- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.641
Bende tam umudumu yitirmiştim ki bir hafta önce ilk dişi çıkardı ve hiç sıkıntı olmadı.Dunde ikinci patlamış ama şu an hasta huysuz ağzına dokunmama izin vermiyor. Ben baya şu veriyorum gece önceliğimde su çünkü artık mama veya süt gece önerilmiyor reflüye neden olduğu icin
Uyanmaz bence artik. Buyuduler. Dis zamani veya gazi oldugunda bizimkini de kesmiyor su ille memeyle uyumak Istiyor. Bu arada her uyanisinda vermiyorum suyuya kizlar gece her uyandiginda meme/mama vermiyorum demissiniz, bizimki memede uyuyor.
gece meme yerine su versem dik dik uyanip bakar bana. uyutamam sonra.
anlasilan herkes gece uykularinda duzene girmis, bir ben kalmisim hala sefilligi surduren.
bana da bir el atin, napiyim bu gece uykularini ??
Sizinde gözünüz aydın inşallah kolayca çıkarırlar kuzular . 9 gibi bir şeyler yediriyorum ben 10da gece uykusuna geçer.kendim de bu saatlerde yatıyorum şimdi icirdim mamasını yatıyorum.Sabaha kadar uyanmaz ama su an hasta durum farklı tabi.aralarda kalkınca şu veriyorum.Sizin emdiği için memeye farklı bir bağları oluyor çocukların bu açıdan zor olabilir.Ama gece verilen şeyler artık tehlikeliymis.Bide gece beslenmesi olmayan çocuk sabaha kadar uyurmus.Doktorum bana bu saatte de verme dedi ama vicdanım el vermiyor.7-8 saate kadar aç kalabilirlermisGozunuzaydin sizinde :) nasi yani gece uyaninca sumu veriyosun yani ?
Sizinde gözünüz aydın inşallah kolayca çıkarırlar kuzular . 9 gibi bir şeyler yediriyorum ben 10da gece uykusuna geçer.kendim de bu saatlerde yatıyorum şimdi icirdim mamasını yatıyorum.Sabaha kadar uyanmaz ama su an hasta durum farklı tabi.aralarda kalkınca şu veriyorum.Sizin emdiği için memeye farklı bir bağları oluyor çocukların bu açıdan zor olabilir.Ama gece verilen şeyler artık tehlikeliymis.Bide gece beslenmesi olmayan çocuk sabaha kadar uyurmus.Doktorum bana bu saatte de verme dedi ama vicdanım el vermiyor.7-8 saate kadar aç kalabilirlermis
İnternetten araştırdım ben baya 6 aydan sonra kesmek gerekiyormuş gece beslenmesini.Ana yüreği aç bırakır mı :) banada fazla geliyor ama su içip tekrar uyuyabildigi için demekki aç değil diyorum.9 gibi genelde yoğurt meyve ya da bazen geç yiyoruz çorba veya yemek ne varsa özel gece mamalari falan yapmıyorumSaolasin:) hii siz mama veriyosunuz benim oglum asla icmiyor mama kusuyor malesef.9 gbi ne yiyor mesela?hadiya 7 8 sate kadar ac kalabilirmismi ilk kez duydum bunu.fazla degilmi yaa bu?ama iste memeden baska bisey aramiyo ki bebegim hemen ariyo agziyla :)
sizin durum da ayni benim gibiymis. anne sutu cok hizli sindiriliyor o yuzden belki 7-8 saat tek basina tok tutmayabilir. aksam uatmadan 1 saat once yiyorsa muhallabi tarzi bir mama deneyebilirsiniz tokluk hissi icin.Saolasin:) hii siz mama veriyosunuz benim oglum asla icmiyor mama kusuyor malesef.9 gbi ne yiyor mesela?hadiya 7 8 sate kadar ac kalabilirmismi ilk kez duydum bunu.fazla degilmi yaa bu?ama iste memeden baska bisey aramiyo ki bebegim hemen ariyo agziyla :)
sizin durum da ayni benim gibiymis. anne sutu cok hizli sindiriliyor o yuzden belki 7-8 saat tek basina tok tutmayabilir. aksam uatmadan 1 saat once yiyorsa muhallabi tarzi bir mama deneyebilirsiniz tokluk hissi icin.
ha ben denedim mi, denedim. ama bizimki megersem acliktan degil sirf memeyi agzinda istesigi icin uyaniyormus. onu anladim. cunku uykusunda degisen birsey olmadi
İnternetten araştırdım ben baya 6 aydan sonra kesmek gerekiyormuş gece beslenmesini.Ana yüreği aç bırakır mı :) banada fazla geliyor ama su içip tekrar uyuyabildigi için demekki aç değil diyorum.9 gibi genelde yoğurt meyve ya da bazen geç yiyoruz çorba veya yemek ne varsa özel gece mamalari falan yapmıyorum
aksam 21.30 gibi gece uykusuna geciyor. sabah da 07.30 da uyaniyor. 11 gibi bir saat uyuyor. sonra 3-4 gibi ikinci uykusuna yatiyor. o, 2 saat kadar suruyor. 3 saatte bir uykusu geliyor yani. tabi bu uykularin hepsi memede. bazen memeyi agzindan cekiyorum, kimisinde devam ediyor uyumaya, kimisinde de şıp diye uyaniyor.Yaptim cnm onuda yaptim pirinc unlu muhallebi verdim gene ayni yedirdikten hemen sonra bile uyanabiliyor :)aynen dedigin gibi memeyi istedigi icin uyaniyor ayniyiz demekki seninle.peki gune kacta basliyorsunuz kac uyku yapiyor gunde?aksam kacta gece uykusuna geciyor merak ettim onlarda aynimi:))))
Kulak kasimasi oluyor dişlerde bizde yeni patlattik ikinciside patlamak üzere birde grip oldu dişler zayıf düşürdü sanırımKizlar hayirli aksamlar.bebekleriniz ek gida alirken doydugunu ve istemedigini nasil belirtiyorlar???benim oglus belli etmiyo ya ogurmesinden anliyorum anca.verdigim kasigi geri cevirmiyor yiyor sorada oguruyor bnde emin olamiyorum doydumu azmi geldi ikilemde kaliyorum.birde bisi daha war surekli kulaklarini cekistiriyor alt disler yeni patliuor bizim.birinin ucu gorundu.acaba ondanmi surekli elleri kulaklarinda???
Kulak kasimasi oluyor dişlerde bizde yeni patlattik ikinciside patlamak üzere birde grip oldu dişler zayıf düşürdü sanırım
Doğma konusuna gelince kızım kafasını sağa sola sallıyor hayır diyor yada eliyle kaşığı ittiriyor
aksam 21.30 gibi gece uykusuna geciyor. sabah da 07.30 da uyaniyor. 11 gibi bir saat uyuyor. sonra 3-4 gibi ikinci uykusuna yatiyor. o, 2 saat kadar suruyor. 3 saatte bir uykusu geliyor yani. tabi bu uykularin hepsi memede. bazen memeyi agzindan cekiyorum, kimisinde devam ediyor uyumaya, kimisinde de şıp diye uyaniyor.
Benim bebekte yuzunü ceviriyor ağlıyor.bir kırmızı balık açiyorum onu izlerken yiyor.artık doyunca yüzünü cevirişinden doyduğunu anlıyorum.salona koyuyorum hemen oyun oynamaya başlıyor 3 öğün."benim artık oyun oynamam lazım havasında"Kizlar hayirli aksamlar.bebekleriniz ek gida alirken doydugunu ve istemedigini nasil belirtiyorlar???benim oglus belli etmiyo ya ogurmesinden anliyorum anca.verdigim kasigi geri cevirmiyor yiyor sorada oguruyor bnde emin olamiyorum doydumu azmi geldi ikilemde kaliyorum.birde bisi daha war surekli kulaklarini cekistiriyor alt disler yeni patliuor bizim.birinin ucu gorundu.acaba ondanmi surekli elleri kulaklarinda???
Kızlar çocuğunu yakın zamanda sünnet ettiren var mı ? Haftaya randevumuz var ama lokal anestezi ile nasıl duracak diye endiseliyiz.Malum bez bile bağlamak güç artık
Nasıl durdurabildiniz aglamadi miEvet cnm biz yaptirdik.20 subatta.aynen bende cok endise etmistim cokta pinpirikim ama kolay atlattik sukur korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?