- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.661
şuanda eğitimdeyim ve eğitimi gıda mühendisi veriyor.bende süt olayını sordum.güvendiğin biyer varsa açık süt dedi.ama işte antibiyotik falan vermediğini bilmen gerekiyor dedi.öyle bulamıyorsan pastörize günlük süt dedi.hatta keçi sütü önerdiKizlar selamlar epeydir ugrayamadim
Bebis 11.ayın icinde Emekliyor Tutunarak ayaga kalkiyor Baba dede ve em diyor Emmek istedigi veya uykusu geldigi zaman em em em diyor..
Kizlar ek gida iyi gidiyor ama ben sutumun baya azaldığını dusunuyorum. Devam sütü mü versem acaba.. Sizin sutunuz nasil
benim sutum de baya baya azaldi ama normal heralde. artik doymak icin degil de sakinlesmek, oynamak, uyumak icin emiyor. zaten arz talep iliskisi var. yani bebegin emmek isterse sut hep uretilir.Kizlar selamlar epeydir ugrayamadim
Bebis 11.ayın icinde Emekliyor Tutunarak ayaga kalkiyor Baba dede ve em diyor Emmek istedigi veya uykusu geldigi zaman em em em diyor..
Kizlar ek gida iyi gidiyor ama ben sutumun baya azaldığını dusunuyorum. Devam sütü mü versem acaba.. Sizin sutunuz nasil
Nasıl durdurabildiniz aglamadi mi
Kizlar selamlar epeydir ugrayamadim
Lokal oldu demi ? Sonrasında ağrısı oldu mu huysuzluk falanSunnet oncesi popodan bi ilac verdiler cnm.yoksa asla durmazlarki.bende ole diodum senin gbi muhakkak bisi werirler diodum.sersem gibi oldu zaten sunnet oncesi
Lokal oldu demi ? Sonrasında ağrısı oldu mu huysuzluk falan
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattin darısı bize inşallahEvet lokal oldu cnm.hayir hicbise olmadi.sadece sunet sorasi agladi 1 saat kadar.onuda doktor popodan verdigimix ilacin etkisi o dedi.bikac sate normale dondu.sunet olmamis gbiydi kuzum sanki.bende cok tedirgindim ama sukurler olsun kolayca atlattik.darisi size olsun
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattin darısı bize inşallah
ben iki uc gecedir yapiyorum. daha uzun uyur mu umuduyla. pek bir degisiklik olmadi gibi simdilik. en azindan kilo alir belki diye zorluyorum. severek olmasa da oyunla yarisini yiyor. belki siz sevecegi hale getirebilirsiniz cunku icerisine istediginiz meyveyi ekleyebiliyorsunuz.Kizlar selam.gece mamasi yapanlar varmi bebegine??bebeginizin severek yedigi mesela.tarif verebilirmisiniz bana ???
Elindekileri masadakileri firlatir elimi ittirir.Kizlar hayirli aksamlar.bebekleriniz ek gida alirken doydugunu ve istemedigini nasil belirtiyorlar???benim oglus belli etmiyo ya ogurmesinden anliyorum anca.verdigim kasigi geri cevirmiyor yiyor sorada oguruyor bnde emin olamiyorum doydumu azmi geldi ikilemde kaliyorum.birde bisi daha war surekli kulaklarini cekistiriyor alt disler yeni patliuor bizim.birinin ucu gorundu.acaba ondanmi surekli elleri kulaklarinda???
3 aylikken yaptirmistik. Doktor uyusturucu ogneden sonra emzir uyut dedi. Sen de istersen uyutmadan gotur. Igne etki edene kadar uyutursun. Uyanana kadar zaten coktan islem bitiyo.Kızlar çocuğunu yakın zamanda sünnet ettiren var mı ? Haftaya randevumuz var ama lokal anestezi ile nasıl duracak diye endiseliyiz.Malum bez bile bağlamak güç artık
Degisti tabi. Mesela bugun kuru ekmek disinda hicbir sey yemediKizlar gunaydin.bebislerinizin ek gida miktari degistimi?yani artirma yaptinizmi?mesela sabah oglen aksam ek gida ne veriyosunuz miktari ne?atiyorum sabah 1 yumurta sarisi yaninda ne veriyosunuz genelde???
Ben kulot bezi ayakta giydirmeye basladigimdan beri rahat ettim. Yatarken ayaklari geciriyorum ve hemen ayaga kaldiriyorum. Kacamiyor bir yereAlt değiştirmek artık zorlaştı yazanlar olmuş . Ya ben de bitek benimki öyle sanıp üzülüyordum Allahım abisi de böyleydi diyorum bide .
Nasıl yapmak lazım acaba alt değiştirirken belli bir şarkı yada bez bez mi demek lazım. Çözüm bulan varmı kilot bez de aldım ama ben onla da pek rahat edemedim ben önermiyorum.
Hipp 5 tahilli. Yemek yemeyi hic sevmeyen hicbir kasik mamasini yemeyen kizim onu bayilarak yiyor. Tadida saman gibi. Bebislere akil ermez.Kizlar selam.gece mamasi yapanlar varmi bebegine??bebeginizin severek yedigi mesela.tarif verebilirmisiniz bana ???
Hem burnu akıp hem kulaklarını çekiştiriyor hem de ağlıyorsa kulak iltihabı için baktırmak gerekebilir. Bizde öyle oldu. Umarım sizinki degildirBenim oglusumunda burnu akiyor ya.ikimiz bir nezle gibi bisi oldukoglum onuda yapmiyor ben veriyorum agzini aciyor ittirme yok ogurmeden anliom istemedigini
Kizlar gunaydin
Bisey soracağım Bebek arabasinda bebekleriniz rahat rahat duruyor mu? Ben artik tek basima hic gezdiremiyorum Cunku surekl ayaga kalkmaya calisiyor ve kalkiyor Ve oyle duruyor Ne oturuyor ne yatiyor Kemer bagladigimizda ise o kemerin icinde dönmeye calisiyor ciglik cigliga O zaman da kemer vucudunu veya boynunu sıkıyor iyice karışıyor Kemeri takamiyorum yani Bi kisi araba surup bi kisi ayakta duran bebisi kolundan tutarak ilerliyoruz
Ama yolda baska bebeklere bakiyorum guzelce oturuyorlar
Ben bi yerde hata mi yapiyorum acaba
Ne pusette ne mama sandalyesinde adam gibi oturuyor. Yerde ayakta sekilden şekile giren bebek benimkisi. Bacak arasından eğilip bakıyor, elimizdeyken ters köprü filan kuruyor. Bağlıyoruz kemerine, bazen kemer bağlıyken bile zapt etmekte zorlanıyorum.Bebek arabasında yıne rahat duruyor sayılır ama benımkı de mama sandalyesınde dedıgınız gıbı durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?