2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gunaydin hmişler ve hamiş adaylari nasilsiniz kizlar.belirtileriniz neler?yazarsaniz sevinirm
Günaydın kızlar, benim ilk hamileliğim sıfır belirtiydi. Ama bunda her ayağa kalktığımda başım dönüyor çok tuhaf. Bir de rahim ağrısı yaşadım bir gece Hep açım ama tutuyorum kendimi.

Ben de varım sürekli gaz çıkarıyorum karnım şiş maalesef

Merhaba herkese bende bu güzel haberi aldım hayırlısıyla sağlıklı zamanlı ilerler günlerim. İlk betahcg 273 üç gün sonra 978 di. 5 Eylül bayram dönüşü kese bakılacak . Allah'a emanetiz
Merhaba ne güzel ilerlemiş rakamlar oh Kese kalp atışı hepsini güzelce duyar görürüz inşallah. Benim daha çok var beta 24

ben de bakayım eczaneden ,erken gebelik testi diye mi geçiyor acaba. Ayy inşallah artar senin de sonra da 9 ayimizi güzelce geciririZ. Çok heyecanlı ve güzel bı duygu

ben de bakayım eczaneden ,erken gebelik testi diye mi geçiyor acaba. Ayy inşallah artar senin de sonra da 9 ayimizi güzelce geciririZ. Çok heyecanlı ve güzel bı duygu
Preductor early var canım o erken gebelik testi ilk gebeliğimde onunla çıkmamıştı. Bu express olanı hızlı ve hassasmış. Gerçekten çok çok yeniyken öğrenmiştim. Sanırım beta 12 falan olmalı
Ayyy evet yâ ne güzeldi her anımız iç içe İnşallah bu da öyle olur canım. Şu ilk zamanlar biraz sıkıntılı sanırım

Kızlar adetime 3 gün vardı. Böyle çizgi bulunca çok şaşırmıştım. Mide bulantım baş dönmem vardı öyle şüphelenmiştir. Preductor express test adı İnşallah doğru yazmışımdır.

Eklentiler

• IMG_7633.JPG
    18,8 KB · Görüntüleme: 52
bulabilirsem ben de alayım bundan,geçen normal testlerden 4 tane aldım elimde 1 tane kaldı

Evet canım yaa çıkarmıyorlar da bı durabilsem :) elimde test var ya bitirene kadar ugrasirim artık. Zaten negatif görünce moralim bozulmuyor,daha Bata kadar umudum var. Gerçi içimde hamile olduğuma dair bı his var umarım yanılmam

test negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyor

Hadi surprize yetismesinde sevindirsin annesini sonrada olsa insallah

Ben pek dayanabileceğimi sanmıyorum açıkcası zaten zorlu bi yoldan geçtim tüp bebek süreciydi benim. O yüzden hemen keseyi görmem lazım

Gozunaydiin :) Allah tamamina erdirsin,saglikla kavusun insallah

Hiç ümidim yok benim tek iliski oldu Esim biraz gec karar verdi cocuk icin yumurtlama donemini ucundan yakaladık.Durduk yere ümitlendirdi beni.Olursa da hayırli sağliklı bi kız olsun insallah miray diye alıstım resmen

Ilk bebek mi sizin? Allah gonlunuze gore versin insallah :)

Bat ne zamandi sizin? Beklenen dogum tarihine gore 3ü oluyor sanki?
Prediktör test buarada cesitleri var,benimde elimde var bekliyorumyapsam mi

Dogrudur o ,elin gider gider göbişe bide

Haklısın canım ben de olsam durmam yaparım Çok ilginç myhsa ben de öyle hissetmiştim. Ama bulantım ve baş dönmem de vardı fazlasıyla. Bakalım artık bebekli hamileyiz napacağız

Benim bat bugün 26 günde bir adet olmaya başladım ilk bebişten sonra Siz de hangisi var bence yapın beklemeyin ama bat ne zaman

Çok pislikler ya ne azalıyorsun doğru düzgün anlat demi aman bu süreçte en sevmeyeceğim iş hastane ve hastane işleri olacak inşallah hepimiz sorunsuz bir gebelik geçiririz de çok fazla uğraşmayız

valla benimde en sevmedigim bu doktorlar olacak devletin doktorlari kotu davraniyor sanki ne geldin gibi sinir oluyorum. oysa sen heycanlisin meraklisin onlar kursanda bitakiyo. ilk kizimda 32 haftaya kadar kac hastane doktor denedim bi bilsen insallah yine ayni doktorumda dogururum oda ozel yani insani onlar itiyor baskalari gecen kan verdim carsamba doktor gicikdi dedim kendi kendime cocugun hersyini kendi arastirmalarimla biliyorum resmen

Merhaba siz de 2015 Mayıs annesi miydiniz yanlış mı hatırlıyorum yoksa

sizede merhaba 2015 nisan annesiyim bn bu seferde nisan annesi olucama benziyor sezeryan olacagim icin
İsminizi hatırlıyorum sanki O dönem nisanı da takip ediyordum oradan kalmış aklımda sanırım. Hatta ismi Meryem sanırım diye düşünmüştüm sizin için Ben de sezeryan olacağım bakalım ne zamana denk gelecek.

İnşallah teşekkür ederim

dogru meryem hakkimizda hayirlisi olsun su kalp atislarini hele bi duysak su 3 aydan korkuyorum. ikinci bebegim dusunce insan supheli oluyor. bizim icin zor cunku sezeryaniz ve ameliyat olursak duserse son hak kalicak benim ikinci bebegim dustu kendiliginden gitti bundada korku bitmiyor vakitde gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…