• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bazilarinizin bebegi az kilo almisti. Ben bikac biseyler okudumda bu sutumuzun kalitesini nasil arttiririz. Fazlaca yemekle artar belki ama o da gobegimize gidiyo. Su hamilelikte kullandigimiz kan ilacini, multivitamini balik yagini hala kullanan var mi doktorlarinzla hic görüşünüzmu

Benim doktorum emzirdiğin sürece bunları iç dedi, bunlar dediği ise; magnezyum kalsiyum omega 3 b vitamini demir hapı.
Toplam 5 ayrı hap alıyorum.

Ya hani 3 aydan sonra gaz geçerdi.16 da 3 ay bitiyo olacak ama oğlum dünden beri ıkınmaktan helak oldu :sinirli: ne zaman kurtulacağız biz bu gazdan

Goturdum evet az almış ama olabiliyo bazen dedi herhangi bi sıkıntısı gözükmüyor dedi cok ac olduguna inaniyosan 30 cc mama ver ama pek onermiyorum dedi bak 2 hafta sonra gel dedi ben vermicem mama 2 hafta sonra bakicam hala lmiyosa o zaman veririm
Bence de öyle yap bakalim insallah sağlıkla alır canım

Kızlar kızım doksan gunluk oldu. Bizimle aynı ayda olup sadece meme verenlere soruyorum kac saatte bir emziriyorsunuz? Gece ve gunduz
Gündüz 2 saatte 1 istiyor ama dışarda isek 3 saatte bir emiyor.gece de 4 saat uyuyup sonra saat başı emiyor uyutmak icin veriyorum yanimda

Herkesin üçüncğ ayda kilo alımı düşmüş buna sevindim çünkü bizimkide hiç emmiyor üç saat arayla yiyor gündüz o da canı isterse.Zayıflayacak diye aklım çıkıyor ama 15 günde 300 gram almış.Bakalım aylık kontrolde ne olacak.Geceleri ise artık hiç uyanmıyor :O
canim kac gunluk senin beybi?
geceleri hic uyanmiyor demissin ya, beni benden aldin. gunde 1 defa 2.5-3 saatlik kesintisiz bi uykum var ondan sonra sabaha kadar 2 saat, 1 saat, 40 dk, 15 dk , 5 dk diye azalarak bitiyor uyku saadetim. kesintisiz uykuya hasret kaldim

Kızlar acil cvp lütfen.. kızımın idrar tahlilinde şeker ++ çıktı. Bu ne demek? Lütfen acil cvp

Bizimde 16sında üç ay olacak bizim bitti.Yani artık rahat yapıyor.Hatta gaz ilacını düzenli veriyordum kestim.Umarım sizind geçer
aynılarmış 2 ilaç birden kullanıyorduk.ilacın birini kestik diğerine devam ediyoruz ama dünden beri başlasam mı diye düşünüyorum.

Hiç bilmiyorum doktor bişey soylemedimi bende merak ettim sişim

Dr yarın bakacak sonuçlara. Savah olmaz artık bana

yazdogindan idrarda seker cikti diye anliyorum.
bobrekler idrari tam suzemiyor demekki ama bunun seker hastaligi gibi birden fazla sebebi olabilir.

Evet idrarda şeker çıktı. Mamayerken vermiştik idrarı. Acaba o etki etmiş olabilir mi? Şeker hastası olmasın kuzum olmasın ya

canim kac gunluk senin beybi?
geceleri hic uyanmiyor demissin ya, beni benden aldin. gunde 1 defa 2.5-3 saatlik kesintisiz bi uykum var ondan sonra sabaha kadar 2 saat, 1 saat, 40 dk, 15 dk , 5 dk diye azalarak bitiyor uyku saadetim. kesintisiz uykuya hasret kaldim
Ayın 16sında üç aylık olcaz canım benim.Benim oğlanın maaşallahı var 11 gibi yatırıyorum 5 veya 6 gibi kalkıyor bazende ben uyandırıyorum.Benimde başlarda üç saatti sonra 4-5 saate çuktı doktorda dokunma geceleri dedi.Ama ben yinede bazen aç kalmıştır diye dayanamıyorum.Ama sabahları bir saat bir saat sürekli uyanıyor.İnşallah sizinde uzar uyku süreleri

Back