2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu bebislere ne oldu böyle,hiçbiri yerinde durmaz oldu.bizde bugün fenalardayız durduğu yerde mizikliyor.düşmeler çarpmalarda başladı.şu dönemi hasarsız atlatsak bari

Bu bebislere ne oldu böyle,hiçbiri yerinde durmaz oldu.bizde bugün fenalardayız durduğu yerde mizikliyor.düşmeler çarpmalarda başladı.şu dönemi hasarsız atlatsak bari
Yıldırım bile aynı yere düşmez derler,bizim oğlan aynı yere üç kere kafayı vurdu morartti.Su an. Resmen tehlike saçıyorlar. Hem kendileri için hem bizim için :))) bir

Kizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?

Inanın sizi anlıyorum aynısı bana oldu serum taktılar yarim saat sürdü ama nasıl uyumuşum böyle uyku yok sanki saatlerdir uyuyorum.baskalarida vardı acil olduğundan bebeğim olduğunu duymuşlardı ilk yazik yaa dediler hemşireler falan çünkü seru. Takılır tapılmaz uyumuşum farkında değilim zorla uyandırdılar. Arada böyle zamanı da olmalı insanın enerji depoluyorsun böyle.

Lor peyniriyle 1 yumurtayı çırpıp pişiriyorum öyle yiyor beraberinde birşey içmiyor çokta iştahlı sayılmaz

Bitki cayini cok seviyor bizimki. Milupa beebekler ve yetiskinler icin gece cayi var. Azicik yapiyorum. Onla baslayinca arkasindan gelende arada kayniyor

Kizlar herkes hareketten sikayet etmis bende hareketsizlikten edeyim bari. Bizimki emeklemiyor. Oyuncaklari sadece parmağıyla isaret edip iiıii diye istiyor. Yeni yeni tutunup ayaga kalkmalar basladi ama siralama yok. Koltuk altindan tutarsak yuruyor. 5 10 adim sonra hoppa hemen popo yere. :).

bizde alerji olduğu için daha yoğurda bile başlayamadık.sabahları da kuzum sadece avakado ve yumurta sarısı yiyor.ben yumurtayı krep omlet yada haşlayıp ya kaynamış suyla eziyorum yada avokadoyla.sabahları içecek birşey vermiyorum

Kudurdular kudurdular
Portakal sıkıyordum ama mevsimi gectigi ick artik bir sey icmiyor. Yumurtayla aramiz iyi genelde her turlusunu yer.

Kizlar biz 11.ayi bitirdik anca ama bu ay hic mi hic kilo almamis Nasil oldu bu? Moralim cok bozuk. Ustelik demir degeri de cok com dusuk cikti. Ben de bebegimi cok iyi besliyorum saniyordum..

Kizlar biz 11.ayi bitirdik anca ama bu ay hic mi hic kilo almamis Nasil oldu bu? Moralim cok bozuk. Ustelik demir degeri de cok com dusuk cikti. Ben de bebegimi cok iyi besliyorum saniyordum..

Bende gecen saglik ocagina goturdum oglumu kulagini cok kasiyo die.o arada kilo boyuna bakildi.9 400 kilosu geldi.75cm de boyu geldi.18mayis dogumlu.senin bebegin kac kilo?kiloya takilma onemli olan saglikli olmasi doktorun soyledigide onemli tabi.kontrolde gayet normal derse yani

Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?.ramazaniniz mubarek olsun.oruc tutuyormusunuz?

Oruc tutmuyorum ben bu sene

Benim de 9400 geldi kızım, 4 haziran doğumlu. Boyunu saglik ocagi 71 cm, doktor 74 cm ölçtü o arakarda yani. Doktor cok normal diyor almamasi

hareketlenmeye başladılar belki ondan almamıştır

Ondandir evet o kadar hareketli ki hic durmuyor hic..
Bugum hic yapmam dedigim seyi yaptim gittim hem kaşık mamasi hem bebek biskuvisi aldim. Güya dogal besleyecektim ama evde yaptıklarım cok da yaramamis demek ki Hazirlar belki daha iyi yarar

aslında cevabı kendin veriyorsun çok hareketli diye.verme bence hazırları.içindeki katkı maddeleri koruyucular..... Benim oğlumun besin alerjisi var.yiyebildigi şey okadar az ki ben ona rağmen vermiyorum hazır hiçbirşey.2 3 günde ayni şeyleri yiyor.kiloaya hiç takılma,onlar yeterki sağlıklı olsunlar.benimki kilolu ama gel gör ki alerji var ona bağlı bronşit var.en ufak şeyden nem kapıyoruz

Kızlar bu ara biz cigliklardayiz.aksam olunca kendi kendine çığlığa yakin sesle kendi kendine konuşuyorama.bide herşeyi fırlatıyor,koltuğun üstünde,mama sandalyesinde, tv sehpasında ne bulursa atıyor aşağıya. sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…