınız gıbı durmuyor.
Ne pusette ne mama sandalyesinde adam gibi oturuyor. Yerde ayakta sekilden şekile giren bebek benimkisi. Bacak arasından eğilip bakıyor, elimizdeyken ters köprü filan kuruyor. Bağlıyoruz kemerine, bazen kemer bağlıyken bile zapt etmekte zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…