2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
3.ay itibari ile hareketlenmeler başlıyor dolayısı ile ilgi başka yönlere kayıyor, ve kalori kaybediyorlar.
Bizimkide 2-3 emip sonra memeyi sündürüp sağa sola bakmaya oyun oynamaya başladı ve dolayısı ile 3.ay kilosu düşük çıktı.

Hatta bundan sonra 250-500 gr arası alacaklarmış. Bence bebeğin haraketine ve cinsiyetine göre bile değişiklik gösteriyor.

Erkek bebeklerin metabolizmaları daha aktif mesela. Bir de bizimki sürekli terlemeye başladı bu da kalori kaybına sebepmiş.

Genel olarak sağlıklılarsa kiloya takılmamak gerek diye düşünüyorum, tabii ayda 200-300 gr aldıysa o başka.

Kızlar kızım doksan gunluk oldu. Bizimle aynı ayda olup sadece meme verenlere soruyorum kac saatte bir emziriyorsunuz? Gece ve gunduz

Kızlar kızım doksan gunluk oldu. Bizimle aynı ayda olup sadece meme verenlere soruyorum kac saatte bir emziriyorsunuz? Gece ve gunduz
bizimki de 1 hafta sonra 3 aylik olacak. artik eskisi gibi meme meraklisi degil, her dakika emmiyor. cani istemezse yine emmiyor. 2-3 saatte bir emiyor. gece de bu sekilde. en uzun 3 saat uyuyor zaten. gece de gunduz de 2.memeyi almiyor, bir meme emiyor hep.

Hepimizin derdi benzer. Brn de en başta sarılığı artmasın, atlaymışken tekrar sarılık olmasın, aman kilo aldın ya birkaç günde kilo kaybederse diye diye mamaya düştüm ve şimdi tamamen bıraktı memeyi. Ve şu anda öğreniyorum ki rn köyü meme reddi bile 3-4 günde çözülüyormuş ve hiç süt vermeyen menevile en fazla 10 günde terbiye oluyormuş. Boşa 3 aydır mana vermişim bebeğime. Vicdan azabından ölecem ama düşünmemeyr çalışıyorum. Çarşambadan itibaren kampa giriyoruz kızımla tamamen memeye dönsün diye. Bir danışmanla görüşüyorum bu konuda. İstersen sen de profesyonel destek al canın

Baktiricam canim . Çok sağol

Sabah 9’dan akşam 17’ye kadar genelde 2-3 saatte bir emiyor, ama 17’den sonra 1-1.30 saatte bir istemeye başlıyor. Gece ise ilk uykusunda 3 saat uyuyor ama sonra 2 saatte bir emiyor sabaha doğru 4’ten sonrada 9’a kadar saat başı gibi emiyor.

Bu sık emdiği zaman dilimlerinde 2-3 emip memeyi sündürüyor sağa sola bakıyor canı oyun istiyor, doymadığı içinde sürekli başa sarıyoruz :)

Sende durum nasıl?

Aldım o beslenme atelinden. Eds yontemi deniyor. Bir kere yaptım. Memeye hiç yanaşmadığı için başarılı olamadik. Eşimden yardımcı olmasini istedim. Tek başıma yapamadım . Oda benim asabimi fena halde bozdu kavga ettik. Öylece kaldı anlayacağınız. Butun aksilikler beni bulmuştu o sıralarda. Tekrar denicem. İcimde hâlâ bir ümit var. Bitmiyor. Emecek bir gün bu bebek diyor

AnaTalia

Merhaba, özel mesaj atamadım size. Kimden destek alıyorsunuz ve ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben emziriyorum ama günde iki defa da mama veriyorum. Mamayı tamamen bırakmak istiyorum. Belki bi faydası olur bana da.

Haydarinna cnm nasilsin nasıl gidiyor bebiş ve gebelik

Teşekkür ederim canım çok güzel gidiyor yanlız gebelikten dolayı halsizlik bulantı var yemek yiyemiyorum çok fazla ufak bebekte olunca biraz zorlanıyorum bebeğim 5 aylık düzeltilmiş yaşı 3 ay bende 8 haftalık oldum :) sen nasılsın bebişin nasıl ?

Birine danıstım hatta odemenızı yapıyım oyle konusalım dedım en basında hatta. Online gorusme olacaktı. Kadın sıkıntılarınızdan bahsedin kısaca dedi. Anlattım gayet guzel tespit etmıssınız herseyı dedi. Diialtı bagı olabilirnı dedi. (oyle bırsey yok bizde) Video attık sonrada cevap yazmadı Bi daha.bende ustelemedım. Bana yapılacak bırsey yok diye dusundu herhalde. Bende memenin kahverengi kısmını olabildiğince alacak,, sık sık emzırılecek, bol su ıcılecek, stres kaygı olmayacak bunları ogrendım oradan buradan yapmaya calışıyorum. Bunun haricinde Baska bir onerısı varsa danısmanının sende yazar mısın lütfen hatta adını nasıl ulasırım onuda paylasırsan sevinirim canım

Selam kızlar çok uzun zamandır yazamadım. Herkes iyidir bebişler iyidir umarım. İlk oğlumda olduğu gibi 2. De çok zor büyüyor. Çok gazlı ağlayan ve katılmaya meilli bir bebek. İnanın nefes almaya fırsat yok desem abartmam. Büyük oğlum kıskanmaya başladı. Ev işleri bebek vs. Günler su gibi geçiyor. Haftaya 3 aylık olcak kısmetse. Hepinizi çok özledim :)

İyi olmanıza çok sevindim cnm biz büyüyoruz Şükür. Peki emzirebiliyor musun ben çok ara vermek istemiyor Allah nasip ederse tabi önce rahim toplanmalı ama emzirmekten kesmek istemem bebeğimi. Sen emzirebiliyor musun devam eden çok duydum neye göre merak ediyorum bilgin var mı.

Haklısın canım çok şükür sağlıkla aldık kucağımiza

Bizimki kafasına göre takılıyor valla gece uykumuz uzun sadece 4 saat sonra falan ben veriyorum 5 dk emiyo devam ediyor uykuya. Gündüzleri berbat düzeni açıktigini anlayamıyorum ama en fazla 2 saat kalır emmeden.

cevap icin cok gec oldu ama gogus catlak kremi sur diyecektim gercekten cok iyi geliyor.. birde bildigin kizartma yagini sur yani kizartma yapilmis olacak kesinlikle hemen geciriyor denedim .. cunki bez degistirmistik cok kotu posik olmustu .. hemen gecti

Hametan pomat kullan canım, çok hızlı toparlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…