2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah ona erken başlamış..Benim kızımda sürekli bu aralar değişik sesler çıkarıyor. Ses çıktıkça hoşuna gidiyor.aaaa uuuuu lar havada ucusuyor

Maşallah yavrulara, benim oglum cok sakin agulamasi bile kibar kibar, yuksek sesi hic sevmez, aglamayi da sevmiyor, geceleri acikinca bile aglamiyor, şap şap elini emme sesine uyanip emziriyorum:))) boga burcu olmasina bagliyordum ancak cilgin boga bebisler cokmus topikte:)) kizim koc burci tam bir cilgindi hala da oyle

Benim kizim hala agu cikarmiyo ufak tefek sesler mirildanmalar
Biseylere uzanmaya basladi ve dönüyor
Bu ay 300 gram aldi emzirme danismani yoktu aradim bugun keisnlikle mama verme gel bi bakalim diyo ben anlamadim bu mamalarda zehirmi var zaten takintiliyim iyice takiyorum

mama vermek anne sutunu azaltiyomus diyolar ya ondan herhalde, bu aya kadar hizli kilo aldiysa ondan da yavaslamis olabilir, bence de once emzirmeyi gozden gecirin danismanla, gerekirse az mama ve memeyle devam edersiniz canini sıkma sütün etkilenmesin.

Kızlar daha önce e bebekte bi kaç kişinin paket paket goon bebek bezi aldığını gördüm.bu hafta sonu yine birisi alıyordu.kasada hem alan kişiye hemde kasiyere sordum.adam çok memnunuz dedi.primadan bile daha yumuşak ve kaliteli dedi.benim baş belan sızdırma olayını da sordum.daha az sızdırıyor dedi.kasiyer kızda alanlar çok memnun kalıyor dedi.bi denesem mi diyorum.kullanan var mı içinizde?
Bide netten yorumlara baktığın kadarıyla numune isteniyor diyorlar ama ben bulamadım.sleep ve goon dan numune istemeyi düşünüyorum

Bende prima premium care kullanıyorum ama çok kaka yaptığında sürekli sızdırıyor. Acaba ben mi gevşek yanlış bağlıyorum diyorum ama yok her seferinde aynı durum. Ne kadar yüksek ısıda yıkasam da zıbınları hep lekeli kalıyor bir de kullanıp memnun kalanlar varsa ben de denemek isterim

Şu bimde satılan asprins var ya ondan al leke fakan kalmıyor elinde iki çitile oraya direk sıkıp bi beş dakika da yine oraya sıkıp suda beklet çıkıyor .

aktif bebek daha iyi.ben ikisinide kullandım.leke konusunda tek çare elde yeşil sabunla çitilemek.ben deterjanı braktım çünkü onlarda bi işe yaramıyor.şimdi bildiğin kalıp yeşil sabunu rendeliyorum sıcak suyla eritip makinanın deterjan gözünden koyuyorum.makina bitince bide 15 dk programa deterjansız yeniden çalıştırıyorum mis gibi oluyor

Bugun sok marketten 64li prima aldim hepsiburada fiyatina gore 7 lira daha pahali. Eger kargoyu bedava yapabilirseniz intermetten alin boyle seyleri bence
Ay yanlis topige yazmisim :)

Yani rahim toparlaniyor ya cnm etkisi vardır muhakkak ama çok da umutlanmiyorum ben öyle adet olunca kilo falan veremem 7 kilo kaldı doğumdan

Üçüncü ay kontrolümüze gittik 6400olmuş bu ay beş yüz gram almış o da zorla uykusunda doyura doyura anca bu kadar oldu

Yani rahim toparlaniyor ya cnm etkisi vardır muhakkak ama çok da umutlanmiyorum ben öyle adet olunca kilo falan veremem 7 kilo kaldı doğumdan
benim de 4 kilo kaldi ama 1-2 tane haric hic bir kiyafetlerim olmuyor. adet olunca gobegim belki duzelir diye umitleniyorum. cunku goruntusu bi garip gobegimin, sanki tava ile vurulmus gibi karnima, gobek var ama on kismi duz, yuvarlak degil. bi umut bekliyorum duzelir mi diye

Üçüncü ay kontrolümüze gittik 6400olmuş bu ay beş yüz gram almış o da zorla uykusunda doyura doyura anca bu kadar oldu

ben de gece üç kez kalırıyorum anca 6 kilo 63 cm olmuş, az geldi bana ama doktor sadece anne sütü için normal 700 gr alması dedi.

Kizlar üçüncü ayı doldurunca bebisleriniz hep bu civarda mı kilolari?
Bizim ucuncu ayın dolmasina yirmi gun var daha ama 5 bucuk kilo bile olmayacak o zaman boyle giderse

Biz 5 i gorursek cok mutlu olcaz )))

Canim sen mamaya basladin mi eger yanlis hatırlamıyorsam az kilo aliyor demistim Biz de dün asiya gittik saglik ocagina verem aşısına, ayni tartida ayni kiyafetlerle tarttim bir haftada 105 gram almis kafami duvarlara vurmak istiyorum

Yok vermedim israrla ve daha az almis benimki ama.saglik ocagindaki hemsireler herkes bu ay az almis felan diyodu
Yarin emzirme danismanina gidicem bakalim olabilir ama gel bi sutune emisine bakalim dedi

Bende goon u merak ediyordum.simdilik almayacağım ama sizlerin bu konuda yazması iyi oldu.zibindaki kaka lekelerini ben hemen veya aynı gün banyoda sicak su ve beyaz banyo sabunuyla elimde çitiliyorum cikiyor.çamaşır makinası daha önce bu lekeyi çıkartmamißtı

Yok vermedim israrla ve daha az almis benimki ama.saglik ocagindaki hemsireler herkes bu ay az almis felan diyodu
Yarin emzirme danismanina gidicem bakalim olabilir ama gel bi sutune emisine bakalim dedi

Ben de hep ısrar ettim anne sutunde ve esimle babamla cok tartistim bu yuzden ama haftada 105 gram cok az bence sanirim mamaya eninde sonunda mecbur kalacagim

Emzirme danismanindan aldigin bilgileri burda da paylasir misin yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…