- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.681
Yıldırım bile aynı yere düşmez derler,bizim oğlan aynı yere üç kere kafayı vurdu morartti.Su an. Resmen tehlike saçıyorlar. Hem kendileri için hem bizim için :))) birBu bebislere ne oldu böyle,hiçbiri yerinde durmaz oldu.bizde bugün fenalardayız durduğu yerde mizikliyor.düşmeler çarpmalarda başladı.şu dönemi hasarsız atlatsak bari
Inanın sizi anlıyorum aynısı bana oldu serum taktılar yarim saat sürdü ama nasıl uyumuşum böyle uyku yok sanki saatlerdir uyuyorum.baskalarida vardı acil olduğundan bebeğim olduğunu duymuşlardı ilk yazik yaa dediler hemşireler falan çünkü seru. Takılır tapılmaz uyumuşum farkında değilim zorla uyandırdılar. Arada böyle zamanı da olmalı insanın enerji depoluyorsun böyle.kizlar gecen hastalandim ve hastaneye gitmek zorunda kaldim. bebegime anneanne, kv, teyze cumbur cemaat baktilar. normalde kimse gelip de 5dk ilgilenmez, 7/24 her isi bende bebegimin. hastanede serum verdiler, 30 dkka falan surdu. icimden keske 2-3 saatlik serum olsaydi da su yatakta uyusaydim dedim nasil hasret kalmisim deliksiz, dusunmeden uyumaya
Lor peyniriyle 1 yumurtayı çırpıp pişiriyorum öyle yiyor beraberinde birşey içmiyor çokta iştahlı sayılmazKizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?
Bitki cayini cok seviyor bizimki. Milupa beebekler ve yetiskinler icin gece cayi var. Azicik yapiyorum. Onla baslayinca arkasindan gelende arada kayniyorKizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?
Bitki cayini cok seviyor bizimki. Milupa beebekler ve yetiskinler icin gece cayi var. Azicik yapiyorum. Onla baslayinca arkasindan gelende arada kayniyor
bizde alerji olduğu için daha yoğurda bile başlayamadık.sabahları da kuzum sadece avakado ve yumurta sarısı yiyor.ben yumurtayı krep omlet yada haşlayıp ya kaynamış suyla eziyorum yada avokadoyla.sabahları içecek birşey vermiyorumKizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?
Yani caya istahla agzini aciyo ardindan yumurta peynir verincede cayim hatrina yiyor demek istedim :). Yumurtadan sonra hoop yine cayArkasindan gelende kayniyo derken cnm?
Kudurdular kudurdularBu bebislere ne oldu böyle,hiçbiri yerinde durmaz oldu.bizde bugün fenalardayız durduğu yerde mizikliyor.düşmeler çarpmalarda başladı.şu dönemi hasarsız atlatsak bari
Portakal sıkıyordum ama mevsimi gectigi ick artik bir sey icmiyor. Yumurtayla aramiz iyi genelde her turlusunu yer.Kizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?
hareketlenmeye başladılar belki ondan almamıştırKizlar biz 11.ayi bitirdik anca ama bu ay hic mi hic kilo almamis Nasil oldu bu? Moralim cok bozuk. Ustelik demir degeri de cok com dusuk cikti. Ben de bebegimi cok iyi besliyorum saniyordum..
Kizlar biz 11.ayi bitirdik anca ama bu ay hic mi hic kilo almamis Nasil oldu bu? Moralim cok bozuk. Ustelik demir degeri de cok com dusuk cikti. Ben de bebegimi cok iyi besliyorum saniyordum..
Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?.ramazaniniz mubarek olsun.oruc tutuyormusunuz?
Bende gecen saglik ocagina goturdum oglumu kulagini cok kasiyo die.o arada kilo boyuna bakildi.9 400 kilosu geldi.75cm de boyu geldi.18mayis dogumlu.senin bebegin kac kilo?kiloya takilma onemli olan saglikli olmasi doktorun soyledigide onemli tabi.kontrolde gayet normal derse yani
hareketlenmeye başladılar belki ondan almamıştır
aslında cevabı kendin veriyorsun çok hareketli diye.verme bence hazırları.içindeki katkı maddeleri koruyucular..... Benim oğlumun besin alerjisi var.yiyebildigi şey okadar az ki ben ona rağmen vermiyorum hazır hiçbirşey.2 3 günde ayni şeyleri yiyor.kiloaya hiç takılma,onlar yeterki sağlıklı olsunlar.benimki kilolu ama gel gör ki alerji var ona bağlı bronşit var.en ufak şeyden nem kapıyoruzOndandir evet o kadar hareketli ki hic durmuyor hic..
Bugum hic yapmam dedigim seyi yaptim gittim hem kaşık mamasi hem bebek biskuvisi aldim. Güya dogal besleyecektim ama evde yaptıklarım cok da yaramamis demek ki Hazirlar belki daha iyi yarar
ben tutmuyorum.günler çok uzun sütümun azalmasını göze alamam.hala emiyoruz ve besin alerjisi olduğu için zaten doğru düzgün birşey yiyemiyor kuzumSelam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?.ramazaniniz mubarek olsun.oruc tutuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?