- 11 Eylül 2017
- 417
- 638
- 33
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.561
Çişini yaparken huzursuz oluyordu ve gece 4 saatlik uykusunda bezini kupkuru alıyordum. Şimdi hastabeden geldik yine. Kan tahlilinde de şeker 105 çıktı. En yüksek değrr 100 olmalıymış. Çok kötüyüm çok.. şeker hastası olmasın kuzum yaGeçmiş olsun inşallah değildir peki idrar tahlilini neden yaptırdınız bi şikayetimi vardı
6 aydan sonra canımKizlar bebeklerinize gunes kremi kullaniyor musunuz ? Kac aydan sonra kullanmak gerekiyor bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
Yok kuzu daha tam geçmedi, biogai yi bıraktık artık, doktor üç aydan sonra bagırsaklar kendi sistemini oturtsun bırakın dedi, ben hala sabah akşam şu karışım bitki çayından içiyorum ve gündüzleri yüzüstü yatırıyorum baya gaz çıkarıyor. Cok gaz krizi olduğunda acı elma yağıyla masaj yapıyorum, yani tam anlamıyla bitmedi. Sizde durumlar nasılEvBoregi gaz sıkıntılarınız geçtimi.seninki de çok gazlıydı diye hatırlıyorum
Cok gecmis olsun Benim.kizimda gece çişini yapmıyor bu bı belirtimiymisÇişini yaparken huzursuz oluyordu ve gece 4 saatlik uykusunda bezini kupkuru alıyordum. Şimdi hastabeden geldik yine. Kan tahlilinde de şeker 105 çıktı. En yüksek değrr 100 olmalıymış. Çok kötüyüm çok.. şeker hastası olmasın kuzum ya
Biz sokuyoruz denize saat beşten sonra, ben kucağımda götürüyorum suyun içine sonra oturabileceğim derinlikte bi yerde yavaş yavaş ayaklarıyla oynatarak, boynuna kadar sokuyorum suya, en fazla beş dakika tutuyoruz, sonra müsline sarıp çıkarıyoruz hemen eve gidiyoruz, uzun kollu giydirsem pişik olmaz mı kiUzun kollu giydirsek ter icinde kalcak sonra hastalik,artik seneye kadar dikkat edicez zor valla ya :))
Biz sokuyoruz denize saat beşten sonra, ben kucağımda götürüyorum suyun içine sonra oturabileceğim derinlikte bi yerde yavaş yavaş ayaklarıyla oynatarak, boynuna kadar sokuyorum suya, en fazla beş dakika tutuyoruz, sonra müsline sarıp çıkarıyoruz hemen eve gidiyoruz, uzun kollu giydirsem pişik olmaz mı ki
Oh ne guzel bizim daha siftahimiz yok rahatlamistir bebis :)) bizim ki aglarken dusa sokunca basliyor gulmeye :). Burda aksamustu ruzgar cikiyor,oglen cok sicak islak vucuda aksamustu usur diye sokmadim. uzun kollu gunes altinda vala bana pek mantikli gelmedi dediginiz gibi pisik olur,isilik olurBiz sokuyoruz denize saat beşten sonra, ben kucağımda götürüyorum suyun içine sonra oturabileceğim derinlikte bi yerde yavaş yavaş ayaklarıyla oynatarak, boynuna kadar sokuyorum suya, en fazla beş dakika tutuyoruz, sonra müsline sarıp çıkarıyoruz hemen eve gidiyoruz, uzun kollu giydirsem pişik olmaz mı ki
canim cok gecmis olsun, dun geceden beri aklimdaydin, sinir degere yakin cikmis tahlili, belki seker hastasi degildir. doktorun ne diyorÇişini yaparken huzursuz oluyordu ve gece 4 saatlik uykusunda bezini kupkuru alıyordum. Şimdi hastabeden geldik yine. Kan tahlilinde de şeker 105 çıktı. En yüksek değrr 100 olmalıymış. Çok kötüyüm çok.. şeker hastası olmasın kuzum ya
Geçmiş olsun canm kötü bir şey yoktur umarımKızlar acil cvp lütfen.. kızımın idrar tahlilinde şeker ++ çıktı. Bu ne demek? Lütfen acil cvp
bizde de devam.gazı daha rahat çıkarıyor ama gazı iyice artı sanki.bizde de doktor samsiplex bıraktırdı ama biogai devam dedi.yüz üstü yatmayı sevmiyor bizimki hiç en fazla 5 dk duruyor öyle gaz mazda çıkarmıyor.ay ne zaman bitcek bu gazlarYok kuzu daha tam geçmedi, biogai yi bıraktık artık, doktor üç aydan sonra bagırsaklar kendi sistemini oturtsun bırakın dedi, ben hala sabah akşam şu karışım bitki çayından içiyorum ve gündüzleri yüzüstü yatırıyorum baya gaz çıkarıyor. Cok gaz krizi olduğunda acı elma yağıyla masaj yapıyorum, yani tam anlamıyla bitmedi. Sizde durumlar nasıl
bizimki de gece çok çiş yapmıyor.bence genel birşey buCok gecmis olsun Benim.kizimda gece çişini yapmıyor bu bı belirtimiymis
Bence de öyle derin uyuduklarinda yapmıyorlar sanırımbizimki de gece çok çiş yapmıyor.bence genel birşey bu
Herkesin bebeği agulamaya basladimi
bir haftadır aguluuoruzHerkesin bebeği agulamaya basladimi
bizimki de gece çok çiş yapmıyor.bence genel birşey bu
Herkesin bebeği agulamaya basladimi
Cok gecmis olsun Benim.kizimda gece çişini yapmıyor bu bı belirtimiymis
canim cok gecmis olsun, dun geceden beri aklimdaydin, sinir degere yakin cikmis tahlili, belki seker hastasi degildir. doktorun ne diyor
Geçmiş olsun canm kötü bir şey yoktur umarım
Pompayla emmesi gibi olmuyo ya ben yapamiyorum yani useniyorum. Surekli yika dezenfekte et. Bizimde bu ay kilo alimi azalmis. Bakalim her ay yebi bişey. Allah caresiz dert vermesinYoğunbakımdan sonra göğsümü hiç almadı.. bebek emmeyince de zamanla sütüm azaldı pompayla doğru düzgün gelmiyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?