- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
Evet insan stres yapıyor ama artık sezeryan sonrası vajinal Doğum yapan birsürü doktor var. Böyle düşünüp rahatlamaya çalış canım. Allah sağlık versin evladımız da var. İnşallah sağlıklıca 2. Leri de kucaklayacağız. Senin düşüğün için sonrasında araştırma yaptılar mı ? Belki sağlıksız bir bebekti. Herşeyde vardır bir hayırdogru meryem hakkimizda hayirlisi olsun su kalp atislarini hele bi duysak su 3 aydan korkuyorum. ikinci bebegim dusunce insan supheli oluyor. bizim icin zor cunku sezeryaniz ve ameliyat olursak duserse son hak kalicak benim ikinci bebegim dustu kendiliginden gitti bundada korku bitmiyor vakitde gecmiyor
Evet insan stres yapıyor ama artık sezeryan sonrası vajinal Doğum yapan birsürü doktor var. Böyle düşünüp rahatlamaya çalış canım. Allah sağlık versin evladımız da var. İnşallah sağlıklıca 2. Leri de kucaklayacağız. Senin düşüğün için sonrasında araştırma yaptılar mı ? Belki sağlıksız bir bebekti. Herşeyde vardır bir hayır
Evet insan stres yapıyor ama artık sezeryan sonrası vajinal Doğum yapan birsürü doktor var. Böyle düşünüp rahatlamaya çalış canım. Allah sağlık versin evladımız da var. İnşallah sağlıklıca 2. Leri de kucaklayacağız. Senin düşüğün için sonrasında araştırma yaptılar mı ? Belki sağlıksız bir bebekti. Herşeyde vardır bir hayır
Kesinlikle çok zor yâ Allah bir daha göstermesin. Alışma süreci çok kötü zaten. Dediğin gibi ileri hesap ya hayal kur falan.yani uzende su oluyor 6 hafta 5 gun bekliyorsun. artik bebek olucana alismissin bekleme surecindesin gunler senin icin gecmiyor. simdiden ileri hesap yapiyorsun sonra pat diye hersey bianda yok oluyor bide tam o donem annenin en hasas donemi surekli en ufak birsey aglama donemi uzuluyor insan
Anladım canım hani araştırma yapıyorlar ya bazı düşüklerde. Demekki öyle bir durum görmedi dr. İnşallah sağlıklı geçecektir bu hamilelik. Yaşamayan bilemez ama arkadaşım yaşamıştı çok etkilenmişti o dabenim ikinci icin arastirma yapmadilar yemek yerken aniden kanamam geldi doktor gittim keseyi gorduk cok cok kucuk bebek dedi progestan felibol verip eve yolladi. sabah agrim cok siddetlendi ve kanamam cok cogaldi tekrar hastane gittim kese bozulmaya baslamis ve asa kaymaya baslamis dedi kalp atislarini bile duyamadim. iki gun sonra gel temizmi bakalim dedi ve gittim hic birsey kalmamisdi
Gidiyor valla,sol kasık sızısı devam ediyor,belimde ağrı başladı. Bacaklarimda yorgunluk hissi de var. Bu ay öncekilere göre bı değişigim. Belki de üşüttümAma ben bebek olduğuna inanıyorum :)
Benim bat bugün 26 günde bir adet olmaya başladım ilk bebişten sonraSiz de hangisi var bence yapın beklemeyin ama bat ne zaman
Benim de hiç iyi değil. Önceki hamileliğimde adetim geçtiği halde ilk 2 gün Yok görünüyordu meğer geç döllenmeymiş. Oyüzden pek güvenmiyorum onlara. Benim 4+2 de 133 tü hiç unutmuyorumBende tam ayniyim kizimdada boyleydim,sevinesimde var ama onemli zamanlar diye bi tutuyorumda
Cok var benim 5 Eylul :) 30gunde genelde ama son 3 ay 28 gunde birdi.Bdt 12 Mayis gorunuyor benimde varsa o yuzden sordum sizinkini :)
Testte Prediktör var ama early,carsambaya denk geliyor,yapacam.Ya da bi anda kan tahliline gidebilirim
Idrar tahlilleriyle aram iyi degil aslinda ilkinde pek sevindirmediler,4+2de direkt kan icin gittigimde 2062ydi deger,idrar testinde fiyaskoydu hep
Benim de hiç iyi değil. Önceki hamileliğimde adetim geçtiği halde ilk 2 gün Yok görünüyordu meğer geç döllenmeymiş. Oyüzden pek güvenmiyorum onlara. Benim 4+2 de 133 tü hiç unutmuyorum
Ya siz benden çok sonra öğreneceksiniz ama 12 oluyor sizin de çok ilginç
Kesinlikle çok zor yâ Allah bir daha göstermesin. Alışma süreci çok kötü zaten. Dediğin gibi ileri hesap ya hayal kur falan.
Anladım canım hani araştırma yapıyorlar ya bazı düşüklerde. Demekki öyle bir durum görmedi dr. İnşallah sağlıklı geçecektir bu hamilelik. Yaşamayan bilemez ama arkadaşım yaşamıştı çok etkilenmişti o da
Kesesi görünen oldu mu arkadaşlar muayenede? İlk olduğu için çok bilmiyorum ama bugun görünmedi biraz stres yaptım.
Kesesi görünen oldu mu arkadaşlar muayenede? İlk olduğu için çok bilmiyorum ama bugun görünmedi biraz stres yaptım.
etkilwniyorsun ondan kacamazwn bende mesela o donemde bebek dusunmuyordum hedeflerim vardi supriz gibi hamile oldumu ogrendim sonra hedeflerimi ertelim dedim onun ici ayar yaptim 46 gun sonra finis oldu buda planli bebek degil ama yine hamileyim dusugumden sonra hep duam su hayirli zamanda hayirli vakitte hayirli saglikli uzun omurlu evlat gerisi nasip dedin gibi doktor hic arastirmada oyle soguk kanliydiki cevabi su hihi evet o gidici dusucek iki gun sonra kontrol gel artik seni yatirsakda gidicek peki saatler once geldimde neden yatirmadilar kese gozuktu normaldi sadece kanamam oldunu dememe ragmen onemsemediler sadece gunu yokmus diyorum bende
Merhaba bacilarrss umarim gununuz guzel geciyordur
Ben doktora gittim bugun ama once kan testi yaptirdim yine. Bugun aslinda bati 1 gun gecti daha. Ama ben bata 5 kala ogrenmistim hamile oldugumu 38 degeri ile. Bugun 1151 olmus. Doktor dedi kiii daha gorunmez bebek vajinal ultrason muayenesi ile bile ve sadece karindan bakti. Tani ki goremedik bisi. Daha cok erken ama meraklardaydim ben de. 1150 civari goren oldu mi keseyi alttan? Baska doktora gitmeli miyim yoksa bekleyeyim mi doktorun dedigi gibi? Su keseyi bi gorseydim...
Ahh ahhh sabırbnm 4+2de 2062 idi ilk kizimda,bekledim,2 hafta sonra kalp atisinida duyduk
Merhaba bacilarrss umarim gununuz guzel geciyordur
Ben doktora gittim bugun ama once kan testi yaptirdim yine. Bugun aslinda bati 1 gun gecti daha. Ama ben bata 5 kala ogrenmistim hamile oldugumu 38 degeri ile. Bugun 1151 olmus. Doktor dedi kiii daha gorunmez bebek vajinal ultrason muayenesi ile bile ve sadece karindan bakti. Tani ki goremedik bisi. Daha cok erken ama meraklardaydim ben de. 1150 civari goren oldu mi keseyi alttan? Baska doktora gitmeli miyim yoksa bekleyeyim mi doktorun dedigi gibi? Su keseyi bi gorseydim...
Hic canini sıkma canım,hep endiseyle geciyor gebelik simdi kese sonra kalp sonra test fln derken.Acele etme yenidir
Gebelik sagliksizsa kendi sonlanirmis,yine bisy yapamazlardi.Bazilarida herseye ragmen doguyor.Allah bu gebeligini hayirlisiyla saglikla tamamina erdirsin
Ahh ahhh sabırbnm 4+2de 2062 idi ilk kizimda,bekledim,2 hafta sonra kalp atisinida duyduk
Değer artacak mı kese göruncekmi .kesenin ici dolu mu yoksa boş gebelik mi. Oglumda hastane yolları asındırdık hep bu sefer daha rahatim idrar testi bile almak istemiyorum regl yi bekliycem.Oglumdan once iki düsuk yasadim uzun ugrasla olmustular.Cok yıprandım.Ne zaman kendimi saldım regl olmadıgımı farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?