• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dimi ya şimdi kalbi kesesi cinsiyeti ikili test üçlü dörtlü ömrümüz hastanede geçiyor

Ay ne güzel şeyler çekmiş maşallah hamilelik bahanesiyle azcık da olsa şımart kendini canım kızartmayı fırında yaparsan hafif de olur hem mis ☺️

Evet canım Peki acı ne oluyordu :emir_bebek:

Acaba ne oluyor bilen aydınlatsin bizi:KK54:

Mrb ben de evde silik çizgi görünce kan testi yaptım adete bir gün kala(yani dün) 49 çıktı.bugün eşim kendi hastanesinde tekrar yaptı değer aynı çıktı ortalama artış olmamış acaba 24 saat geçmedi üzerinden o yüzden mi böyle oldu yoksa sorun mu var
Bence tam birgün bile dolmamış bir de hep aynı hastaneden yapmak gerekiyor sonuçlar farklı çıkabiliyor. Sorun yoktur daha adetinize varken bile çıkmış

Merhaba canım öncelikle gogus ağrım benim de geçti sayılır aynen kasik ağrısı bendede oluyor ama germe hareketi biraz sakıncalı canim vücudu çok acmamak gerek plesanta ayrılabilir rahim duvarindan Allah korusun..mesela yukari da uzanmamak gerekli..özellikle sola yatmayi önerdi dr çünkü sağ tarafimizda plesantayı besleyen damarlar varmış gece uyurken bebeğe rahat oksijen gitsin diye sola yat dedi benim dr..sevgilerimle..
Korktum şimdi. Ben de çok geriniyorum. Bebekten önce de gerinirdim. Hatta kollarımı iyice yukarı doğru koymadan dümdüz yatmadan uykuya geçemiyorum Bir de yan yatıp üstteki bacağımı iyice yukarı öne atıyorum. Ben iyice abarttım sanırım. Dikkat edeyim bari ya.

Ücret eğer SGK var ise çok çok uygun 122 tl doçent doktorum üstelik.dogum ücretini de sordum bugün 4500tl dediler sezaryen doğum bu tabi. Yenidoğan yoğun bakım ihtiyacı olursa da eğer SGK var ise ücretsiz yenidoğan ünitesi ,sigorta tamamını karşılıyor bu da çok büyük avantaj . tabi uzaksa sıkıntı olabilir.sen nereye gidiyorsun??
Can'ım sezaryen olan bir çok yerde yenidoğan yoğun bakımı SGK lılara ücretsizmiş. Eşim dedi az önce. Ben Koç üniversitesini söyleyince. O da bayağı araştırmıştı.
Sen daha iyi bilirsin gerçi hemşiresin :KK19:
Ben de İstanbul Avrupa yakasında hastane araştırıyorum. Yenidoğan yoğun bakımı olan bi yer olsun istiyorum ama. Ne olur ne olmaz. Başakşehire yakın olabilecek yerlerde.

Kizlar iki kese gördük :emir_bebek::emir_bebek:
Ayyyy maşallahhhh. İnş devamı gelir Can'ım. Benim de iki taneydi. Hem çok sevinmiş hem çok korkmuştum. Ama bir devam etmedi maalesef. İnş senin bebişlerin ikisi birden geliverir.

Kizlar kalp atisi icin karindan mi bakiyor dr.lar
Benimde muayenem persembe insallah kalbini duyarim minigimin ♡
Can'ım benim vajinal baktı kasıktan hiç bakmadan. 6+4 te gitmiştim.

Canım ben senin yazını okumuştum ama sonra bulamadım seni. Ben ilk hamileliğimde sen gibi bir kez kullanıp pişman oldum, birdaha yapmadım ama bunda kullanıyorum mecbur çünkü yardımcım Yok. Olabildiğince az kullanmak gerek aslında kimyasal soluyoruz neticede :KK43:
Aynen canım ben de kendim yapıyorum temizligimi ama daha zararsız şeyler kullanicam. Bebeklerimiz allaha emanet artık sen gene de cok kullanma canim

Merhaba canim burada yazmistim ama kimse cevap yazmadı ben de dün çamaşır suyuyla temizlik yaptim sonea pisman oldum bi daha asla yapmam ama bebegime bisey oldu mu diye korkuyorum.
Hiç korkmayın. Bende ilk gebelihimde kullanıp durumdan tedirgin olmuştum. Sonra doktoruma sordum hiçbi zararı yok dedi. Iciniz rahat olsun.

Hiç korkmayın. Bende ilk gebelihimde kullanıp durumdan tedirgin olmuştum. Sonra doktoruma sordum hiçbi zararı yok dedi. Iciniz rahat olsun.
Çok sagol canım içimi rahatlattin bebeklerimizi hayırla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Su gerinme istegi bendede cok var birde 2 gundur mide bulantisi bendede basladi saglikli olsunda bebegim bunada katlanirim

Ücret eğer SGK var ise çok çok uygun 122 tl doçent doktorum üstelik.dogum ücretini de sordum bugün 4500tl dediler sezaryen doğum bu tabi. Yenidoğan yoğun bakım ihtiyacı olursa da eğer SGK var ise ücretsiz yenidoğan ünitesi ,sigorta tamamını karşılıyor bu da çok büyük avantaj . tabi uzaksa sıkıntı olabilir.sen nereye gidiyorsun??

fiyatlar cok pahali degilmi sizcede benim bildigim yenidogan uniteleri herhangi birsey olursa felan ucretsz olmasi gerekiyor ben kizimda sadece 705 tl odemistim. sezeryana

Kızlar istanbul Anadolu yakasında . doktor Mehmet Ömer Demirelli Otağtepe tıp merkezinde görev yapıyor. Ben SGK Hastanesi'ne gidiyorum normalde her şey için ama bazen randevu bulamıyorum doktoruma. Birde FSM tip merkezinde Nurdan hanım var . Bana söylenilen. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı dir. Ömer bey mi yoksa Nurdan hanım mi . Hangisine randevu alsam bilemedim.

sanirim kavacikdasin anadoluda nurdan hanima yengem gitmisti ama biraz pahali diye biliyorum otagtepedeki hakkinda bilgim yok ama umraniye afiyet tavsiye edebilirim cok doktor gezdim orada dogum yaptim insallah buda orada olur

Back