- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
En guzel bayrami sakince gecirip bayram sonrasi doktora gitmek... herseyin hayirlisibence beklemelisin benin kuzenimde hamile oda gorememis 5000 6000 en az olmali doktor demis bide dusun onun dogum 22 nisan geliyor onunda 2600 cikmis degelerr
Bi oglum var 2 yaşında nasipse 2.olacak.Birincide cok ugrasmistik yüzden bu sfer cok gecmeden bırakalım korunmayı dedik
dogru soyluyorsun Insallah bu sefer kucama alirim yani suanki teksey bu seferde mi oyle olur korkusu sadece vakit gecmiyor muane olamiyoruz olsakda erken sadece sabretmek gerekiyor ve hepimiz kucamiza alalim kimse boyle birsey yasamasin insallah
Büyüğü 2.5 nerdeyse. Eğer bu sağlıklı olursa ve doğrsa tam 3 yaş olacak inşallahEvet bnm sat 5 Agustos :)
Hic unutulmuyor ve nasil hizli zamann
Buyugu kac yasinda?Allah bagislasin.
Merhaba canım benim 6. Haftamda vajinal muayenede kalp atışını duymuştu doktor ilk hamileliğimde ama ben vajinal muayeneyi tavsiye etmem. Bemce bekleyip görmek daha sağlıklı. Zaten Yen'i tutunmaya çalışıyorlar biz alttan rahatsız ediyormuşuz gibi geliyor banaMerhaba bacilarrss umarim gununuz guzel geciyordur
Ben doktora gittim bugun ama once kan testi yaptirdim yine. Bugun aslinda bati 1 gun gecti daha. Ama ben bata 5 kala ogrenmistim hamile oldugumu 38 degeri ile. Bugun 1151 olmus. Doktor dedi kiii daha gorunmez bebek vajinal ultrason muayenesi ile bile ve sadece karindan bakti. Tani ki goremedik bisi. Daha cok erken ama meraklardaydim ben de. 1150 civari goren oldu mi keseyi alttan? Baska doktora gitmeli miyim yoksa bekleyeyim mi doktorun dedigi gibi? Su keseyi bi gorseydim...
En guzel bayrami sakince gecirip bayram sonrasi doktora gitmek... herseyin hayirlisi
En guzel bayrami sakince gecirip bayram sonrasi doktora gitmek... herseyin hayirlisi
Büyüğü 2.5 nerdeyse. Eğer bu sağlıklı olursa ve doğrsa tam 3 yaş olacak inşallah
Sizin kaç yaşında
Çok teşekkürler tatlım ama ben araştırdım ki dış gebelikte de değer dengesiz artiyormus inşallah öyle değildir korktumgunaydin kizlar :) biz bugun 5+0 olduk.erken ogrendik ama zaman gecmek bilmiyorki.10gun oldu ogreneli.Pamukprncess hayirli olsum canim.degerin gayet guzel artmis.cogul olabilir.ikizle cosacak galiba bu topik
Bende gece üşüdüm üstümü örttüm ilk kezkizlar benim ayaklarim buz gibi.cok soguk.sadece ayaklarim usuyor.bide cok istahliyim.tiksinme falan yok.. zaman gecmiyor.hyirlisiyla ilk 3ayi atlatsam dah iyi olcamda.bide rahimde.kasiklarda.kipirtilar var.ne oldugunu cozemedim hala :))
gunaydin kizlar :) biz bugun 5+0 olduk.erken ogrendik ama zaman gecmek bilmiyorki.10gun oldu ogreneli.
Çok teşekkürler tatlım ama ben araştırdım ki dış gebelikte de değer dengesiz artiyormus inşallah öyle değildir korktum
kizlar benim ayaklarim buz gibi.cok soguk.sadece ayaklarim usuyor.bide cok istahliyim.tiksinme falan yok.. zaman gecmiyor.hyirlisiyla ilk 3ayi atlatsam dah iyi olcamda.bide rahimde.kasiklarda.kipirtilar var.ne oldugunu cozemedim hala :))
Aslında 4 yaş daha iyi bir yaş sanırım ama bekleyemedikBenim kizimda nerdeyse 3 bucuk :) ve bebis varsa tam 4 yas olacak aralari :)
Mayıs galiba sizinde ilki?
Selam sanırım değerler düşükken 4 kata kadar artış normAl. Ama hepimizde de kimyasal gebelik dış gebelik riskleri var. Bebişi görmeden keseyi görmeden rahat etmeyeceğiz Si değerlere göre düşünüp üzülmeyin bence. Doktor randevunuzda biraz daha netleşir olmadığı inşallahSelam güzeller benim kan 6.45 ti ya iki gün sonra 45 çıktı değergaliba çoğul gebelik habercisi bu değil mı?
inan kat kat giyiniyorum bu sıcakta. Yoksa çok üşüyorum dediğin gibi. Ben de normal iştahlılık ama bu sabah çok kötüyüm.kizlar benim ayaklarim buz gibi.cok soguk.sadece ayaklarim usuyor.bide cok istahliyim.tiksinme falan yok.. zaman gecmiyor.hyirlisiyla ilk 3ayi atlatsam dah iyi olcamda.bide rahimde.kasiklarda.kipirtilar var.ne oldugunu cozemedim hala :))
inan kat kat giyiniyorum bu sıcakta. Yoksa çok üşüyorum dediğin gibi. Ben de normal iştahlılık ama bu sabah çok kötüyüm.
Kızlar siz de de uyumama koku duyarlılığı ve çabuk yorulma var mı.
Hep yatmak istiyorum ama 2.5 yaşındaki bebişle pek mümkün değil
İnşallah canım aynen kese görene kadar gebe olduğumuza inanamayiz aslındaSelam sanırım değerler düşükken 4 kata kadar artış normAl. Ama hepimizde de kimyasal gebelik dış gebelik riskleri var. Bebişi görmeden keseyi görmeden rahat etmeyeceğiz Si değerlere göre düşünüp üzülmeyin bence. Doktor randevunuzda biraz daha netleşir olmadığı inşallah
de bgün kan verdm 3. Kez artık son dyrum tahminimce 1000 küsürlerde bsey çıkıcak bn mümkün olduğunca khve içmiyrum ama canm isterse içerm çok az ve çay içiyrum en fzla dört brdak gün içersnde bol bol süt ve su içiyrum bnce çok fazla sakınmamak lazım sakınan göze çöp batar ki hele şuanda bzden bağımsız bu minik bnmde işk gbeliğim ama çoğu insana gre ağrım sızım çok azMrb bugün ben de kan verdim ilk pazartesi sonra çarşamba ve bugün olmak üzere 3 kere kan vermiş oldum bayrama kadar yeter verme bir daha diyor bir yanım diğer yanım da ama ya bir terslik varsa vs. Ilki 125ti ikincisi 345 şimdi 1925 mis daha doktora da gitmedik eşim doktora gitmeyince pek inanası gelmiyordu bugün acilin doktoruna sordu kesin mi diye o da kesin kesin deyince inandıbir terslik var mıdır dedim ult
çok erken yatıyorum ama gece çok uyanıyorum ben hamilelikten önce gece hiç idrara kalkmazdım şimdi idrara kalkıyorum sonra tkrar gecenin bir yarısı uyanıyorum zoraki uyuyup sabahın 5-6sı tekrar uyanıyorum, koku duyarlılığı yok, çabuk yorulma ve halsizlik had safhada ağzımda ara ara metalik tat var ilk midemin almadığı sebze salatalık. bir de aklıma gelmişken sorayım kahve çay içme olaylarını nasıl yapacağız içmeyecek miyiz ya da az mı içeceğiz?
Bn
de bgün kan verdm 3. Kez artık son dyrum tahminimce 1000 küsürlerde bsey çıkıcak bn mümkün olduğunca khve içmiyrum ama canm isterse içerm çok az ve çay içiyrum en fzla dört brdak gün içersnde bol bol süt ve su içiyrum bnce çok fazla sakınmamak lazım sakınan göze çöp batar ki hele şuanda bzden bağımsız bu minik bnmde işk gbeliğim ama çoğu insana gre ağrım sızım çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?