- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.701
Aaa :) çok sevindim hayırlı olsun bereketli 2017 çok ikiz duydum maşallahKizlar iki kese gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa :) çok sevindim hayırlı olsun bereketli 2017 çok ikiz duydum maşallahKizlar iki kese gördük
Cihazları oldukça iyi, ilk gebeliğim boyunca aynı hastanede gebelik takibim yapıldı. 21 Ağustos SAT yani bgn 5+0Teknik olarak 1500-3000 arası olması gerek ama durumu etkileyen cihaz faktörü de önemli sizin kaç haftalık bugün son adete göre?
Evet doktorun yanından ayrılınca dediğiniz gibi düşünüp randevu kaydırmaya karar verdim ben de .Bir kaç gün daha beklerseniz karından gözükürdü olmaz mı. Bende beklicem keseyi görmek için çünkü.
Evet öyle yapıcam ben de inşBence vajinal baktirmayin. Kanamaniz siddetli sanciniz olmadigi sure bekleyebilirsiniz. Haftaya normal gorursunuZ.
Harika haber cnm maşallahKizlar iki kese gördük
Ben de ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim ama şuan da malesef yemek konusunda da canım ne isterse onu yiyorum. Yumurta yiyemiyorum hatta yumurtalı etli tabakları çamaşır suyundan geçirmeden makineye koymuyorum napicaz böyle bilmiyorum Allah'a emanetiz hepimizKızlar yemek konusunda çok dertliyim. İlk hamileliğimde ne kadar dikkatli isem bunda da okadar rahatım. Tavuk sucuk sosis hamburger hiç yemeyen ben bunda hep Böyle şeyler istiyor canım Hergün ceviz yumurta yerken bunda görmek istemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi çamaşır suyu vs hiç kullanmaZdım şimdi ise onsuz temiz olmuyor diyorum. Bunun ortası Yokmu ? Sizde durumlar nasıl
Maşallah ya hayırla sağlıkla dolsun o keseler inşallahKizlar iki kese gördük
Hayırlı olsun canim içinde bebekleri de gördün mü ya da yolk sacKizlar iki kese gördük
Merhaba canim burada yazmistim ama kimse cevap yazmadı ben de dün çamaşır suyuyla temizlik yaptim sonea pisman oldum bi daha asla yapmam ama bebegime bisey oldu mu diye korkuyorum.Ben de ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim ama şuan da malesef yemek konusunda da canım ne isterse onu yiyorum. Yumurta yiyemiyorum hatta yumurtalı etli tabakları çamaşır suyundan geçirmeden makineye koymuyorum napicaz böyle bilmiyorum Allah'a emanetiz hepimiz
Kullanmamak mümkün değil ki 9 ay boyunca. Icini ferah tut bisey olmaz Allah'ın izniyle. Tabi dikkat etsek daha iyi olur. Fazla solumamak lazım çamaşır suyu gibi kimyasalları.Merhaba canim burada yazmistim ama kimse cevap yazmadı ben de dün çamaşır suyuyla temizlik yaptim sonea pisman oldum bi daha asla yapmam ama bebegime bisey oldu mu diye korkuyorum.
Normalde karından bakıyorlar göremeyince alttan muayeneyle bakılıyor ama 8. Haftadasın insallah karından görülür gerek kalmaz başka muayeneye. Ben de cumartesi günü gidicem. Düşündükçe stres oluyorum. Rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsünKizlar kalp atisi icin karindan mi bakiyor dr.lar
Benimde muayenem persembe insallah kalbini duyarim minigimin ♡
amin insallah canim hepimizinkini.bakalim dr sanirim kesin olsun diye 8.haftaya birakti. Artik Rabbime biraktim. O neylerse guzel eylerNormalde karından bakıyorlar göremeyince alttan muayeneyle bakılıyor ama 8. Haftadasın insallah karından görülür gerek kalmaz başka muayeneye. Ben de cumartesi günü gidicem. Düşündükçe stres oluyorum. Rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün
Bende yaşıyorum o durumu kızlar ya. Kendini gerinirken buluyorum uyku sırasında.Yaa evet bu bana da çok oluyor, ben de normal de öyle gerinme huyum yoktur böyle nasıl kedi gibi yuvarlanarak geriniyorum.bu durumun sıkıntı yaratacağını da sanmıyorum buarada.içiniz rahat olsun sizin de anatomik olarak bebeği etkileyecek bir yanı Yok bu durumun
Maalesef bende çocuktan mıdır nedir halim Yok bir de canım ciddi anlamda çekiyor yani yedikten sonra da midem bulanıyor zararlı şeyler yedim diye yumurta kokusunda nefret ediyorum zaten Allah’a emanetiz :)Ben de ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim ama şuan da malesef yemek konusunda da canım ne isterse onu yiyorum. Yumurta yiyemiyorum hatta yumurtalı etli tabakları çamaşır suyundan geçirmeden makineye koymuyorum napicaz böyle bilmiyorum Allah'a emanetiz hepimiz
ben bugün gittim muayeneye 6+2 idi,direk vajinal baktı çokta netti,bebişi de gördük kalbi de duyduk,renkli 3d foto bile verdi eklemiştim öncek, sayfalarda var.vajinal bakmanın tıbbi açıdan hiçbir zararı yok endişelenme inşallaah duyarsın pıtpıtlarıKizlar kalp atisi icin karindan mi bakiyor dr.lar
Tebrik ederim çok sevindimKizlar iki kese gördük
Canım ben senin yazını okumuştum ama sonra bulamadım seni. Ben ilk hamileliğimde sen gibi bir kez kullanıp pişman oldum, birdaha yapmadım ama bunda kullanıyorum mecbur çünkü yardımcım Yok. Olabildiğince az kullanmak gerek aslında kimyasal soluyoruz neticedeMerhaba canim burada yazmistim ama kimse cevap yazmadı ben de dün çamaşır suyuyla temizlik yaptim sonea pisman oldum bi daha asla yapmam ama bebegime bisey oldu mu diye korkuyorum.
Kızlar magnezyum eksikliğinden olabilir bir danışın doktorunuza isterseniz. Ya da rahim geriliyor büyüyordur :)Bende yaşıyorum o durumu kızlar ya. Kendini gerinirken buluyorum uyku sırasında.
Çok güzel haber tebrik ederim canimKizlar iki kese gördük
ben kendimi birşekilde nasıl buluyorsam acılı süs biberlerini kütür kütür yerken buluyorum,çok ilginç yaa canım hep böyle acılı yogun baharatlı şeyler istiyorKızlar yemek konusunda çok dertliyim. İlk hamileliğimde ne kadar dikkatli isem bunda da okadar rahatım. Tavuk sucuk sosis hamburger hiç yemeyen ben bunda hep Böyle şeyler istiyor canım Hergün ceviz yumurta yerken bunda görmek istemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi çamaşır suyu vs hiç kullanmaZdım şimdi ise onsuz temiz olmuyor diyorum. Bunun ortası Yokmu ? Sizde durumlar nasıl
senin haftanda krından duyulur canım ben 2 hafta önce karından duymuştum :) benim de perşembe ben 13. Haftayı bekliyorum sabırsızlıkla cinsiyeti içinKizlar kalp atisi icin karindan mi bakiyor dr.lar