2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar üçüncü ayı doldurunca bebisleriniz hep bu civarda mı kilolari?
Bizim ucuncu ayın dolmasina yirmi gun var daha ama 5 bucuk kilo bile olmayacak o zaman boyle giderse
yok canim benimki de ufak. zaten kucuk dogmustu. fiziksel gelisimi iyiyse sorun yok dedi doktor, farki zamanla kapatiriz ins. hem her bebek ayni olacak die birsey de yok, minyon olacak heralde bizimkisi

Kizlar üçüncü ayı doldurunca bebisleriniz hep bu civarda mı kilolari?
Bizim ucuncu ayın dolmasina yirmi gun var daha ama 5 bucuk kilo bile olmayacak o zaman boyle giderse
Ya herkesin farklı ama bizim avantajımız 4 kilo doğmasıydı.Ve hastanede de 200 gram vermişti o yüzden yoksa ben emziremiyorum bile sütümü sağıp veriyorum yine de aldı çok şükür.Ama arkdaşıö benden iki gün sonra doğurdu 3 kilo doğurdu şu an 6 buçuk kilo ve bizi geçti strese girdim bende

Ben de hep ısrar ettim anne sutunde ve esimle babamla cok tartistim bu yuzden ama haftada 105 gram cok az bence sanirim mamaya eninde sonunda mecbur kalacagim

Emzirme danismanindan aldigin bilgileri burda da paylasir misin yarin
Benimde tek gogsumden cok az sut geliyo soylediklerini yazarim cunku illa emzirin diyo

Merhaba canim, bayadir giremiyorum simdi bi bakiyim derken mesajin dikkatimi cekti. Sleepy kullanmis biri olarak tecrubemi yazmak istedim. Kalite olarak guzel ama buyuk cisini yapinca sizdirma cok fazla oldu bizde yani resmen cocugu odasina gotururken yanlardan yere damladigi bile oluyordu. Suan molfix kullaniyorum onda sizma daha az gibi. Bende markette goon bezlerini gordum ve alip deniyecem insallah memnun kalirsam yine yazarim.

Merhaba canim nasilsin Seninle benim dogum hazirana sarkmisti aramizda bir iki gun vardir herhalde Ben 4 haziranda dogum yapmıştım
Bebis nasil her sey yolunda mi

kizlar kaka lekeleri cikmadiysa balkona lekeleri guneş gorecek sekilde asin camasir kuruyunca leke de gitmis oluyor, ayni seyi domates lekesine de yapiyorum, guneste kayboluyor.

Yok artik tabiki benzetiyorsun yani cikardigi garip sesleri. Bizimki de oyle ciglik atarken garip sesler cikariyor yani anne falan demez. Ayrica kvler de cok sacma olduğu icin ses çıkarmamıslardir bence cunku baba demesi de olanaksız

bebişin emmesi nasıl birde emmesi sırasında önce sulu süt gelirmiş bir müddet sonra yağlı süt gelmeye başlarmış.O yüzden hem emdiği memeyi boşaltsın hemde en son hangi memeyi emdiyse emzirmeye o memeden başlayın diyorlar

goonu bana eşim kesin denettirir sonucu yazarım buradan inşallah pişik olmaz

Merhaba canim nasilsin Seninle benim dogum hazirana sarkmisti aramizda bir iki gun vardir herhalde Ben 4 haziranda dogum yapmıştım
Bebis nasil her sey yolunda mi

Cok sukur canimmm evet bende 7 haziranda dogum yapmistim heralde en son doguran mayis annesi oldum Bebisimin masAllahi var hersey yolunda cok sukur. Uslu bi bebek insallah hep boyle kalir Sen nasilsin? Prenses yormuyordur seni umarim.

Gunaydin
Moralim cok bozuk
Bugun emzirme danismanina gittim 10 gunde hic kilo almamış
Galagtago diye ilac verdi biraz almis olsaydi mamaya baslatmicakti ama gelisimini etkiler dedi mamaya basliyoruz iki gogsunude tamamen emzirdikten sonra 60 cc mama ver o zaten yine doyutmaz onu dedi gunde 2 yada 3 sefer mama vericem bi 15 gun bu sekilde devam edicez ama dereotunu onerdi vucuttaki odemi attigi icin sut salgilamasi daha hızlı olur dedi

Kimileri böyle işte torunu sadece oğlu yaptı sanıyorlar napcan
ALLAH kolaylık versin canım karnini doyuruyo emsin vercem de dibinde beklemesine gerek yok

Kafamda deli sorular diyosun annelin 1.kurali

Yok artik tabiki benzetiyorsun yani cikardigi garip sesleri. Bizimki de oyle ciglik atarken garip sesler cikariyor yani anne falan demez. Ayrica kvler de cok sacma olduğu icin ses çıkarmamıslardir bence cunku baba demesi de olanaksız
Manasını bilerek söylemediğini biliyorum arkadaşım, ama bildiğin net anne diyor videolar sülalede geziyor. Kv de net duydu. Ses taklidi olarak söylemesi bile insanı bu kadar mutlu ediyorsa gerçek manasının farkında olarak söylemesi nasıl güzel bir duygudur şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…