• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar verem aşısını yaptırdık bugun
Bebisim 2 ay 9 gunluk Son bir haftada 100 gram almis yine cok az kafami taslara vuracagim artik

hanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
Bende olmadim kizim 3 ayi bitirdi sadece akıntıda kan gördüm iki kere ama devami gelmedi.
Doktoruma sordum emziren anneler geç olabilir adet dedi

Anneler selam,

Bu bazı markaların 4.ay ek gıda kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hatta bazılarında iyi geceler falan yazıyor akşam uykusu için?
Çok kararsız kalıyorun kullansam mı acaba diye ama diğer yandan da uykusuzluk canıma tak etti artık..

Siz neler yapacaksınız?
Ben azcik tattiriyorum meyvelerden oglum 4 yaşında halaa yeme problemimiz oldu icin.simdilik tattiriyorum hazir mamaya geçmeyi düşünmüyorum ama seninki açlıktan uyandığını düşünüyorsan gece bi kere mama ver gör bakalim ac mi yoksa huyu mu oyle

Kızlar kızım anne diyor, çığlık atarken, ağlarken, gülerken, kendi kendine konuşurken anne diyor. Ben baya ben anne diye öğrettim. Eşim bugün bilgisayar oynamayı bıraktı baba demeyi öğretmeye çalışıyor. Az önce çığlık atarken döndü bana anneeee dedi:KK71: eşim çok kıskandı. Anne demesinin 4 videosu var kayınvalideye attı eşim sesleri çıkmadı, baba der önce diyorlardı, yok anne demez diyorlardı:KK76: bilinçli değildir o anne demesi ama çok hoş oluyor içim.
Kv ye atmasi iyi olmuş
Benimkide bazen anniii diye agliyor bize öyle geliyor belkide eşim de baba dicen kziim ba baaaa diyo

Kv ye atmasi iyi olmuş
Benimkide bazen anniii diye agliyor bize öyle geliyor belkide eşim de baba dicen kziim ba baaaa diyo
Dünden beri ses çıkmayınca eşim aradı videolar hakkında bişi demicek misiniz die. Nie anne diyormuş da babane baba demiyormuş. Beni çok görüyormuş çocuk da ondanmış onu daha çok görse babane dermiş. Eşime sen baba dedirt ona diyor. Ya şaşır sevin iyi oğlum de geç işte. Bu kızın annesi olduğumu benden çıktığını nie kabullenemiyor anlamıyorum. Bayramda onlarda kalıcakmışız, kızım emerken başımda bekliyor nefes almak için kafasını memeden çektiği an çekip alıyor kızımı emmiyor emmiyor diyor. Saatlerce vermiyorlar kızımı bana. Zor geçer bayram artk bana.

Kızlar kızım anne diyor, çığlık atarken, ağlarken, gülerken, kendi kendine konuşurken anne diyor. Ben baya ben anne diye öğrettim. Eşim bugün bilgisayar oynamayı bıraktı baba demeyi öğretmeye çalışıyor. Az önce çığlık atarken döndü bana anneeee dedi:KK71: eşim çok kıskandı. Anne demesinin 4 videosu var kayınvalideye attı eşim sesleri çıkmadı, baba der önce diyorlardı, yok anne demez diyorlardı:KK76: bilinçli değildir o anne demesi ama çok hoş oluyor içim.
ya bizde eşimle başladık anne baba diye ama yok hala bişey.sizinki ne kadarlık

ya bizde eşimle başladık anne baba diye ama yok hala bişey.sizinki ne kadarlık
26 Nisan doğumlu canm, 3 buçuk aylık diyorum, ben hecelere ayırıp söyledim hep annn annn neeee neee die, bi yerde okumuştum uyumadan önce ve sabah uyanınca daha iyi öğrenirmiş öyle yaptım. Seninki ne zaman doğdu, der bence siz ilgilenip öğretmeye çalışıyorsunuz yakında duyarsınız

Ben azcik tattiriyorum meyvelerden oglum 4 yaşında halaa yeme problemimiz oldu icin.simdilik tattiriyorum hazir mamaya geçmeyi düşünmüyorum ama seninki açlıktan uyandığını düşünüyorsan gece bi kere mama ver gör bakalim ac mi yoksa huyu mu oyle

Geçen gece daha önce sağdığım sütleri verdim, karnı doydu hatta süt arttı, ama 2.30 saat uyudu, demek ki tok olsa bile huyu öyle o zaman.. yada mama biraz daha tok tutuyor olsa acaba 4 saat uyur mu? Öfff uykusuz kalınca mama vereyim diyorum sabah kalkıp yine emzireyim diyorum.
Bu analık ne zormuş beeee :)

26 Nisan doğumlu canm, 3 buçuk aylık diyorum, ben hecelere ayırıp söyledim hep annn annn neeee neee die, bi yerde okumuştum uyumadan önce ve sabah uyanınca daha iyi öğrenirmiş öyle yaptım. Seninki ne zaman doğdu, der bence siz ilgilenip öğretmeye çalışıyorsunuz yakında duyarsınız
16 mayıs doğumlu bizimki de baya tekrarlıyorum ama hecelemedim hiç.bide öyle deneyeyim bakalım

Hiç mutlu değil ana kucağında filan durur yemek yapardim şimdi duŕmuyo kucakta olmuyo bırakırım olmuyo bi emerken sesi çıkmıyo. Idrar yolu enfeksiyonu filanmi var dedim açtım izledim rahat yapiyo :KK48:anlamadim nesi var
bizimki bazen memede de ağlıyor,bazen kızarak emiyor.ama devamlı bi bacak kaldırma başı karnına çekme falan

Hiç mutlu değil ana kucağında filan durur yemek yapardim şimdi duŕmuyo kucakta olmuyo bırakırım olmuyo bi emerken sesi çıkmıyo. Idrar yolu enfeksiyonu filanmi var dedim açtım izledim rahat yapiyo :KK48:anlamadim nesi var
Okuduğum kaynaklara göre büyüme atak dönemleri var, isterseniz netten araştırıp bakın. Bu dönemlerde huysuz oluyorlarmış. Bizim ki durup dururken ağlıyordu anlam verememiştim, o zaman araştırırken okudum bebeklerde büyüme atak dönemleri varmış.belki ondan dır sizinkide

Okuduğum kaynaklara göre büyüme atak dönemleri var, isterseniz netten araştırıp bakın. Bu dönemlerde huysuz oluyorlarmış. Bizim ki durup dururken ağlıyordu anlam verememiştim, o zaman araştırırken okudum bebeklerde büyüme atak dönemleri varmış.belki ondan dır sizinkide
bizimki de huysuz ama büyüme atağında da değil.hatta güneşli günlerde gösteriyor bizi

Back