2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gozunuzaydin sizinde :) nasi yani gece uyaninca sumu veriyosun yani ?

Uyanmaz bence artik. Buyuduler. Dis zamani veya gazi oldugunda bizimkini de kesmiyor su ille memeyle uyumak Istiyor. Bu arada her uyanisinda vermiyorum suyu
Mesela 1 su 1 meme seklinde gidiyorum. Yoksa bizimki de tum. Geceyi sadece su icerek atlatmaz

Aynen kizlar bende ayni durumdayim.uykularimiz duzenli degil hala.gece cok sık uyaniyor hala emmek icin.birde 8.ayda gece uyanmalari biter dediler nerdeeee

Gozunuzaydin sizinde :) nasi yani gece uyaninca sumu veriyosun yani ?
Sizinde gözünüz aydın inşallah kolayca çıkarırlar kuzular . 9 gibi bir şeyler yediriyorum ben 10da gece uykusuna geçer.kendim de bu saatlerde yatıyorum şimdi icirdim mamasını yatıyorum.Sabaha kadar uyanmaz ama su an hasta durum farklı tabi.aralarda kalkınca şu veriyorum.Sizin emdiği için memeye farklı bir bağları oluyor çocukların bu açıdan zor olabilir.Ama gece verilen şeyler artık tehlikeliymis.Bide gece beslenmesi olmayan çocuk sabaha kadar uyurmus.Doktorum bana bu saatte de verme dedi ama vicdanım el vermiyor.7-8 saate kadar aç kalabilirlermis

Saolasin:) hii siz mama veriyosunuz benim oglum asla icmiyor mama kusuyor malesef.9 gbi ne yiyor mesela?hadiya 7 8 sate kadar ac kalabilirmismi ilk kez duydum bunu.fazla degilmi yaa bu?ama iste memeden baska bisey aramiyo ki bebegim hemen ariyo agziyla :)

İnternetten araştırdım ben baya 6 aydan sonra kesmek gerekiyormuş gece beslenmesini.Ana yüreği aç bırakır mı :) banada fazla geliyor ama su içip tekrar uyuyabildigi için demekki aç değil diyorum.9 gibi genelde yoğurt meyve ya da bazen geç yiyoruz çorba veya yemek ne varsa özel gece mamalari falan yapmıyorum

sizin durum da ayni benim gibiymis. anne sutu cok hizli sindiriliyor o yuzden belki 7-8 saat tek basina tok tutmayabilir. aksam uatmadan 1 saat once yiyorsa muhallabi tarzi bir mama deneyebilirsiniz tokluk hissi icin.
ha ben denedim mi, denedim. ama bizimki megersem acliktan degil sirf memeyi agzinda istesigi icin uyaniyormus. onu anladim. cunku uykusunda degisen birsey olmadi

Yaptim cnm onuda yaptim pirinc unlu muhallebi verdim gene ayni yedirdikten hemen sonra bile uyanabiliyor :)aynen dedigin gibi memeyi istedigi icin uyaniyor ayniyiz demekki seninle.peki gune kacta basliyorsunuz kac uyku yapiyor gunde?aksam kacta gece uykusuna geciyor merak ettim onlarda aynimi:))))

Evet ya gunler uzadi.bizde yemek yiyesiye saat 8 oluyor.kimisi gec sate birakmayin diyor yemegi ama bilemedim yanlismi yapioz

Kizlar hayirli aksamlar.bebekleriniz ek gida alirken doydugunu ve istemedigini nasil belirtiyorlar???benim oglus belli etmiyo ya ogurmesinden anliyorum anca.verdigim kasigi geri cevirmiyor yiyor sorada oguruyor bnde emin olamiyorum doydumu azmi geldi ikilemde kaliyorum.birde bisi daha war surekli kulaklarini cekistiriyor alt disler yeni patliuor bizim.birinin ucu gorundu.acaba ondanmi surekli elleri kulaklarinda???

aksam 21.30 gibi gece uykusuna geciyor. sabah da 07.30 da uyaniyor. 11 gibi bir saat uyuyor. sonra 3-4 gibi ikinci uykusuna yatiyor. o, 2 saat kadar suruyor. 3 saatte bir uykusu geliyor yani. tabi bu uykularin hepsi memede. bazen memeyi agzindan cekiyorum, kimisinde devam ediyor uyumaya, kimisinde de şıp diye uyaniyor.

Kulak kasimasi oluyor dişlerde bizde yeni patlattik ikinciside patlamak üzere birde grip oldu dişler zayıf düşürdü sanırım
Doğma konusuna gelince kızım kafasını sağa sola sallıyor hayır diyor yada eliyle kaşığı ittiriyor

Benim oglusumunda burnu akiyor ya.ikimiz bir nezle gibi bisi olduk oglum onuda yapmiyor ben veriyorum agzini aciyor ittirme yok ogurmeden anliom istemedigini

Aynen cnm bende ole yapiom.bazen cekiom bazen o birakiyo bazende uyaniyo.bizim kalkis satimiz degisiyo cogu zaman

Benim bebekte yuzunü ceviriyor ağlıyor.bir kırmızı balık açiyorum onu izlerken yiyor.artık doyunca yüzünü cevirişinden doyduğunu anlıyorum.salona koyuyorum hemen oyun oynamaya başlıyor 3 öğün."benim artık oyun oynamam lazım havasında"

Kızlar çocuğunu yakın zamanda sünnet ettiren var mı ? Haftaya randevumuz var ama lokal anestezi ile nasıl duracak diye endiseliyiz.Malum bez bile bağlamak güç artık

Evet cnm biz yaptirdik.20 subatta.aynen bende cok endise etmistim cokta pinpirikim ama kolay atlattik sukur korkma

Kizlar gunaydin.bebislerinizin ek gida miktari degistimi?yani artirma yaptinizmi?mesela sabah oglen aksam ek gida ne veriyosunuz miktari ne?atiyorum sabah 1 yumurta sarisi yaninda ne veriyosunuz genelde???

Kizlar selamlar epeydir ugrayamadim
Bebis 11.ayın icinde Emekliyor Tutunarak ayaga kalkiyor Baba dede ve em diyor Emmek istedigi veya uykusu geldigi zaman em em em diyor..
Kizlar ek gida iyi gidiyor ama ben sutumun baya azaldığını dusunuyorum. Devam sütü mü versem acaba.. Sizin sutunuz nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…