- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.541
Niçin anason istemiyorsun?Bu cayda anasonu pek istemiyorum.uzun zamandir cay icecek vaktim yoktu.forumu bugun okudum bende hemen humana cay ve lactamil ictim :) humanada bitti aslinda.anason koydurmadan bu caydan mi yaptirsam aktara.humana daha az mi etkili ? anason yerine ne ekletsem
Bebek rahatca uyuyor.onu etkilesin istemiyorum.çaydaki amacım sütü arttırsin amacli gaz veya uyku icin birsey istemem.humananın icindekileri okudum pek de birsey yoktu.ayrica humananın faydasini da pek gormedimNiçin anason istemiyorsun?
mama yerken idrar vermenin buna etkisi olacagini sanmiyorum. hemen telas yapma, seker hastaliginda bu durum olabilir diye yazdim ben, baska nedenler yuzunden de idrarda seker cikabilir. Allah dermani olmayan dert vermesin. yarin doktora gosterdiginde bize de haber ver sonucuDr yarın bakacak sonuçlara. Savah olmaz artık bana
Evet idrarda şeker çıktı. Mamayerken vermiştik idrarı. Acaba o etki etmiş olabilir mi? Şeker hastası olmasın kuzum olmasın ya
ya simdi ben de boyle yazdim diye icim icimi yiyor. seker hastalarinda boyle bir durum yasandigini bildigimden yazmistim sizi telaslandirmak yada korkutmak degildi amacim. yazarkende birden fazla nedeni olabilecegini soyledim zaten. seker hastaligini da ornek olarak yazdim sadece. insallah cok daha onemsiz bir sebepten dolayi olmustur.Evet idrarda şeker çıktı. Mamayerken vermiştik idrarı. Acaba o etki etmiş olabilir mi? Şeker hastası olmasın kuzum olmasın ya
Ben iki aylık kontrolümde doktoruma sordum tatile gideceğiz ne kullanalım dedim.üç tane isim yazdı bunların hepsi doğal dedi.Doğal ve 50 faktörlük kullanman gerek dedi.Ben doktorun önerdiği mustelanın güneş kremini aldım ama hiç kullanmadım.Güneşe çok az çıkarıyorum henüz ihtiyacım olmadı.Birde 11-15 arası çıkarmayın dedi.Güneş kremi sürseniz bile uzun kollu ile çıkarın dedi ama ben zıbınla çıkarıyorum çocuk erimesin diye:)Kizlar bebeklerinize gunes kremi kullaniyor musunuz ? Kac aydan sonra kullanmak gerekiyor bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
Anasonda süt arttırır canimBebek rahatca uyuyor.onu etkilesin istemiyorum.çaydaki amacım sütü arttırsin amacli gaz veya uyku icin birsey istemem.humananın icindekileri okudum pek de birsey yoktu.ayrica humananın faydasini da pek gormedim
Canım biz hafta sonu denize gittik.gitmeden önce dr kontrolümüz vardı.ona sorduğumuzda kesinlikle krem kullanmayın dedi ama kullanmaya başlamak için belli bir zamanda belirtmediKizlar bebeklerinize gunes kremi kullaniyor musunuz ? Kac aydan sonra kullanmak gerekiyor bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
Aile hekimligine gitsem yazar mi ki bencede faydasivardir.
Kizlar bebeklerinize gunes kremi kullaniyor musunuz ? Kac aydan sonra kullanmak gerekiyor bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
bazı arkadaşlar artık girmiyor neden acaba @sofiarya @Kumsalpoyraz @LastMadOnEarth @_meLinDa_kardelen384 @tired Beyazkediiiiii @UykucuSirine @Dolunay22 @toist EvBoregi @Belirtisiznesne @Hunilimom daha ismini yazamadillarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım ozletmeyin kendinizi öptüm hepinizi
Dr yarın bakacak sonuçlara. Savah olmaz artık bana
Evet idrarda şeker çıktı. Mamayerken vermiştik idrarı. Acaba o etki etmiş olabilir mi? Şeker hastası olmasın kuzum olmasın ya
Evet canım normal merdiven bile inemicek derecede oluyo sanırım hormonlardan oluyo sonra geçiyor amaSelam kizlar bende yeni hamisim.bir sorum olacak feci gogus agrim var normalmi bu??
Cok tesekkur ederim insan endise ediyor her seydenEvet canım normal merdiven bile inemicek derecede oluyo sanırım hormonlardan oluyo sonra geçiyor ama
Aynen insan korkuyorCok tesekkur ederim insan endise ediyor her seyden
Anladim neyse artik bi daha ki yaza kullaniriz bu yaz extra devam korumayaCanım biz hafta sonu denize gittik.gitmeden önce dr kontrolümüz vardı.ona sorduğumuzda kesinlikle krem kullanmayın dedi ama kullanmaya başlamak için belli bir zamanda belirtmedi
Uzun kollu giydirsek ter icinde kalcak sonra hastalik,artik seneye kadar dikkat edicez zor valla ya :))6.aydan sonra kullanın diyorlar, 10-15 dk güneş ışığına maruz kalabilir sonra beyaz uzun kollu giydirin dedi doktor.
Bizde denize sokacağız ama nasıl olacak bilmiyorum, ayrıca beyaz uzun kollu kıyafetde giydirmek istemiyorum uufff!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?