• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
fiyatlar cok pahali degilmi sizcede benim bildigim yenidogan uniteleri herhangi birsey olursa felan ucretsz olmasi gerekiyor ben kizimda sadece 705 tl odemistim. sezeryana
bilmiuorum ki pahalı mı??? Ben kızımın doğumunda 6sene önce 2800 tl vermiştim şimdi de 4500 uygun geldi bir de hastane de hekim de o paraya değer diye düşünüyorum öyle de bir durum var. Fiyatların 1500-2000 civarında olduğu hastanelerde var ama küçük butik hastaneler ve ben kendimde sektörün içinde olduğum için oralarda Doğum yapmak iyi hekim bulmak çok Zor içime sinmez :( yenidoğan yoğunbakım evet birçok özel hastanede %100 karşılıyor sigortalıya ama yine ekip cihazlar hekim bunlar hep tercih meselesi.. velhasıl Doğum hassas bir konu bir de zor elde edilen bir bebekse daha kıymetli ,.herkes imkanları dahilinde kendi ve bebişi için en iyisini yapmak ister :KK200:

Kizlar iki kese gördük :emir_bebek::emir_bebek:
:tokat::KK73::KK73:ikizler çoğalıyor..çok güzel
Selam hanimlar bende bugun dr.dan geliyorum cok sukur kalp atislarini da duyduk sata uygun bir haftayla buyuyoruz 7+5 gunluk onun disinda kalp hizini sordum 160 dedi kalbinde parlaklik gordu ama cok onemli degil dedi 1 ay sonra yani 12 haftalik ken taramalar icin cagirdi bendeki bilgiler bukadar
gözün aydın canım..bende soracaktım kalp hızını unuttum sormayı..bir sürü sorum vardı onu unuttum

@zenderu sizin iki kese varken ikisinin de kalp atışını duydunuz mu? Ikisinin de gelişimi aynı mıydı? Benim de ikiz cumartesi gittiğimde biri gayet iyi her şey normaldi kalp atışını duyduk, diğerininkini dinleyemedik. Ekranda kalp atışı gözüküyordu. Diğerine gore daha küçük dedi doktor. Bir şey söylemek için erken, devam edebilir de yok olabilir de dedi. Cumartesi günü tekrar gideceğim. Siz de benzer şeyler yaşadınız mı yoksa her şey normalken kaybolduğunu mu öğrendiniz?

İyi geceler kızlar
Progestan kullanıyorum doktor fitil olarak kullan dedi sormayı unuttum vajinadan mı? Makattan mı? Vajina olduğunu düşünüyorum ama emin olmak istedim.. bilen varsa yazabilir mi?

Kızlaaar mayıs anneleri grubunda olmak istemiştim geçen ay bhcg ölçüp 3,6 çıkmıştı yaaa, bu sefer biraz daha arttı bata 5 gün kala 18 çıktı :) değerlerim düzenli artarsa haziran annesi olacam inşallah. Hepinize güzel hamilelikler diliyorum :KK49:
Ayyy hatırladım seni canin ınsaallah güzel artar değerin.. sevgilerimle...

Sağol csnım benim. Şaka yapıyorum nazar hakkında lakin üşüme falan da var dı yani sende öyle mi? Uyku hali? Ayyy çok fenaymış:bicak::KK35:

Üşüme yoktu adanadayiz malum ama uyku hali vardı üşüme şimdi var havalarda birden soğudu etkisi olabilir

Ben de usuyorum. Kan testinde hemoglobin degerlerim sinirin azicik altinda cikti. Ondan oldugunu dusunuyorum. Gerci ben kendimi bildim bileli hep sinirin altinda cikardi.

Bir de atesinizi olcun. Atesiniz 38 derece uzerine cikarsa ates dusurucu (izin verdikleri sadece bir ilac var doktorunuza sorun mutlaka) kullanmaniz durduramazsaniz hastaneye gitmeniz gerekiyor.

Dön sağa dön sola uyuyamıyor um ben kızlar saat gecenin ikisi tık yok böyle karnim şiş gibi kaç gecedir böyleyim bebeği ezicem diye korkuyorum tam uyucam tuvalete kalkıyorum sonra sil baştan.....:mad::KK42:

Dön sağa dön sola uyuyamıyor um ben kızlar saat gecenin ikisi tık yok böyle karnim şiş gibi kaç gecedir böyleyim bebeği ezicem diye korkuyorum tam uyucam tuvalete kalkıyorum sonra sil baştan.....:mad::KK42:
Sola donun. Yastik koyun iki bacak arasina. Bir tanede belinizin arkasina ittirin biraz. Sonra 3 uncu bir yastigi kucaklayin. Hic bir sey olmaz. ( Hamilelik ilerleyince uyku pozisyonu) esim YouTube den izlemis. Her gece yastikliyor beni :KK48:

IMG_8541.JPG

Back