2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dr yarın bakacak sonuçlara. Savah olmaz artık bana

Evet idrarda şeker çıktı. Mamayerken vermiştik idrarı. Acaba o etki etmiş olabilir mi? Şeker hastası olmasın kuzum olmasın ya
mama yerken idrar vermenin buna etkisi olacagini sanmiyorum. hemen telas yapma, seker hastaliginda bu durum olabilir diye yazdim ben, baska nedenler yuzunden de idrarda seker cikabilir. Allah dermani olmayan dert vermesin. yarin doktora gosterdiginde bize de haber ver sonucu

Evet idrarda şeker çıktı. Mamayerken vermiştik idrarı. Acaba o etki etmiş olabilir mi? Şeker hastası olmasın kuzum olmasın ya
ya simdi ben de boyle yazdim diye icim icimi yiyor. seker hastalarinda boyle bir durum yasandigini bildigimden yazmistim sizi telaslandirmak yada korkutmak degildi amacim. yazarkende birden fazla nedeni olabilecegini soyledim zaten. seker hastaligini da ornek olarak yazdim sadece. insallah cok daha onemsiz bir sebepten dolayi olmustur.

Kizlar bebeklerinize gunes kremi kullaniyor musunuz ? Kac aydan sonra kullanmak gerekiyor bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim

Kizlar bebeklerinize gunes kremi kullaniyor musunuz ? Kac aydan sonra kullanmak gerekiyor bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
Ben iki aylık kontrolümde doktoruma sordum tatile gideceğiz ne kullanalım dedim.üç tane isim yazdı bunların hepsi doğal dedi.Doğal ve 50 faktörlük kullanman gerek dedi.Ben doktorun önerdiği mustelanın güneş kremini aldım ama hiç kullanmadım.Güneşe çok az çıkarıyorum henüz ihtiyacım olmadı.Birde 11-15 arası çıkarmayın dedi.Güneş kremi sürseniz bile uzun kollu ile çıkarın dedi ama ben zıbınla çıkarıyorum çocuk erimesin diye:)

Canım biz hafta sonu denize gittik.gitmeden önce dr kontrolümüz vardı.ona sorduğumuzda kesinlikle krem kullanmayın dedi ama kullanmaya başlamak için belli bir zamanda belirtmedi

6.aydan sonra kullanın diyorlar, 10-15 dk güneş ışığına maruz kalabilir sonra beyaz uzun kollu giydirin dedi doktor.
Bizde denize sokacağız ama nasıl olacak bilmiyorum, ayrıca beyaz uzun kollu kıyafetde giydirmek istemiyorum uufff!

Uzun kollu giydirsek ter icinde kalcak sonra hastalik,artik seneye kadar dikkat edicez zor valla ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…