2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun inşallah değildir peki idrar tahlilini neden yaptırdınız bi şikayetimi vardı
Çişini yaparken huzursuz oluyordu ve gece 4 saatlik uykusunda bezini kupkuru alıyordum. Şimdi hastabeden geldik yine. Kan tahlilinde de şeker 105 çıktı. En yüksek değrr 100 olmalıymış. Çok kötüyüm çok.. şeker hastası olmasın kuzum ya

EvBoregi gaz sıkıntılarınız geçtimi.seninki de çok gazlıydı diye hatırlıyorum
Yok kuzu daha tam geçmedi, biogai yi bıraktık artık, doktor üç aydan sonra bagırsaklar kendi sistemini oturtsun bırakın dedi, ben hala sabah akşam şu karışım bitki çayından içiyorum ve gündüzleri yüzüstü yatırıyorum baya gaz çıkarıyor. Cok gaz krizi olduğunda acı elma yağıyla masaj yapıyorum, yani tam anlamıyla bitmedi. Sizde durumlar nasıl

Cok gecmis olsun Benim.kizimda gece çişini yapmıyor bu bı belirtimiymis

Uzun kollu giydirsek ter icinde kalcak sonra hastalik,artik seneye kadar dikkat edicez zor valla ya :))
Biz sokuyoruz denize saat beşten sonra, ben kucağımda götürüyorum suyun içine sonra oturabileceğim derinlikte bi yerde yavaş yavaş ayaklarıyla oynatarak, boynuna kadar sokuyorum suya, en fazla beş dakika tutuyoruz, sonra müsline sarıp çıkarıyoruz hemen eve gidiyoruz, uzun kollu giydirsem pişik olmaz mı ki

Oh ne guzel bizim daha siftahimiz yok rahatlamistir bebis :)) bizim ki aglarken dusa sokunca basliyor gulmeye :). Burda aksamustu ruzgar cikiyor,oglen cok sicak islak vucuda aksamustu usur diye sokmadim. uzun kollu gunes altinda vala bana pek mantikli gelmedi dediginiz gibi pisik olur,isilik olur

canim cok gecmis olsun, dun geceden beri aklimdaydin, sinir degere yakin cikmis tahlili, belki seker hastasi degildir. doktorun ne diyor

Kızım emerken ısırıyor hiç gülmeden, hoşuna gidecek oyun sanacak değişik tepki vermeden kesin hayır diyorum ama umrunda değil yada anlamıyor. Sağ meme ucum acıyor çok ısırdı çekeledi, dişi yokken böyle acıyorsa dişi varken düşünemiyorum

bizde de devam.gazı daha rahat çıkarıyor ama gazı iyice artı sanki.bizde de doktor samsiplex bıraktırdı ama biogai devam dedi.yüz üstü yatmayı sevmiyor bizimki hiç en fazla 5 dk duruyor öyle gaz mazda çıkarmıyor.ay ne zaman bitcek bu gazlar

Cok gecmis olsun Benim.kizimda gece çişini yapmıyor bu bı belirtimiymis

canim cok gecmis olsun, dun geceden beri aklimdaydin, sinir degere yakin cikmis tahlili, belki seker hastasi degildir. doktorun ne diyor

Geçmiş olsun canm kötü bir şey yoktur umarım

Kızlar yazamadım bu saate kadar. Kuzum huzursuzdu anca uyudu. Kan tahlilinde sınır değerdr çıkmasını doktor normal karşıladı. Mama yiyen bebek bu, bu değer bize sadece bebeğin tok oldugunu gösterir dedi. Çişini gece tutması da şeker belirtisi değilmiş. Şeker hastası çiş tutmanın aksine çok sık çiş yaparmış. Çiş tutma enfeksiyondan olurmuş ama enfeksiyon da yok bizde. Ayyy şekeri normalmiş ya çok şükür. Dün geceden beri öldüm öldm dirildim. Sağolun kızlar, iyi ki varsınz.

Yoğunbakımdan sonra göğsümü hiç almadı.. bebek emmeyince de zamanla sütüm azaldı pompayla doğru düzgün gelmiyo artık
Pompayla emmesi gibi olmuyo ya ben yapamiyorum yani useniyorum. Surekli yika dezenfekte et. Bizimde bu ay kilo alimi azalmis. Bakalim her ay yebi bişey. Allah caresiz dert vermesin

Kizlar efa mom kullanan var mi? Ben doktora danismadim aldim. Bununla birlikte hem gyno ferro sanol ve elevit kullanmamin sakıncası olur mu ne diyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…