- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.721
yok canim benimki de ufak. zaten kucuk dogmustu. fiziksel gelisimi iyiyse sorun yok dedi doktor, farki zamanla kapatiriz ins. hem her bebek ayni olacak die birsey de yok, minyon olacak heralde bizimkisiKizlar üçüncü ayı doldurunca bebisleriniz hep bu civarda mı kilolari?
Bizim ucuncu ayın dolmasina yirmi gun var daha ama 5 bucuk kilo bile olmayacak o zaman boyle giderse
3.ay bitiminde 4900 dük bizdeBiz 5 i gorursek cok mutlu olcaz )))
Ya herkesin farklı ama bizim avantajımız 4 kilo doğmasıydı.Ve hastanede de 200 gram vermişti o yüzden yoksa ben emziremiyorum bile sütümü sağıp veriyorum yine de aldı çok şükür.Ama arkdaşıö benden iki gün sonra doğurdu 3 kilo doğurdu şu an 6 buçuk kilo ve bizi geçti strese girdim bendeKizlar üçüncü ayı doldurunca bebisleriniz hep bu civarda mı kilolari?
Bizim ucuncu ayın dolmasina yirmi gun var daha ama 5 bucuk kilo bile olmayacak o zaman boyle giderse
Benimde tek gogsumden cok az sut geliyo soylediklerini yazarim cunku illa emzirin diyoBen de hep ısrar ettim anne sutunde ve esimle babamla cok tartistim bu yuzden ama haftada 105 gram cok az bence sanirim mamaya eninde sonunda mecbur kalacagim
Emzirme danismanindan aldigin bilgileri burda da paylasir misin yarin
Yine iyi biz hala 4650 saka gibi3.ay bitiminde 4900 dük bizde
Kızlar daha önce e bebekte bi kaç kişinin paket paket goon bebek bezi aldığını gördüm.bu hafta sonu yine birisi alıyordu.kasada hem alan kişiye hemde kasiyere sordum.adam çok memnunuz dedi.primadan bile daha yumuşak ve kaliteli dedi.benim baş belan sızdırma olayını da sordum.daha az sızdırıyor dedi.kasiyer kızda alanlar çok memnun kalıyor dedi.bi denesem mi diyorum.kullanan var mı içinizde?
Bide netten yorumlara baktığın kadarıyla numune isteniyor diyorlar ama ben bulamadım.sleep ve goon dan numune istemeyi düşünüyorum
benim de tek göğsümden yok denecek kadar az geliyor, beş altı saat hiç emmezse anca 30 ml çıkıyor. çözüm olursa bana da yazar mısın?Benimde tek gogsumden cok az sut geliyo soylediklerini yazarim cunku illa emzirin diyo
aynen aynen ilk uykusu 3 saat sonra 2 saat sonra 1 saat diye diye beser dk ya dusuyorAllahim ayni durumdayiz ya 1 haftadir başa sardik resmen gaz sancisiyla kivraniyor uyumuyor gece uykularının süresi filan kısaldı gitti
Merhaba canim, bayadir giremiyorum simdi bi bakiyim derken mesajin dikkatimi cekti. Sleepy kullanmis biri olarak tecrubemi yazmak istedim. Kalite olarak guzel ama buyuk cisini yapinca sizdirma cok fazla oldu bizde yani resmen cocugu odasina gotururken yanlardan yere damladigi bile oluyordu. Suan molfix kullaniyorum onda sizma daha az gibi. Bende markette goon bezlerini gordum ve alip deniyecem insallah memnun kalirsam yine yazarim.
Yazarim tabiki merakla bekliyorum insallah mama baslamayizbenim de tek göğsümden yok denecek kadar az geliyor, beş altı saat hiç emmezse anca 30 ml çıkıyor. çözüm olursa bana da yazar mısın?
Yok artik tabiki benzetiyorsun yani cikardigi garip sesleri. Bizimki de oyle ciglik atarken garip sesler cikariyor yani anne falan demez. Ayrica kvler de cok sacma olduğu icin ses çıkarmamıslardir bence cunku baba demesi de olanaksızKızlar kızım anne diyor, çığlık atarken, ağlarken, gülerken, kendi kendine konuşurken anne diyor. Ben baya ben anne diye öğrettim. Eşim bugün bilgisayar oynamayı bıraktı baba demeyi öğretmeye çalışıyor. Az önce çığlık atarken döndü bana anneeee dedieşim çok kıskandı. Anne demesinin 4 videosu var kayınvalideye attı eşim sesleri çıkmadı, baba der önce diyorlardı, yok anne demez diyorlardı bilinçli değildir o anne demesi ama çok hoş oluyor içim.
bebişin emmesi nasıl birde emmesi sırasında önce sulu süt gelirmiş bir müddet sonra yağlı süt gelmeye başlarmış.O yüzden hem emdiği memeyi boşaltsın hemde en son hangi memeyi emdiyse emzirmeye o memeden başlayın diyorlarCanim sen mamaya basladin mi eger yanlis hatırlamıyorsam az kilo aliyor demistim Biz de dün asiya gittik saglik ocagina verem aşısına, ayni tartida ayni kiyafetlerle tarttim bir haftada 105 gram almis kafami duvarlara vurmak istiyorum
goonu bana eşim kesin denettirir sonucu yazarım buradan inşallah pişik olmazBende goon u merak ediyordum.simdilik almayacağım ama sizlerin bu konuda yazması iyi oldu.zibindaki kaka lekelerini ben hemen veya aynı gün banyoda sicak su ve beyaz banyo sabunuyla elimde çitiliyorum cikiyor.çamaşır makinası daha önce bu lekeyi çıkartmamißtı
Merhaba canim nasilsin Seninle benim dogum hazirana sarkmisti aramizda bir iki gun vardir herhalde Ben 4 haziranda dogum yapmıştım
Bebis nasil her sey yolunda mi
Kimileri böyle işte torunu sadece oğlu yaptı sanıyorlar napcanDünden beri ses çıkmayınca eşim aradı videolar hakkında bişi demicek misiniz die. Nie anne diyormuş da babane baba demiyormuş. Beni çok görüyormuş çocuk da ondanmış onu daha çok görse babane dermiş. Eşime sen baba dedirt ona diyor. Ya şaşır sevin iyi oğlum de geç işte. Bu kızın annesi olduğumu benden çıktığını nie kabullenemiyor anlamıyorum. Bayramda onlarda kalıcakmışız, kızım emerken başımda bekliyor nefes almak için kafasını memeden çektiği an çekip alıyor kızımı emmiyor emmiyor diyor. Saatlerce vermiyorlar kızımı bana. Zor geçer bayram artk bana.
Kafamda deli sorular diyosun annelin 1.kuraliGeçen gece daha önce sağdığım sütleri verdim, karnı doydu hatta süt arttı, ama 2.30 saat uyudu, demek ki tok olsa bile huyu öyle o zaman.. yada mama biraz daha tok tutuyor olsa acaba 4 saat uyur mu? Öfff uykusuz kalınca mama vereyim diyorum sabah kalkıp yine emzireyim diyorum.
Bu analık ne zormuş beeee :)
Manasını bilerek söylemediğini biliyorum arkadaşım, ama bildiğin net anne diyorYok artik tabiki benzetiyorsun yani cikardigi garip sesleri. Bizimki de oyle ciglik atarken garip sesler cikariyor yani anne falan demez. Ayrica kvler de cok sacma olduğu icin ses çıkarmamıslardir bence cunku baba demesi de olanaksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?