- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.481
bizimki de 1 hafta sonra 3 aylik olacak. artik eskisi gibi meme meraklisi degil, her dakika emmiyor. cani istemezse yine emmiyor. 2-3 saatte bir emiyor. gece de bu sekilde. en uzun 3 saat uyuyor zaten. gece de gunduz de 2.memeyi almiyor, bir meme emiyor hep.Kızlar kızım doksan gunluk oldu. Bizimle aynı ayda olup sadece meme verenlere soruyorum kac saatte bir emziriyorsunuz? Gece ve gunduz
bizimki de 1 hafta sonra 3 aylik olacak. artik eskisi gibi meme meraklisi degil, her dakika emmiyor. cani istemezse yine emmiyor. 2-3 saatte bir emiyor. gece de bu sekilde. en uzun 3 saat uyuyor zaten. gece de gunduz de 2.memeyi almiyor, bir meme emiyor hep.[/QUOTE. 3. Aydan itibaren dıs cevreyı farketmeye basladıkları için dikkatleri dagılırmıs. O yuzden böyledir canım. Benim dr da 4 dk birini 4 dk birini ver dedi.istedikçe ver dedi. Ben basından beri mamada verdiğim için sütü çoğaltamadım.bes dakika emiyor sonra cekıstırmeye baslıyor. Ozaman bende panik olup mama verdım ac kalır gelişmez diye. Resmen kısır bir döngünün içindeyim. Vicdanım sızlıyor öteki taraftan mama verdıgım ıcın vermesem doymdıgını düşünüp kahroluyorum ne yapıcam bilmiyorum. Gerci benım yegenım de mamayla buyudu. Uc yasına girecek ama bes yasında gıbı duruyor masallah boy pos hepsi cok iyi. Persentilde hep ilklerde cıkıyor.genetik yapı da onemlı galiba ama yinede anne sütü alsın istiyor insan. Bana onerıleri olan herkesi dinlerim.
Baktiricam canim . Çok sağolAslında bu doktorların işi ama dil bağı az ise malesef söyleniyo bazıları benim başıma geldi ozeldeki doktoru söylemişti allah korusun ileride peltek konusuyolar hemen kestirdik. Illa var demiyorum sadece bi bakin atlanmis olmasin
Kızlar kızım doksan gunluk oldu. Bizimle aynı ayda olup sadece meme verenlere soruyorum kac saatte bir emziriyorsunuz? Gece ve gunduz
Aldım o beslenme atelinden. Eds yontemi deniyor. Bir kere yaptım. Memeye hiç yanaşmadığı için başarılı olamadik. Eşimden yardımcı olmasini istedim. Tek başıma yapamadım . Oda benim asabimi fena halde bozdu kavga ettik. Öylece kaldı anlayacağınız. Butun aksilikler beni bulmuştu o sıralarda. Tekrar denicem. İcimde hâlâ bir ümit var. Bitmiyor. Emecek bir gün bu bebek diyorİnternetten emzirmeyi araştırırken okumuştum sütü gelene kadar memede mama vermek diye bir uygulama var mamayı meme ucuna konan bir hortum ile emzirirken alıyor bebek hem emmiş oluyor hemde mama içiyor. Belli bir süre sonra göğüs hep uyarıldığı için süt üretimi başlıyormuş. Bi araştırın isterseniz bana çok mantıklı gelmişti.
Haydarinna cnm nasilsin nasıl gidiyor bebiş ve gebelik
Birine danıstım hatta odemenızı yapıyım oyle konusalım dedım en basında hatta. Online gorusme olacaktı. Kadın sıkıntılarınızdan bahsedin kısaca dedi. Anlattım gayet guzel tespit etmıssınız herseyı dedi. Diialtı bagı olabilirnı dedi. (oyle bırsey yok bizde) Video attık sonrada cevap yazmadı Bi daha.bende ustelemedım. Bana yapılacak bırsey yok diye dusundu herhalde. Bende memenin kahverengi kısmını olabildiğince alacak,, sık sık emzırılecek, bol su ıcılecek, stres kaygı olmayacak bunları ogrendım oradan buradan yapmaya calışıyorum. Bunun haricinde Baska bir onerısı varsa danısmanının sende yazar mısın lütfen hatta adını nasıl ulasırım onuda paylasırsan sevinirim canımHepimizin derdi benzer. Brn de en başta sarılığı artmasın, atlaymışken tekrar sarılık olmasın, aman kilo aldın ya birkaç günde kilo kaybederse diye diye mamaya düştüm ve şimdi tamamen bıraktı memeyi. Ve şu anda öğreniyorum ki rn köyü meme reddi bile 3-4 günde çözülüyormuş ve hiç süt vermeyen menevile en fazla 10 günde terbiye oluyormuş. Boşa 3 aydır mana vermişim bebeğime. Vicdan azabından ölecem ama düşünmemeyr çalışıyorum. Çarşambadan itibaren kampa giriyoruz kızımla tamamen memeye dönsün diye. Bir danışmanla görüşüyorum bu konuda. İstersen sen de profesyonel destek al canın
İyi olmanıza çok sevindim cnm biz büyüyoruz Şükür. Peki emzirebiliyor musun ben çok ara vermek istemiyor Allah nasip ederse tabi önce rahim toplanmalı ama emzirmekten kesmek istemem bebeğimi. Sen emzirebiliyor musun devam eden çok duydum neye göre merak ediyorum bilgin var mı.Teşekkür ederim canım çok güzel gidiyor yanlız gebelikten dolayı halsizlik bulantı var yemek yiyemiyorum çok fazla ufak bebekte olunca biraz zorlanıyorum bebeğim 5 aylık düzeltilmiş yaşı 3 ay bende 8 haftalık oldum :) sen nasılsın bebişin nasıl ?
Ya gozumden kaçmış çok sevindimO yazmıştı canım iyilermis kontrollere gidip geliyoruz demisti
Haklısın canım çok şükür sağlıkla aldık kucağımizaAllah tüm annelere kolaylık versin canm. Hepimiz sadece kendi doktorlarımızın dediklerinle yetinmeyip aynı durumu yaşayanların doktorları ne diyor araştırıyoruz soruyoruz birbirimize, daha iyi anne olmak için bir çaba bence hepimizin burda bir şeyler yazıp paylaşması. Bazen burda aldığım cevaplar içimi rahatlatıyor da gereksiz doktor kapısı aşındırmıyorum. İçim daha rahat kilo konusunda. Kızım 1 kaç gündür kucağımızda dik de duruyor şükür. Kafa kontrolu var yani. Keyfi yerinde. Ay keseyi görelim, ay kalp atışı duyalım, taramalar temiz gelse, hareket etti mi etmedi mi derken doğdu şükür de nelerle uğraşıyoruz, bunlar da geçecek gereksiz üzülmüşüz dicez
Bizimki kafasına göre takılıyor valla gece uykumuz uzun sadece 4 saat sonra falan ben veriyorum 5 dk emiyo devam ediyor uykuya. Gündüzleri berbat düzeni açıktigini anlayamıyorum ama en fazla 2 saat kalır emmeden.Sabah 9’dan akşam 17’ye kadar genelde 2-3 saatte bir emiyor, ama 17’den sonra 1-1.30 saatte bir istemeye başlıyor. Gece ise ilk uykusunda 3 saat uyuyor ama sonra 2 saatte bir emiyor sabaha doğru 4’ten sonrada 9’a kadar saat başı gibi emiyor.
Bu sık emdiği zaman dilimlerinde 2-3 emip memeyi sündürüyor sağa sola bakıyor canı oyun istiyor, doymadığı içinde sürekli başa sarıyoruz :)
Sende durum nasıl?
cevap icin cok gec oldu ama gogus catlak kremi sur diyecektim gercekten cok iyi geliyor.. birde bildigin kizartma yagini sur yani kizartma yapilmis olacak kesinlikle hemen geciriyor denedim .. cunki bez degistirmistik cok kotu posik olmustu .. hemen gectiKızlar kızımın popo arasi arkadan pisik olmuş nokta nokta kabarık gibi kizarik mustela kullaniyordum bişey yoktu üç aydır bir günde bu kadar olmuş ıslak mendil kullandım bikac kez ondan mi bilemedim normalde pamuk su kullaniyorm. Pisik kremi sudocrem veya desitin alicam kullanan önerisi olan memnun kalan var mi
canim sagol gecen girdim okumadin sanirim inanin buraya girmeyi unutuyorum bebeiismde bende cok iyyiz cok şükür cok opuyorummHaydarinna cnm nasilsin nasıl gidiyor bebiş ve gebelik
Hametan pomat kullan canım, çok hızlı toparlıyorKızlar kızımın popo arasi arkadan pisik olmuş nokta nokta kabarık gibi kizarik mustela kullaniyordum bişey yoktu üç aydır bir günde bu kadar olmuş ıslak mendil kullandım bikac kez ondan mi bilemedim normalde pamuk su kullaniyorm. Pisik kremi sudocrem veya desitin alicam kullanan önerisi olan memnun kalan var mi
Kuzenim kizini tek memeyle buyuttu 2 yasina kadar. Cok da saglikli tontis bir bebekti :)Tek memeyle yeterince beslenemez diye düşünüyorum acikcasi. 15 gundur boyle. Tek memede surekli sut olmuyoki. Hem usendigimiz icin aslaa emdigi zamanki gibi olmaz ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?